Revista Nature dezvăluie modul în care grafenul poate fi folosit la asamblarea circuitelor electronice de radiofrecvență în sistemele biologice

Au ieșit la iveală informații de ultimă oră despre un rol pe care l-ar avea grafenul în legătură cu electronicele de radio frecvență, despre care mulți cred că este prezent în, sau produs de „vaccinurile” împotriva coronavirusului Wuhan (covid-19).

O lucrare publicată în 2014 de revista Nature Communications – intitulată „Graphene radio frequency receiver integrated circuit” – explică modul în care grafenul având „proprietăți electrice superioare”, prezintă un potențial puternic ca fiind „un viitor material de transmisie în electronica de radiofrecvență”.

Fabricarea unui circuit integrat din grafen, fără a degrada semnificativ performanța tranzistorului, s-a dovedit a fi o provocare, reprezentând unul dintre principalele blocaje pentru a concura cu tehnologiile existente”, se arată în rezumatul studiului.

Aici prezentăm o metodă de fabricare din grafen, care păstrează în totalitate calitatea tranzistorului, demonstrată prin implementarea în trei etape a unui circuit integrat de înaltă performanță.”

Această metodă de fabricare, știm acum, implică utilizarea unor componente de circuit de dimensiuni aproape nanometrice care sunt asamblate în scopul amplificării semnalului radio, filtrării și mixării comunicațiilor descendente.

După cum se explică în studiu, grafenul a fost folosit cu succes în experimente pentru a „îndeplini funcții practice de comunicare fără fir, primind și restabilind un text digital transmis pe un semnal purtător de 4,3 GHz”.

Cheagurile provocate de injecțiile anti-covid nu sunt făcute din sânge – acestea apar mai degrabă ca fiind o matrice autoasamblată, din materiale conductoare de electricitate

Poate că vă întrebați ce legătură are asta cu injecțiile anti gripa-Fauci? În primul rând, au existat multe speculații credibile cu privire la adevăratul conținut al dozelor de injecție, existând unele dovezi care sugerează că acestea conțin grafen.

De asemenea, Mike Adams a făcut recent o descoperire uimitoare în legătură cu cheagurile provocate de injecțiile anti-covid, care nu sunt, de fapt, cheaguri de sânge, așa cum mulți credeau până acum.

După cum a mai descoperit Mike Adams, folosind analiza de laborator cu spectrometrie de masă, aceste cheaguri, care nu sunt din sânge, conțin concentrații ridicate de elemente conductoare de electricitate, cum ar fi sodiul (Na), aluminiul (Al) și staniul (Sn). De asemenea, cheagurile însele par să atragă sau să recolteze elemente metalice din sângele circulant, pentru a-și construi și extinde structura și dimensiunea.

Este demn de remarcat faptul că multe dintre aceste elemente sunt conductoare de electricitate. Aluminiul, de exemplu, este cea mai comună alternativă la cupru pentru utilizarea în cablurile electrice”, scrie Mike Adams. „Sodiul este un metal alcalin care este un bun conductor de electricitate, iar staniul este folosit ca o componentă principală în aliajele de lipit (fludor) utilizate în fabricarea sau repararea plăcilor de circuite.

Studiul din 2014 menționat anterior vorbește despre modul în care grafenul poate fi folosit pentru a crea circuite electronice de dimensiuni microscopice, și care pot îmbunătăți conductivitatea și altor metale ce pot fi astfel utilizate. Ar putea fi posibil ca injecțiile anti gripa-Fauci să fie cu circuite minuscule autoasamblante, utilizând metale colectate din sânge, având ca rezultat formarea unor cheaguri?

Cheagul este aproape în întregime lipsit de elemente marker cheie care ar fi prezente în sângele uman (cum ar fi fierul și potasiul), dar prezintă concentrații semnificativ mai mari de elemente care sunt folosite în circuite și alte aparate electronice”, a scris Mike Adams.

Este util să vizionați acest episod al emisiunii HealthRanger Report de pe Brighteon.com pentru a afla mai multe despre această descoperire uluitoare și implicațiile sale.

Care ar fi adevăratul scop din spatele acestor cheaguri autoasamblante?

Nu reiese că aceste cheaguri „trăiesc” în același mod ca, de exemplu, părul sau unghiile. Acestea par a fi biostructuri „moarte” care s-au autoasamblat până la punctul în care și-au ucis gazda – deși este posibil ca acestea să fi fost vii înainte ca victimele lor să moară.

Prionii, de exemplu, sunt și aceștia niște biostructuri care se autoasamblează, și care nu sunt vii”, mai explică Mike Adams. „În esență, sunt proteine prost pliate care se răspândesc în tot creierul (sau în alte regiuni), provocând alterări morfologice care anulează atât structura cât și funcția normală a celulelor neurologice.

Nu este nevoie ca ceva să fie viu pentru a se autoasambla. Chiar și virusurile, așa cum sunt descrise de virusologia tradițională, sunt niște structuri moarte care, cu toate acestea, se autoasamblează și pot «crește» în dimensiune și masă în ceea ce privește populația lor agregată.”

Este mai mult decât probabil că acesta este doar vârful icebergului în ceea ce privește ceea ce sunt de fapt aceste cheaguri și care este adevăratul lor scop. De ce injecțiile anti-covid fac ca organismul oamenilor să construiască aceste mase sufocante care cresc în dimensiune până la punctul de a-și ucide gazdele? Singurul scop ar fi doar depopularea sau mai poate fi și altceva, mai mult decât atât?

Mike Adams a descoperit și niște fibre ciudate în populație, amintind de boala Morgellons, care se manifestă prin mici fibre parazite care ies din piele, în urma expunerii la anumite toxine.

Ar fi interesant să se realizeze un experiment pentru descoperirea unor elementele, nu atât de mult în cantitate, ci mai mult în raport unul față de celălalt, unde Na, Al, Sn, să fie supuse unor schimbări de spectru, pe 5GHz”, a adăugat un altul despre cum ar dori să vadă elementele din aceste cheaguri expuse la unde radio de 5Ghz, față de undele radio de 4,3Ghz utilizate în studiul din 2014 despre grafen.

De un interes deosebit este constatarea că la frecvențe de 26GHz până la 30GHz plasma sanguină este afectată, iar la 60GHz atomul de oxigen este grav afectat. Pe distanțe de la 1 metru sau mai puțin (mV la nivel de Bluetooth, utilizarea telefoniei mobile), până la 10, 30, 100 de metri. Dacă veți constata că aceste influențe externe declanșează coagularea acestor elemente, precum și a altor elemente deja prezente în organismul uman, atunci s-ar putea să fi dat lovitura. Este o prea mare coincidență un număr mare al deceselor provocate de «vaccin», concentrat nu doar în zonele cu 5G, ci și în zonele cu expunere ridicată la wi-fi și microunde.”

Alții au speculat cu privire la posibila prezență a calciului în interiorul acestor cheaguri care nu sunt din sânge, sperând că Mike Adams va divulga dacă această substanță se găsește sau nu în ele.

Aș citi, de asemenea, despre tehnologiile de eșafodaj tisular pe bază de nano-grafen”, a adăugat un altul, amintind de concluziile studiului din 2014 privind grafenul.

Citiți și:
Fost expert OMS în pandemie, Astrid Stuckelberger: „O pandemie de minciuni. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale…”
Comisia Europeană, în 2013, a acordat câte 1 miliard de euro proiectelor „Grafenul” și „Creierul uman”!!!
Legătura dintre nanotehnologie și serul Pfizer – Oxidul de grafen

 

yogaesoteric
20 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More