Fost expert OMS în pandemie, Astrid Stuckelberger: „O pandemie de minciuni. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale…”

„Prin urmare, ar fi necesar să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă ar fi necesar să fie urmăriți penal”

Astrid Stuckelberger are 30 de ani de experiență ca cercetător. Între anii 2009-2013, ea a fost afiliată la OMS, având ca specialitate pandemiile. A publicat 180 de lucrări și 12 cărți.

Nu sunt o alarmistă, vreau doar să explic prin știință, minciunile, corupția, propaganda… Și răul provocat de vaccinuri. Pentru că sunt un expert în sănătate publică și știință.”

Într-un interviu acordat unei reviste norvegiene, Astrid Stuckelberger spune că ceea ce o îngrijorează cel mai tare este faptul că serurile anticovid nu sunt vaccinuri, „ci un experiment biotehnologic, sintetic”.

Deoarece conține compuși rezultați în urma unor manipulări genetice, cum ar fi OMG-uri (organisme modificate genetic), oamenii ar fi fost necesar să fie informați despre conținutul vaccinului.

Aspectul periculos despre vaccin este că declanșează infecția. Nu cred că proteina spike este problema, ci faptul că vaccinul conține grafen. Este mortal și acum avem statistici. Noi știm.

Stuckelberger a subliniat, de asemenea, că „OMS nu este aceeași organizație ca înainte”. A fost o schimbare în 2016, a explicat ea.

A fost special: organizații precum GAVI – Alianța Globală pentru Imunizare prin Vaccin, condusă de Bill Gates – au venit la OMS în 2006 cu finanțare. De atunci, OMS s-a dezvoltat într-un nou tip de organizație internațională. GAVI a câștigat din ce în ce mai multă influență și imunitate totală, mai mult decât diplomații din ONU. GAVI poate face exact ce vor, poliția nu poate face nimic.

OMS a fost supusă unui audit în 2014 și, după aceea, a devenit mai mult un fel de companie, având țările ca subsidiare.

Când am lucrat la relații internaționale în cadrul OMS, în 2013, am văzut că GAVI e prezentă din ce în ce mai mult. GAVI a prezentat un plan global de acțiune pentru vaccinare 2012-2020. Adică opt ani în care GAVI a avut totul în mână. Bill Gates s-a ocupat de vaccinare, el a preluat-o.”

OMS deține o putere enormă asupra țărilor, a spus ea.

Înainte, toate țările erau libere. Dar acum, când fac interviuri în întreaga lume, văd că fiecare țară face parte dintr-o «companie OMS». OMS nu mai este o organizație democratică, precum ONU. Diferitele guverne formează baza «întreprinderii». În mod logic, este de acord cu ceea ce se petrece acum, deoarece «companiile» vor bani, afaceri și să controleze oamenii. E ca sclavia. Impozitele pe care le plătim merg către guvernele care sunt supuse «companiei», în cadrul organizațiilor multinaționale, precum GAVI.

GAVI, Banca Mondială și OMS au încheiat un contract numit IFFM: International Facility Finance for Immunization. Țările noastre, guvernanții noștri plătesc OMS, Băncii Mondiale și GAVI pentru a-și desfășura programele de imunizare. Ceea ce înseamnă vaccinarea întregii populații. Când vezi planul de la GAVI, vezi că din 2012 până în 2020 au avut ca obiectiv aceasta. Dar apoi nu a funcționat, a fost nevoie să creeze o pandemie.

Stuckelberger a spus că pandemia a fost cu siguranță planificată.

Poți vedea asta din toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt la vedere, chiar în fața ochilor noștri.”

Ea a subliniat cercetările efectuate de profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford, care arată că mortalitatea în 2020 nu a fost mai mare în comparație cu alți ani.

Este o minciună și nu o pandemie. OMS a acceptat că mortalitatea nu este mai mare, dar nu a declarat că «pandemia» s-a încheiat”, a adăugat ea.

Stuckelberger a spus că nu se vede pe ea însăși ca un denunțător, ci este un expert în sănătate publică, medicină și știință. Dar servitorii lui Gates i-au declarat război.

Universitățile din Geneva și Lausanne mi-au suspendat toate cursurile. Sunt judecată, mă atacă. Vor să-mi retragă licența medicală, încearcă să spună că nu sunt competentă, că mint. Acest tratament li se aplică tuturor cercetătorilor care spun aceste aspecte, acum suntem câțiva medici care avertizează despre deces după vaccinare. Este periculos pentru profesioniști să vorbească despre asta.

Fostul angajat al OMS a vorbit și despre rolul presei în răspândirea minciunilor.

Media este plătită de «companii» multinaționale. Eu îi numesc pirați internaționali. Și mass-media controlează guvernele. Mass-media este necesar să devină independente, ca să ajute populația să obțină informații gratuite.

O serie de studii și medici au evidențiat că există tratament pentru covid-19.

Ea crede că vaccinarea trebuie oprită imediat. „Având ca motiv conținutul vaccinurilor. După 30 de ani de cercetări, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și observi la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu e nevoie să faci mai multe cercetări. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd aceleași elemente la microscop, e suficient.

În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale… Prin urmare, ar fi necesar să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă ar fi necesar să fie urmăriți penal.

Potrivit lui Stuckelberger, ratele de deces și efectele secundare care sunt raportate reprezintă doar 1-10% din realitate.

Este groaznic că nu se face cercetare clinică, se obțin doar informații de la spitale. Este unic în istoria pandemiilor că datele nu sunt disponibile. În Statele Unite, sunt raportate 17.000 de decese după vaccinare, inclusiv copii și bebeluși. Nu este etic să continui. Până acum, în Statele Unite, numărul deceselor asociate cu vaccinul anticovid este de trei ori mai mare decât cel asociat cu totalul tuturor vaccinurilor din ultimii 35 de ani. Acestea sunt cifre oficiale, fără cercetare clinică sau validare. Cercetările nu sunt finalizate, dar vaccinarea continuă. Este îngrozitor, cu adevărat criminal.

Dar nu a fost o pandemie. A fost o pandemie de PCR, propagandă, propagandă a fricii… Există corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt de asemenea corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu acțiuni în companiile de vaccinuri. S-au gândit la asta în ultimii 20 de ani. Industria controlează mass-media, medicii… Minciunile vin de la universități care spun «ne bazăm pe știință». Este unic. Universitățile din Elveția vând Pfizer și Moderna.”

Oamenii au fost păcăliți. Nu au văzut că a fost propagandă. Și politicile și definițiile s-au schimbat.”

Citiți și:
Dr. Astrid Stuckelberger: Vaccinurile sunt arme biologice utilizate de guvernele lumii pentru exterminarea în masă a propriilor cetățeni!
Colaboratorul lui Fauci de dinainte de pandemie, Peter Daszak, recunoaște că a direcționat milioane de dolari către Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a crea nanoparticule militarizate

 

yogaesoteric
11 iunie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More