Arizona: Părinții încurajați să-și îndoctrineze copiii cu antirasism

Dacă ar putea, din burta mamelor i-ar îndoctrina

Departamentul pentru Educație din Arizona a creat un „kit de echitate”. Aşa-zişii „experţi” pretind că bebelușii arată primele semne de rasism la 3 luni și că micuţii albi tind să favorizeze culoarea albă de la 5 ani, susține Christopher Rufo. Absolută nebunie. Există cuvinte pentru a descrie așa ceva? Lumea clovnilor eventual.

Acest kit recomandă site-ul Tolerance.org, care este administrat de Southern Poverty Law Center, o asociație parazitară care comite extorcare de bani sub pretextul „combaterii antisemitismului”.

Acest departament recomandă materiale ce susțin că bebelușii nu sunt „daltoniști” și că părinții este necesar să le inoculeze „atitudini și acțiuni antirasiste” începând de la naștere, pentru ca micuţii să nu absoarbă „favoritismul din lumea înconjurătoare”, pretinde Rufo.

Concret, departamentul furnizează resurse pentru „familii și comunităţi”, spunându-le părinților albi că ei ar putea avea un prieten sau soţia/soţul negru, sau chiar un copil de culoare și tot să fie în continuare rasiști. Articolul pretinde că oamenii albi își neagă rasismul pentru a „ameliora câte ceva din fragilitatea lor albă”, spune același Rufo.

Rufo ne spune că în școlile publice din Arizona, educatoarele îi terorizează pe copiii de la grădiniță, forțându-i să privească un film cu copiii negri morți, avertizându-i în legătură cu „Poliția rasistă și violența aprobată de stat”.

Citiți și:
Anti rasiștii s-au năpustit asupra imaginii ordinului Sfântului Mihail și Sfântului Gheorghe: ‘Seamănă cu uciderea lui George Floyd’…
Disney le cere angajaților că completeze o listă de verificare a privilegiilor și să declare dacă averea lor este derivată din rasism

yogaesoteric
15 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More