Reluarea conferinței cu tema: «Dezvăluiri alarmante despre tehnologia 5G»

 

Companiile de telecomunicaţii din toată lumea, cu suportul necondiționat al guvernelor, sunt deja în poziţia de a implementa, în următorii doi ani, reţeaua wireless de generaţie a cincea (5G).

Ce este acum, din nefericire, încă nerecunoscut pe scară largă este faptul că prin implementarea acestei tehnologii vor rezulta, totodată, şi multe schimbări fără precedent de mediu, ce vor avea un ecou nefast la scară globală.

În ciuda negării mincinoase și aproape generalizate, evidenţa faptului că radiaţiile de frecvenţe radio (RF) sunt foarte toxice pentru tot ceea ce este viu este deja copleşitoare.

(Citiți Apelul urgent împotriva implementării rețelelor wireless 5G, atât pe pământ cât și în spațiu)

Având în vedere această situație alarmantă, postul de televiziune online MISA Senzațional TV va difuza în reluare conferința susținută de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru cu tema:

Dezvăluiri alarmante despre Tehnologia 5G, care în realitate este un criminal asalt toxic asupra a tot ceea ce este viu pe planeta Pământ”,

după următorul program:

Sâmbătă, 15 iunie
13:00 -13:42 – Partea 1
14:45 – 15:27 – Partea 2

Duminică, 16 iunie
13:00 – 14:00 – Partea 3.

 

yogaesoteric
13 iunie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More