Revista medicală Cureus: Ivermectina reduce cu până la 92% riscul de a muri din cauza covid-19

Un studiu realizat de un doctor endocrinolog, Flávio A. Cadegiani, a demonstrat că utilizarea frecventă a ivermectinei a redus cu până la 92% riscul de a muri din cauza covid-19, informează Blaze Media.

Studiul, ce a fost publicat pe 31 august în revista medicală online Cureus, a fost efectuat pe o populație strict controlată de 88.012 persoane din orașul Itajaí, Brazilia.

La persoanele care au folosit ivermectina s-au înregistrat reduceri semnificative ale deceselor și ale spitalizărilor.

Reducerea impresionantă a mortalității în cazul pacienților care au luat ivermectină a fost evidentă în ciuda faptului că prezentau un risc mai mare de deces din cauza covid. Cei care s-au tratat cu ivermectină erau mai în vârstă și aveau și comorbidități, precum diabet de tip 2 și hipertensiune arterială.

Doza de ivermectină a fost stabilită în funcție de greutatea trupească, dar „majoritatea populației a folosit între două și trei comprimate pe zi, timp de două zile, la fiecare 15 zile”.

Neutilizarea ivermectinei a fost asociată cu o creștere de 12,5 ori a ratei mortalității și cu un risc de șapte ori mai mare de a muri din cauza covid-19, în comparație cu utilizarea regulată a ivermectinei”, se arată în studiu. „Această eficacitate doză-răspuns întărește efectele profilactice ale ivermectinei împotriva covid-19.”

Cadegiani consideră că studiul a arătat un „efect doză-răspuns” – ceea ce înseamnă că această creștere a nivelului de ivermectină a scăzut riscul de spitalizare și de deces din cauza covid-19.

Datele sunt date, indiferent de convingerile dumneavoastră”, a concluzionat Cadegiani, pe Twitter.

Studiul poate fi citit integral AICI!

Citiți și:
Studiu japonez: ivermectina s-a dovedit a fi un medicament ieftin, eficient și sigur împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2
Cenzurarea – cu efecte criminale – a informațiilor despre Ivermectina salvatoare. Cea mai mare campanie de dezinformare din istoria omenirii

 

yogaesoteric
23 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More