Relația dintre Klaus Werner Iohannis și R.C.S. – R.D.S.

Digi 24, televiziunea trinomului Iohannis-SRI-DNA, un „cal troian” în casele românilor

Postul de televiziune Antena 3 tot vorbește despre relația dintre Traian Băsescu (dușmanul lor declarat fiindcă le-a băgat patronul la pușcărie!) și societatea comercială R.C.S. – R.D.S., fără să spună însă nimic în ceea ce privește relația și mai vizibilă dintre aceeași firmă și actualul președinte al României.

Digi TV (Digi 24), televiziunea de știri a mamutului comercial R.C.S. – R.D.S., l-a susținut puternic pe Klaus Iohannis în campania electorală, inclusiv prin sponsorizare, pe lângă mediatizare, și a devenit ulterior un soi de post oficial al Cotroceniului, dar și o tribună de comunicare folosită des de șefa DNA, Laura Codruța Kövesi. Digi 24, falanga propagandistică din trustul R.C.S. – R.D.S. al patronului Zoltan Teszari, este televiziunea trinomului Iohannis-SRI-DNA.

Un adevărat antemergător și autentic vizionar al viitoarei relații dintre patronat și viitorul președinte s-a dovedit a fi Cosmin Prelipceanu, cel care manipula în favoarea lui Klaus Iohannis încă din 2012, când anunța pe post (la Digi 24), cu doar o zi înainte de vot, că acesta o să fie reales primar cu 90%, ceea ce s-a dovedit total fals.

Sprijinul și ingerința R.C.S. – R.D.S. în problemele administrației prezidențiale au mers până acolo încât, în anul 2015, întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu comunitatea românească din Spania la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Madrid a fost sponsorizată de compania Digi Mobil Spania.

Doi angajați R.C.S. – R.D.S. făcuți ambasadori de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a revanșat, transformând în ambasadori doi jurnaliști de la postul unguresc, în limba română, Digi 24 (Digi TV). Unul a fost Emil Hurezeanu (agent dublu, CIA și BND – a lucrat la posturile de radio Europa liberă și Deutsche Welle, oficine cunoscute ale celor două servicii secrete), care nici măcar nu avea cetățenie română la momentul nominalizării sale ca ambasador în Germania, fiind cetățean german. Culmea culmilor: să numești un cetățean german ambasador al României în Germania!

 

Sibianul Emil Hurezeanu, propagandist al Germaniei în general și al lui Klaus Iohannis în special

Celălalt jurnalist de la televiziunea lui Zoltan Teszari a fost Luca Niculescu, numit ambasador în Franța. Alt personaj antiromânesc și acest Niculescu care se agită, la fel ca stăpânul său, Iohannis, să arate întregii lumi că românii sunt un popor de criminali, promovând un așa-zis holocaust în România. Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, și Institutul Cultural Român de la Paris au inaugurat, în 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere a fost rostită de Adrian Cioroianu. Putea să fie altul? Eventual doar Lucian Boia putea să-l înlocuiască, fiind cunoscut și acesta ca „bun român”.

 

Ambasadorul Luca Niculescu, pe vremea când era un umil trepăduș televizionist al lui Iohannis în bătătura Digi 24

Conform invitației la inaugurarea expoziției, aceasta a fost organizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (director general Alexandru Florian, cel care a inițiat legea așa-zisă antilegionară împreună cu Crin Antonescu) și Ministerul Afacerilor Externe din România, cu susținerea Muzeului Memorial al Holocaustului din SUA (vizitat anul trecut de președintele Klaus Iohannis).

În anul 2007, Klaus Iohannis a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România, pe care-l conducea, ca fiind succesorul organizației hitleriste Grupul Etnic German!

Tot de la postul de televiziune Digi 24 a fost „pescuit” și actualul purtător de cuvânt al B.N.R., sibianul Dan Suciu. Numai personalități de marcă a dat Sibiul în ultima vreme, dar să nu uităm că deschizător de drumuri a fost regele țiganilor, Cioabă!

Sibienii Klaus Werner Iohannis, Laura Codruța Kövesi și Eduard Kövesi

Activitatea agenților secreți unguri ar fi fost, de fapt, principala țintă a „șpionilor” evrei de la „Black Cube” – o agenție privată de detectivi cu aromă de Mossad – pe care i-a interesat nu atât amantlâcul doamnei Kövesi, cât rețeaua de spionaj AVO din România și infiltrarea acesteia în zone apropiate SRI-ului (președinția României și DNA).

Cei de la „Black Cube” nu au fost interesați de jocul pervers „de-a hoții și vardiștii” al porumbeilor Emil-Florin Nemeș (R.C.S. – R.D.S.) și al șefei DNA, Laura Codruța Kövesi (cei doi, potrivit celor de la Cațavencii, fiind un cuplu iubăreț).

Emil-Florin Nemeș este coordonator de marketing și PR la R.C.S. – R.D.S. și are veleități de actoraș. El apare în reclamele cu pușcăriași de la postul prezidențial care a dat doi ambasadori iohanisieni, Digi TV. „Vedeta” în dungi este din Târnăveni, aproape de Mediașul natal al Laurei Kövesi (Lascu). Un mândru ardelean, ungur după nume (nemeș înseamnă, în maghiară, nobil de rang inferior), cu slana, telemeaua și ceapa pocnind în el, alături de dorința de secesiune și despărțirea de „miticii” din sud, unde totuși mănâncă și el o pâine, la București, chiar dacă făina din care-i făcută este ungurească.

Primul soț al doamnei Kövesi era tot maghiar și, culmea „coincidenței”, lucra tot la R.C.S. – R.D.S., ca director zonal de dezvoltare la Sibiu.

Așa drag i-a fost doamnei procuror numele unguresc încât l-a păstrat și după divorț și nu a revenit la numele de familie Lascu, purtat ca domnișoară. S-a prins și ea că în România este mai bine să porți nume ale unor etnii minoritare, doar așa ai șanse să promovezi sau să ajungi chiar președintele țării. În această colonie, numită România, e bine să fii orice, doar român nu!

Gluma se îngroașă având în vedere acuzațiile apărute în presă cum că Eduard Kövesi, fostul soț al doamnei „Noi suntem DNA!”, ar fi agent al serviciului unguresc de spionaj AVO.

Lipim, în continuare, piesele jocului puzzle: Zoltan Teszari, patronul R.C.S. – R.D.S. și implicit al Digi TV, deși s-a îmbogățit în România, locuiește la Budapesta, unde se află și sediul AVO. De acolo l-a susținut pe Klaus Werner Iohannis în campania electorală din anul 2014.

Nu trebuie omis faptul că Iohannis a numit alți doi alogeni ca șefi ai celor mai importante servicii secrete românești, SRI și SIE. Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu au fost beneficiari amândoi ai banilor lui George Soros, unul în calitate de angajat al fundației și celălalt ca bursier. Oare, în condițiile acestea, ei mai reprezintă cu adevărat interesele României? Întrebarea este pur retorică. MRU a oferit răspunsul în trecut, prin renunțarea la moștenirea Gojdu în favoarea Ungariei.

În concluzie, se poate spune că o șleahtă de alogeni antiromâni, fel și fel de zoltanteszari, alexandruflorieni, hellvigi și ungureni, în frunte cu klauswernerul, își fac mendrele în România, o colonie locuită de mămăligi purtătoare de nădragi, pe care o exploatează din toate punctele de vedere, atât economic-financiar, cât și informațional.


Citiți și:

Fost colonel SRI cutremură «binomul»: acuzaţii extreme la adresa lui Kovesi şi Coldea

Să plece toți!

 

yogaesoteric
19 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More