Studiu japonez: ivermectina s-a dovedit a fi un medicament ieftin, eficient și sigur împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2

Propagandiștii media împotriva „antiparazitarului de cai” au rămas „mască”

Compania comercială și farmaceutică niponă Kowa Co Ltd a declarat că ivermectina a demonstrat un efect antiviral puternic împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2 în cadrul unei cercetări realizate în colaborare cu Universitatea Kitasato din Tokyo pentru testarea medicamentului ca potențial tratament pentru covid-19, informează The Epoch Times. Reuters și Agerpres, care n-au avut niciodată cuvinte de laudă pentru medicamentul-minune, ieftin și eficient, au dat știrea cu o jumătate de gură.

Kowa Co. Ltd., un conglomerat cu interese în domeniul comerțului, al ospitalității, al electronicii, dar și al sănătății a emis pe 31 ianuarie un comunicat de presă (pdf) în care afirmă că medicamentul antiparazitar ivermectină s-a dovedit a fi eficient și sigur împotriva Omicron, în cadrul unui studiu clinic de fază III. Etape din studiul pe fazele precedente, aici.

Compania, care colaborează cu Universitatea Kitasato din Tokyo, a declarat că ivermectina are „același efect antiviral” în cazul tuturor „variantelor mutante”, inclusiv Alpha, Delta și Omicron. Kowa a adăugat că ivermectina suprimă invazia virusului și inhibă replicarea acestuia.

Ne așteptăm ca ivermectina să fie folosită ca tratament împotriva îmbolnăvirilor provocate de toate noile variante de coronavirus”, se arată în raport.

Merită să reamintim că Documente stocate într-un dosar strict secret al Agenției speciale DARPA și dezvăluite de Project Veritas dovedesc că Fauci și birocrații lui știau că ivermectina și hidroxiclorochina tratează covid-19, dar au ascuns informația pentru vaccin.

Japonia este singura țară din lume care a luat la control vaccinurile ARNm pentru a descoperi aspecte înfiorătoare:

Moderna cu metal. Japonia confirmă oficial marile „teorii ale conspirației” despre vaccin: compuși magnetici în serul experimental aruncat la coș de Tokio

JAPONIA: Și vaccinurile Pfizer au probleme. Contaminanți plutitori de culoare albă, găsiți în dozele serului covid din mai multe orașe nipone

De asemenea, Japonia a introdus avertismentul de miocardită în prospectul vaccinurilor și pe declarațiile pentru injectarea covid.

Din nefericire, medicamentul a fost învăluit în controverse atât în SUA, cât și în alte țări, după ce Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a refuzat să aprobe utilizarea ivermectinei ca tratament împotriva covid-19, deși acest medicament este utilizat la om pentru tratarea unei varietăți de afecțiuni iar realizatorii lui au primit premiul Nobel pentru inventarea lui.

FDA a refuzat să răspundă unei solicitări formulate în temeiul Legii privind libertatea de informare (FOIA), prin care i se cereau detalii privind existența vreunor raportări de efecte secundare legate de utilizarea ivermectinei în tratamentul covid-19. Pe de altă parte, FDA a denunțat public utilizarea acesteia.

Aproximativ 22 de țări din întreaga lume au aprobat utilizarea ivermectinei în tratamentul covid-19, pe baza mai multor studii. Dr. Paul Marik, un susținător al utilizării ivermectinei, a declarat că ivermectina „este unul dintre cele mai sigure medicamente de pe fața acestei planete”. Marik, care este co-fondator al grupului de medici Front Line covid-19 Critical Care Alliance, a declarat că ivermectina este aprobată pentru tratamentul virozelor în 79 de țări.

Citiți și:
Dovedit! Vaccinurile împotriva covid-19 antrenează trupul pentru a se autodistruge
„Inutile, ineficiente, periculoase și nesigure” – Astfel califică vaccinurile împotriva covid medici din întreaga lume

 

yogaesoteric
21 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More