Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol


Iadul nu are o altă înverșunare decât interesul viclean de a se travesti într-un principiu moral

 
Dr. Paul R. McHugh

Dr. Paul R. McHugh, profesor eminent de psihiatrie la Universitatea Johns Hopkins și fost șef al secției de psihiatrie la Spitalul Johns Hopkins, care a studiat persoanele transgender timp de 40 de ani, a declarat că este un fapt științific că „bărbații transgender nu devin femei și că nici femeile transgender nu devin bărbați”.
Toți acești oameni, a explicat el într-un articol pentru The Witherspoon Institute, „devin bărbați feminizați sau femei masculinizate, imitații sau interpreți ai sexului cu care aceștia se «identifică»”.

Dr. McHugh, care a fost psihiatrul șef al Spitalului Johns Hopkins timp de 26 de ani, institutul medical care inițial a fost pionierul operației de schimbare de sex – mai târziu încetând această practică – a subliniat că mema culturală sau ideea că „sexul unei persoane este fluid și este o chestiune de alegere” este extrem de dăunătoare, în special pentru tineri.

Ideea că sexualitatea cuiva este un sentiment și nu un fapt biologic „face mult rău familiilor, adolescenților și copiilor și ar fi necesar să fie înfruntată ca o opinie fără fundament biologic ori de câte ori apare”, a spus Dr. McHugh în articolul său „Transgenderism: O memă patogenă”.

„Încerc să fiu băiatul dintre spectatori care arată ce este real”, a spus dr. McHugh, care este și profesor de psihiatrie și științe comportamentale la Johns Hopkins. „Fac asta nu doar pentru că adevărul contează, ci și pentru că în timpul jocului a fost trecut cu vederea – cosmetizat acum de celebritatea lui Bruce Jenner și de fotografia lui Annie Leibovitz – faptul că există deja multe victime”.

 
Bruce Jenner devine Caitlyn Jenner

„Gândiți-vă, de exemplu, la părinții pe care nimeni, nici doctorii, școlile și chiar nici bisericile, nu-i vor ajuta să-și salveze copiii de aceste noțiuni ciudate de a fi transgenderi și problematica trăirii acestor noțiuni”, a avertizat McHugh.

Există o mulțime de dovezi care arată că „transgenderismul” este o „chestiune psihologică mai degrabă, decât o problemă biologică”, a spus Dr. McHugh. „De fapt, disforia de gen – termenul psihiatric oficial pentru sentimentul că ești de sex opus – aparține familiei de aspecte similare de dereglări ale trupului, precum anorexia nervoasă și tulburarea dismorfică a trupului”, a spus Dr. McHugh. „Tratamentul ei nu ar trebui îndreptat către trup cu intervenții chirurgicale și hormoni, așa cum nici tratarea pacienților anorexici care se tem de obezitate nu se face prin liposucție.”

„La 10-15 ani după operația de schimbare de sex, rata sinuciderilor în rândul celor care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului a crescut de 20 de ori față de omologii lor”, a spus Dr. McHugh.

Cu toate acestea, „presupunerea falsă că natura sexuală a unei persoane este nealiniată cu sexul biologic”, poate fi tratată cu terapie și medicație. Dr. McHugh continuă și subliniază că „este nevoie de un apel public pentru o știință coerentă – știință biologică și terapeutică – care să examineze efectele reale ale acestor eforturi de a sprijini transgendersimul”.

„Dar fiți pregătiți dacă veți înfrunta această chestiune”, a avertizat Dr. McHugh. „Iadul nu are o altă înverșunare decât interesul viclean de a se travesti într-un principiu moral.”

Citiți și:

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate

Victima ideologiei de gen. La 6 ani, obligat de mamă să devină fată, lăsat de tată să fie băiat

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More