Statistica hâdă a Vaccinării și a Morții: Un deces la 700 de vaccinați

Pe 13 mai 2021, inginerul Philippe Pradat și toxicologul Véronique Malard au trimis senatorilor francezi o analiză a corelării între numărul de morți etichetate covid și numărul de vaccinați.

Concluzia celor doi este simplă și cutremurătoare: „La fiecare 700 de noi persoane vaccinate există un deces”. Analiza de corelare a fost făcută mai întâi la nivelul Franței și extinsă apoi la nivel mondial. Rezultatele sunt identice.

Pe baza analizei, cei doi oameni de știință francezi au adresat senatorilor următorul apel: „Date fiind aceste realități, vaccinarea este necesar să fie oprită urgent și blocată instituirea pașaportului sanitar care, pe lângă că este liberticid, nu servește la nimic, deoarece vaccinații sunt purtători de virusuri și îi răspândesc.”

Până în prezent, autoritățile sanitare nu au recunoscut decât în mod rarisim o legătură între vaccinare și cauza deceselor.

Iată mai jos textul integral al scrisorii adresate de Pradat și Malard senatorilor francezi:

„Franța a început de câteva luni o campanie de vaccinare covid intensă și dorim să tragem semnalul de alarmă în privința efectelor acestei campanii vaccinale.

În primul rând, amintim că testele clinice din faza a 3-a sunt în curs și nu vor fi terminate decât în 2022, sau chiar în 2023. Siguranța vaccinurilor covid nu este deci cunoscută până acum.

În ceea ce privește efectele pe termen lung, este imposibil de știut care ar putea fi consecințele vaccinării. Este necesar de amintit că niciun vaccin pe bază de ARN mesager sau de construcție genetică într-un adenovirus nu a mai fost injectat până acum la scară mare la o populație sănătoasă.

În schimb, este posibil să analizăm primele rezultate ale vaccinărilor deja efectuate.

  1. Efectele nedorite și decesele în urma vaccinării înseși

Rapoartele săptămânale ale ANSM (agenția medicamentului din Franța) contabilizează efectele nedorite pe termen scurt ale vaccinărilor.Analiza datelor arată că la 100.000 de vaccinări survin trei decese, ceea ce este mai mult decât a fost observat în trecut la o vaccinare a „populației întregi”.

În plus, 31.893 de efecte nedorite au fost provocate până acum de vaccinare, ceea ce înseamnă 148 la 100.000 de vaccinați. Printre efectele nedorite, 25% sunt declarate ca fiind grave, adică 37 la 100.000 de vaccinați.

Știind că în rândurile populației celor cu vârsta de 0-39 de ani au fost la începutul pandemiei 322 de decese, adică 1 la 100.000 (La démographie des décès par covid-19 – France (ined.fr.)), pare evident că este criminal să îi vaccinezi pe cei mai tineri.

În rezumat, raportul beneficii / riscuri nu este absolut deloc în favoarea vaccinării.

2.Mortalitatea covid indusă de vaccinare

Analiza datelor publice oficiale (mortalitate și vaccinare, și Our World in Data) permite realizarea unui grafic simplu și foarte edificator.

Pentru fiecare zi, între 1 martie și 5 mai, am trasat un grafic – pe abscisă (axa x, orizontală) numărul total al persoanelor vaccinate cu cel puțin o doză, și pe ordonată (axa y, verticală) numărul total al deceselor. Există deci pe graficul de dedesubt un punct pentru fiecare zi:

Observăm cu ușurință că aceste puncte sunt cvasi-perfect aliniate. Putem, grație unui program banal, precum Excel, să trasăm dreapta care urmărește cel mai îndeaproape totalitatea punctelor, care se numește dreaptă de regresiune.

Calculul acestei drepte permite obținerea unui coeficient de corelare (r2). În statistică, coeficientul de determinare lineară al lui Pearson, notat cu R2 sau r2, reprezintă o măsură a calității predicției unei regresii lineare. El este cuprins între 0 și 1 și cu cât este mai apropiat de 1, cu atât mai mare este puterea corelației.

Cu cât mai multe puncte sunt apropiate de dreaptă, cu atât coeficientul este mai apropiat de 1.

Aici, obținem un r2 superior lui 0,99, ceea ce demonstrează că dreapta descrie perfect punctele graficului. Aceasta vrea să spună că numărul de decese covid în Franța este proporțional cu numărul persoanelor vaccinate. Parametrii acestei drepte permit calcularea numărului de decese (y) corespunzând unui număr de vaccinări (x).

Rezultatele sunt stupefiante. La fiecare 700 de persoane vaccinate anti-covid, o persoană moare de covid. Dacă se vaccinează 80% din populația franceză (obiectiv pentru a se atinge așa-numita imunitate colectivă), se vor înregistra peste 76.500 de decese.

Această observație permite să înțelegem de ce numărul zilnic de decese covid rămâne de săptămâni întregi stabil în Franța, în jurul a 250 pe zi. Câtă vreme vor fi făcute vaccinuri, vor apărea decese.

Aceeași analiză poate fi făcută la nivel mondial (a se vedea figura de mai jos) iar rezultatele sunt identice: panta dreptei este aceeași.

Date fiind aceste fapte, vaccinarea este necesar să fie oprită de urgență și să fie blocată instituirea pașaportului sanitar care, pe lângă că este liberticid, nu va folosi la nimic, deoarece vaccinaţii sunt purtători ai virusului și îl răspândesc.

Pentru a încheia, este frapant să recitim declarația ministrului Sănătății din 31.03.2021 în Le Figaro: De ce Consiliul de Stat a refuzat încetarea imediată a carantinei pentru persoanele vaccinate.

Tulpinile sud-africane și braziliene „pot mai ales produce reinfectări la persoanele care au fost deja contaminate cu covid-19, precum și un risc ca vaccinurile să nu-și facă efectul”, sublinia ministrul. „Eficacitatea vaccinurilor nu este decât parțială”, adăuga el: „încă din stadiul testelor (…) nu a existat deci o garanție de imunitate” pentru persoanele vaccinate.

Vaccinurile prezintă și o „eficacitate mai redusă” împotriva tulpinilor și persistă incertitudini în privința protecției oferite împotriva transmiterii virusului la terți. De asemenea, persoanele vaccinate „sunt și cele mai expuse la formele grave și la deces”, dacă vaccinul nu funcționează sau în caz de „reinfectare post-vaccinală”.

Persoanele vaccinate pot dezvolta forme mai puțin grave, ba chiar să fie asimptomatice, și să răspândească totuși virusul”, dezvăluia ministerul. Orice diferențiere ar fi „prematură”: „nu există nicio justificare pentru exceptarea persoanelor vaccinate” de la restricțiile în vigoare, conchidea el.

Ați citit bine… Persoanele vaccinate „sunt și cele care sunt cele mai expuse la formele grave și la deces”, dacă vaccinul nu funcționează sau în caz de „reinfectare post-vaccinală”. Și că „persoanele vaccinate pot totuși răspândi virusul”.

A te vaccina prezintă pericole, o declară ministrul însuși… Ne putem deci întreba în privința motivației guvernului de a continua în mod înverșunat această campanie mortală.

Pașaportul sanitar, care permite vaccinaților să meargă peste tot fără constrângeri este periculos și este necesar să fie oprit de urgență. Este aberant să-ți imaginezi că foarte mulți tineri, perfect sănătoși, vor merge să se vaccineze pentru a putea să se ducă la concerte sau să asiste la un eveniment sportiv.

În fine, pentru salvarea vieților, ar putea fi folosite tratamente foarte eficiente și ne-toxice.”

Citiți și:
Marea Britanie: Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării covid. Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile covid-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om”
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

 

yogaesoteric
24 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More