Risc dublu de infarct după vaccinările Moderna și Pfizer

Un studiu publicat în renumita revistă de cardiologie Circulation arată că riscul de infarct pentru cei vaccinați cu vârsta cuprinsă între 28 și 97 de ani s-a dublat după administrarea vaccinurilor împotriva covid-19 de la Moderna și Pfizer.

Renumita revistă Circulation a American Heart Association a publicat un studiu (rezumat) privind efectele secundare asupra inimii ale vaccinurilor anticovid pe bază de ARNm. În studiu a fost utilizat testul PLUS Cardiac (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) care creează un scor pentru prezicerea riscului de apariție a unui nou sindrom coronarian acut.

Revista este o publicație respectată, un sondaj clasând-o drept cea mai importantă revistă din lume în categoria inimii și sistemului cardiovascular.

Grupul de studiu a inclus aproape 600 de pacienți la care riscul de a avea un atac de cord fusese deja măsurat la fiecare trei până la șase luni, timp de opt ani.

După administrarea vaccinurilor anticovid-19 de la Moderna și Pfizer, la majoritatea pacienților s-au observat modificări dramatice a rezultatului la testul PULS.

Per total, testele au arătat că, după vaccinări, riscul de infarct miocardic pe 5 ani a crescut de la 11% la 25%, adică s-a dublat.

Concluzia studiului

Concluzionăm că vaccinul anticovid pe bază de ARNm crește în mod dramatic inflamația endoteliului și infiltrarea celulelor T a mușchiului inimii și ar putea fi responsabil pentru creșterea observată a trombozei, cardiomiopatiei și a altor evenimente vasculare după vaccinare.

Dr. Vernon Coleman (Marea Britanie) a fost șocat de raport. El a descris studiul drept o dovadă că injecția împotriva covid a fost „un act criminal”. Darren Smith, editorul premiatului The Light Paper, i-a trimis articolul prezentat mai sus din jurnalul medical Circulation, care demonstrează „că experimentul cu vaccinurile anticovid-19 este necesar să fie oprit astăzi.

Doctori și asistente în instanță în curând?

Medicul crede că „orice medic sau asistent medical care va mai face unul dintre vaccinurile anticovid pe bază de ARNm după acest moment își va pierde licența în scurt timp și va fi arestat.

Am știut întotdeauna că este o crimă să experimentezi pe oameni fără acordul și înțelegerea lor deplină – după ce au fost informați despre toate riscurile și posibilele efecte secundare.

Acum există dovezi care este necesar să oprească acest experiment”. (Vernon Coleman)

Se știe că: „vaccinarea ARNm nu împiedică oamenii să fie infectați cu covid. Și se știe, de asemenea, că nu împiedică răspândirea virusului. Nu cred că cineva va contesta aceste fapte”.

Cu toate acestea, a existat un număr mare de decese și efecte secundare grave la persoanele care au fost vaccinate.

În studiul citat în Circulation, au fost examinați un total de 566 de pacienți cu vârste cuprinse între 28 și 97 de ani. Au fost împărțiți în mod egal între bărbați și femei. La momentul redactării articolului, spune autorul, „aceste modificări continuă timp de cel puțin 2,5 luni după a doua doză de vaccin.

Unde sunt jurnaliștii?

Acum este necesar să fie oprită administrarea acestor vaccinuri. Imediat până se efectuează alte teste pe termen lung.

Dacă ar mai exista jurnalişti în mass-media de masă, acest mesaj ar fi subiectul principal al tuturor programelor de televiziune şi radio şi ar fi pe primele pagini ale tuturor ziarelor” – a punctat cunoscutul medic.

Citiți și:
Cazul grav al studentului de 22 de ani internat cu miocardită după serul Pfizer
Tragedie la Bacău: Un licean a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Cine răspunde?
Statistica hâdă a Vaccinării și a Morții: Un deces la 700 de vaccinați

 

yogaesoteric
5 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More