„Revoluționarii” sexuali & Co.

Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului.” (Art. 16(3) al Declarației Universale a Drepturilor Omului)

Alianța Familiilor din România (A.F.R.) este o organizație a societății civile, dedicată promovării valorilor familiei și vieții umane.

Întreaga Românie a fost șocată de știrea zilei de 19 martie 2021, cât și de imaginile transmise, care dovedesc violența comportamentului „minorităților sexuale” și a anarhiștilor. Violența „minorităților sexuale” este un subiect tabú pentru mass-media. Suntem obișnuiți cu agresiuni verbale la adresa noastră din partea „minorităților sexuale”, și cu o mass-media care nu alocă spațiu punctelor noastre de vedere și care ne disprețuiește.

Biserica vandalizată din parcul IOR din București

Violența minorităților sexuale

Violența „minorităților sexuale” nu este un fenomen nou. Mișcarea pentru drepturile „minorităților sexuale” a început, de fapt, prin violență. Toată lumea știe de incidentul Stonewall din New York care e creditat cu declanșarea mișcării pentru drepturile persoanelor L.G.B.T. Extremiștii violenți L.G.B.T. au învățat de la extremiștii care își exprimă agresivitatea prin cuvinte, nu violență. Din nefericire, suntem și noi, în România, confruntați cu violența de acest gen.

De-a lungul anilor grupurile L.G.B.T. din România au dat în judecată și au reclamat și la CNCD persoane de bună credință care se opuneau agendei L.G.B.T. Îi acuzau de homofobie ori de incitare la ură și violență. De nenumărate ori au câștigat, iar amenzile nu au fost tocmai neglijabile. Nu se cunoaște în România un incident în care creștinii să fi agresat ori vandalizat clădirea ori biroul unui grup L.G.B.T. Pe 19 martie 2021, însă, s-a produs tocmai inversul. De acum, mass-media nu mai poate să tacă: mișcarea „minorităților sexuale” se implică și în acțiuni violente care este necesar să devină cunoscute.

Incidente internaționale

În februarie 2021 un grup L.G.B.T. a revendicat incendierea unei biserici baptiste din Los Angeles. Violența „minorităților sexuale” însă nu este limitată doar la S.U.A. ori România. Când Polonia a legiferat restricții pentru avort, grupuri pro-avort și pro-minorități sexuale au incendiat biserici, au vandalizat lăcașuri de închinare în diverse locuri din lume, inclusiv în îndepărtatul Chile.  Feministele au acționat la fel, vandalizând biserici în Argentina. Tot în 2021, un grup de avortiști au invadat un lăcaș de închinare catolic din Ohio și au oprit slujba.

Asistăm la globalizarea violenței minorităților sexuale, a feministelor și a altor curente extremiste împotriva bisericilor și a persoanelor cu convingeri tradiționale. Inscripțiile apărute pe pereții bisericii din București în martie 2021 dovedesc acest fapt. Ele sunt identice cu cele din alte țări: Be Gay, Do Crime, B.L.M. Dl Iohannis poartă culpabilitate pentru acest incident. A facilitat și încurajat dezvoltarea unui extremism L.G.B.T. autohton. Lui îi arde de educație sexuală, îndoctrinare în ideologia de gen și de demonizarea creștinilor „fanatici” care se opun acestor extremiști. Verbal, nu prin violență. Gândirea dlui Iohannis e pe dos. Nimeni nu poate susține de bună credință că dânsul, dând apă la moară, nu este responsabil pentru radicalizarea în creștere a comunității minorităților sexuale din România.

Radicalizarea în creștere a minorităților sexuale

Este puțin probabil că generația care a început revoluția sexuală acum 60 de ani și-ar fi putut imagina schimbarea atât de radicală, înspre rău, a generațiilor copiilor și nepoților lor. Au participat totuși la aceasta, într-un mod negândit, fără să ia în considerare consecințele, insistând să aibă drepturi și să se „descătușeze” de rânduielile generațiilor înțelepte de dinaintea lor. Evenimentul din București confirmă acest fapt. Dar nu doar el. Peste tot în lumea „emancipată”, unde revoluția sexuală fie că a fost instituționalizată, fie că e în stadii mai incipiente de instituționalizare, copiii și nepoții revoluționarilor sexuali de acum 60 de ani au devenit agresivi, violenți pe alocuri și nimeni nu mai poate discuta cu ei.

Ațâțați de tribunale, profesori, mass media, dl Iohannis, instituții și organizații suprastatele și neguvernamentale, aceste odrasle ale revoluționarilor sexuali se află într-o derivă a gândirii, a valorilor și spirituală fără precedent. Din nefericire, ne trag și pe noi după ei într-o direcție în care nu credem că este bine să mergem ori să permitem societății să se îndrepte.

Alte incidente din lume

Revizuind presa internațională, vă oferim câteva exemple pentru a întări ceea ce se afirmă mai sus. Pe 6 martie 2021, un pastor din Regina, Saskatchewan (Canada) a propovăduit împotriva fluidității de gen din perspectiva Bibliei. Două zile mai târziu, peste 840 de persoane aparținând diferitelor grupuri de „minorități sexuale” au dat în judecată pastorul și biserica lui.  Petenții pretindeau că preotul a incitat publicul la ură împotriva lor. Concluzia: citirea și răspândirea mesajelor biblice în spațiul public constituie, în gândirea petenților, „homofobie, transfobie” și „incitare la ură”. Părinții și bunicii acestora au semănat vânt, iar generația noastră seceră furtună.

Confuzia sexuală a fiilor și fiicelor revoluției sexuale s-a manifestat și în Australia, unde Parlamentul a propus eliminarea cuvintelor cu conotații de gen (masculin, feminin, bărbat, femeie etc.) din legile federale ale Australiei.  Concluzia: dacă în Canada comunitatea L.G.B.T. cere abrogarea Bibliei, în Australia se solicită ca limba și vocabularul să fie revizuite pentru eliminarea unor cuvinte fundamentale pe care „minoritățile sexuale” le consideră ofensatoare.

Tribunalele dau apă la moară celor care suferă de confuzie sexuală. Canada este, din nou, fruntea. Un tată a fost întemnițat după ce fata lui de 14 ani i-a cerut să i se adreseze cu „fiu/el” („he/him” în loc de „she/her”), nu „fiică/ea”. Minora căzuse victimă a îndoctrinării sexuale online și cerea tatălui ei să îi confirme starea de confuzie. Tatăl a refuzat. Fata a obținut ordin judecătoresc care impunea tatălui ei obligația să i se adreseze cu „fiu”, nu „fiică”. Tatăl a refuzat să se conformeze ordinului judecătoresc, iar judecătorul a emis ordin de detenție.

Creștinii din restul lumii suferă în timp ce noi încă stăm la adăpost în România. Ne imaginăm că România nu va deveni Canada ori Marea Britanie, ori Australia. Ar fi bine să fie așa. Și va fi așa doar dacă scuturăm nepăsarea și somnolența care ne îngreunează ochii spirituali. La fel ca în restul Occidentului, ofensiva împotriva noastră va veni tot pe nepusă masă. Prin tribunale, C.E.D.O., Parlamentul European, O.N.U., dl Iohannis, mass-media. Vandalizarea bisericii din București este un indiciu că vremurile dificile din Canada se apropie și de noi.

Citiți și:
Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor
Tupeu nerușinat: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă
Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

 

yogaesoteric
29 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More