Recomandările guvernului american în caz de invazie de zombie. Sfaturile publicate de CDC

Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite a publicat un ghid cu recomandări de supravieţuire în cazul unei invazii de zombie. Agenția guvernamentală americană vrea ca cetățenii să fie pregătiți dacă următoarea pandemie va fi una în premieră – invazie de zombie, relatează USA Today.

Sfaturile de supraviețuire în caz de „apocalipsă zombie” sunt publicate în 2011, dar americanii le-au redescoperit acum și le consideră mai relevante ca niciodată în contextul actual dat de coronavirus.

CDC, Centrul pentru Controlul și Prevenirea bolilor, s-a folosit de exemplul unei apocalipse zombie pentru a le transmite americanilor recomandări valabile pentru orice tip de urgență: uragane, cutremure, inundații etc.

Poți să râzi, dar când se va petrece, vei fi fericit să citești asta. Și hei, poate vei învăța câteva chestiuni despre cum să te pregătești pentru o urgență reală”, scrie CDC pe siteul oficial.

Ce sfaturi oferă guvernul american în caz de invazie de zombie

Primul pas pentru a te pregăti să te aperi de zombie sau de alte dezastre este să-ți faci un kit cu lucruri esențiale pentru câteva zile.Trusa este necesar să conțină în jur de 3-4 litri de apă pentru fiecare zi de persoană, mâncare neperisabilă, medicamente, câteva unelte și provizii, produse de igienă și sanitare, haine și așternuturi, documente importante și produse de prim ajutor.

Apoi, este nevoie să ai un plan de urgență care include ce riscuri naturale sunt la tine în zonă și adrese de contact în caz de necesitate imediată. Este bine să ai de asemenea un plan de evacuare, care să includă un loc desemnat pentru a te reuni cu cei dragi în caz că sunteți separați în timpul situației de urgență.

Citiți și:
Noua Ordine ce ni se pregătește
Elitele mondiale ale francmasoneriei îşi pregătesc oraşe şi buncăre subterane ultrasecrete pentru a scăpa de evenimentele catastrofale din 2012 (I)

yogaesoteric
15 iulie 2021

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More