REZONANŢA cu energiile subtile astrale

Ideea realizării de SPIRALE YANG (+), în care fiinţele umane care participă la ele sunt aranjate în mod precis în conformitate cu succesiunea celor 12 constelaţii zodiacale, pentru a beneficia astfel, datorită proceselor complexe de rezonanţă care se declanşează atunci, atât de un aflux de energie subtilă YANG (+), care umple aura tainică a fiinţelor, cât şi de energiile astrale fundamentale şi benefice ale planetelor sistemului nostru solar şi ale constelaţiilor, mi-a fost revelată la un moment dat, într-o meditaţie yoghină” (profesor de yoga Gregorian Bivolaru)

Prin urmare, am putea spune că la ora actuală SPIRALA YANG (+) realizată de grupuri mari de oameni este o descoperire profund benefică a Şcolii Româneşti de Yoga, care şi-a dovedit deja valoarea extraordinară şi eficienţa în foarte multe cazuri individuale. Referitor la efectele sale profunde şi complexe, care influenţează în mod benefic fiinţa umană, atât la nivel fiziologic, cât şi la nivel bioenergetic, psihic, mental şi spiritual, avem deja sute de mărturii grăitoare ale celor care au participat, de zeci de ori, în cadrul unor SPIRALE YANG (+), care se realizează periodic.

Un aspect semnificativ care arată reaua-voinţă de care dau dovadă presa şi televiziunea atunci când ne calomniază şi ne prezintă  în cea mai abjectă ipostază, este acela că mass media a refuzat sistematic să ia în consideraţie măcar una dintre sutele de mărturii referitoare la stările psiho-mentale minunate pe care majoritatea oamenilor le au adeseori 15-20 de zile în şir, după ce participă la o SPIRALĂ YANG (+). Această îndârjită conspiraţie a tăcerii în jurul fenomenelor de energizare profund binefăcătoare, care apar la cei care participă la o SPIRALĂ YANG (+), a făcut ca aceste manifestări paşnice, care induc în fiinţa participanţilor, pe o cale absolut naturală, o inefabilă stare de euforie şi claritate mentală, să fie privite cu dispreţ şi chiar batjocorite.

Datorită faptului că se ţin de mână, cei care participă la o SPIRALĂ YANG (+) ajung să comunice între ei fluidic, empatic şi chiar telepatic. Acest proces complex de REZONANŢĂ face să se declanşeze în fiecare dintre ei o inefabilă stare de osmoză fluidică, ce îi pune gradat în comuniune, atât cu energii subtile YANG (+) din Macrocosmos, cât şi cu cele 12 tipuri de energii subtile astrale, care provin de la cele 12 constelaţii zodiacale care sunt canalizate în SPIRALA YANG (+) prin REZONANŢĂ, de către şirurile succesive de participanţi bărbat-femeie, care aparţin fiecărei zodii. Această stare inefabilă de armonios amestec fluidic, face ca fiecare participant să resimtă atunci, mai mult sau mai puţin – dar totdeauna direct proporţional cu numărul total al persoanelor care participă la o SPIRALĂ YANG (+) – o stare intens euforică, spirituală de OM COSMIC, DESĂVÂRŞIT. Aceasta este o trăire ideală a prezenţei vii şi active, în propria sa fiinţă, a influenţei subtil astrale a celorlalte 11 constelaţii zodiacale, care împreună cu influxul constelaţiei zodiacale în care el s-a născut, îi permit să resimtă de fiecare dată o sublimă stare de unitate cu TOATE INFLUXURILE SUBTILE BENEFICE ALE CELOR 12 CONSTELAŢII ZODIACALE. Datorită acestor fenomene de REZONANŢĂ subtilă, fiecare participant trăieşte o experienţă unică, paranormală şi spirituală complexă, în care el resimte în mod inefabil o gamă de stări elevate, care îi îmbogăţesc considerabil sufletul şi mintea.

yogaesoteric 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More