Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

 

„În același mod în care în timpul carierei mele la Microsoft am vorbit despre magia software-ului, acum îmi petrec timpul vorbind despre magia vaccinurilor.”
Bill Gates


Foaia de calcul global a Fundației Gates pare să nu aibă loc pentru a măsura numeroasele cazuri de leziuni produse de vaccinuri care afectează copiii din întreaga lume, în ciuda dovezilor abundente că aceste daune sunt semnificative, aşa cum evidenţiază coeficientul de risc-beneficiu, preschimbând copilăria într-o rundă extinsă de ruletă rusească.

Să raportăm cu exactitate istoria

Într-o postare pe blog din anul 2014, care a fost intens citată, despre „miracolul vaccinurilor”, Gates și-a exprimat entuziasmul cu privire la datele „inspiratoare” privind vaccinurile și progresele „fantastice” și „fenomenale” care au fost făcute pentru a extinde acoperirea globală a vaccinării. Există o problemă majoră legată de raportarea la „date” a lui Gates, şi anume aceea că filantropul ignoră fapte istorice fundamentale care guvernează bolile infecțioase și termenele de vaccinare.

Datele statistice vitale arată că în S.U.A. și în alte părți decesele cauzate de boli cum ar fi scarlatina ‒ în absența oricărui vaccin ‒ au devenit destul de rare până la mijlocul secolului al XX-lea. Mortalitatea de la bolile infecțioase, cum ar fi rujeola și tusea convulsivă, de asemenea, a scăzut rapid, cu mult înainte de introducerea vaccinurilor corespunzătoare (a se vedea figura de mai jos).

O revizuire meticuloasă a datelor privind mortalitatea din SUA între 1900-1963 a concluzionat: „Măsurile medicale [cum ar fi vaccinurile] au contribuit puțin la scăderea globală a mortalității în Statele Unite începând din anul 1900 ‒ fiind în multe cazuri introduse câteva decenii după ce s-a înregistrat deja un declin marcant al acesteia”. Aceiași cercetători, într-un alt articol, au criticat aspru instituția medicală pentru încrederea sa greșită în „gloanțe magice”. În schimb, dacă scăderea incidenței și mortalității bolilor infecțioase în secolul trecut a reprezentat un fel de „miracol”, fenomenul a fost atribuit, în toate evaluările oneste, măsurilor de sănătate publică clasice adoptate pe termen lung, precum o salubritate mai bună și, mai ales, o nutriție îmbunătățită.

Un studiu al tendinței mortalității din secolul XX din Italia, a găsit o asociere semnificativă între aportul caloric crescut și mortalitatea în scădere, reflectând „progresul în starea nutrițională medie, calitatea stilului de viață, nivelul socio-economic și condițiile igienice”. Mai mult, mortalitatea a scăzut foarte puternic în cazul celor mai tinere grupuri de vârstă din Italia ‒ care au fost „probabil cele mai sensibile la modificările în nutriție și bunăstare”. Chiar și epidemiologii de la începutul secolului al XX-lea, care erau înclinați să dea un credit mare vaccinurilor, au recunoscut că alți factori au fost în joc, inclusiv modificările în „rezistența umană și calitatea bacteriană”, precum și factori care urmează să fie determinați.

O… miracol, unde ești tu?

Chiar şi dacă lăsăm în urmă statisticile vitale din secolul al XX-lea, există o dovadă clară a afirmațiilor mincinos-disprețuitoare ale lui Bill Gates cu privire la miracolele vaccinurilor: vaccinurile nu fac, de fapt, copiii sănătoși. În schimb, în S.U.A. (unde copiii sunt cei mai vaccinați din lume), mai mult de jumătate dintre tineri au o boală cronică ‒ o tendință care coincide cu extinderea programului de vaccinare al națiunii. Modele similare de boli cronice sunt în curs de apariţie la nivel mondial, inclusiv în ceea ce priveşte afecţiuni ce pun în pericol viața, cum ar fi alergiile alimentare și astmul.

Campania mondială a proiectului Mercury pentru restabilirea sănătăţii copiilor a documentat mărturiile părinților cu privire la reacţiile adverse grave înregistrate de copiii lor după vaccinare. Aceste mărturii, care reprezintă vârful aisbergului, acoperă o panoplie de tulburări rare sau chiar nemaiauzite cu câteva decenii în urmă:

– 13% dintre copiii din S.U.A. sunt incluși într-un program de educație specială;
– Unul din șase copii americani are o tulburare de dezvoltare, cum ar fi autism;
– Tulburarea de atenție / hiperactivitate (ADHD) afectează aproape 11% dintre copiii americani;
– Unul din 20 de copii sub vârsta de cinci ani are epilepsie;
– Alergiile la arahide sunt cea mai frecventă cauză de deces cauzat de alimente;
– Femeile care primesc vaccinuri împotriva gripei și Tdap în timpul sarcinii, prezintă un risc mai mare de avorturi și alte probleme;
– Tulburările neuropsihice autoimune pediatrice asociate cu infecții streptococice sau alte infecții (PANDAS sau PANS) pot afecta de până la 1 la 200 de copii în S.U.A., inclusiv până la 25% dintre copiii diagnosticați cu tulburare obsesiv-compulsivă (OCD) și tulburări de tic;
– Tulburarea de procesare senzorială (SPD) se asociază deseori cu ADHD și ASD.

În S.U.A., rata mortalității infantile, inclusiv din cauza sindromului de deces subit al nou-născuților (SIDS), este dublă față de multe alte țări cu venituri mari. În Africa, un studiu comparativ realizat în Guineea-Bissau a constatat că mortalitatea infantilă a fost de cel puțin de două ori mai mare (10% – 11%) la copiii care au primit vaccinurile împotriva difteriei-tetanos-tusei convulsive (DTP) și poliomielitei față de copiii care nu au primit vaccinurile (4% – 5%).

Qui Bono?

Un recent raport german despre filantropia globală observă că filantropia modernă își are rădăcinile, în primul şi în primul rând, în dorința de a-și proteja profitul pe venit de impozitare, în timp ce se „câștigă prestigiu și influență în SUA și în afacerile mondiale”. Autorii raportului notează că fundații mari, cum ar fi Fundația Bill & Melinda Gates, exercită influență nu doar prin „resursele enorme”, ci și prin „modelarea conceptelor și politicilor de dezvoltare”.

Fundația Gates ‒ înființată în anul 2000 cu un fond inițial de 42,9 miliarde de dolari, care a fost mărit cu 30 de miliarde de dolari de la Warren Buffet în anul 2006, a devenit cel mai important jucător mondial în domeniul sănătății, precum si cel mai mare donator non-statal pentru Organizația Mondială a Sănătății. Ca rezultat al „puterii extraordinare de stabilire a agendei” deţinută de Fundația Gates, comunitatea globală de sănătate a desemnat perioada 2010-2020 ca Deceniul Vaccinurilor; a elaborat un plan global de acțiune privind vaccinurile; și a creat Alianța Globală Privată pentru Vaccinuri și Imunizare (Alianța GAVI), care primește aproape un sfert din finanțarea sa de la Fundația Gates.

În timp ce Gates psalmodiază la nivel mondial cum că vaccinurile sunt o investiție fantastică, industria vaccinurilor, de fapt, este un beneficiar primar al propagandei Fundației Gates. Potrivit analiștilor germani, de exemplu, sprijinul acordat de Fundația Gates pentru Alianța GAVI a stimulat producătorii să crească producția de vaccinuri specifice. Aceste stimulente au condus la plăți de peste 1 miliard de dolari către Pfizer și GlaxoSmithKline (GSK). Unii reporteri au descris acest aranjament drept „o favoare pentru companiile farmaceutice care urmăresc să se extindă în țări cu venituri mai mici”. Cu toate acestea, după cum arată raportul german, organizația non-guvernamentală Doctori Fără Frontiere (MSF) a pus la îndoială impactul global al Alianței GAVI asupra accesibilității vaccinurilor, afirmând că, de fapt, „costul pentru a imuniza pe deplin un copil a fost de 68 de ori mai mare în 2014 decât în 2001”.

Analiștii germani și alții au subliniat trăsăturile cheie ale parteneriatului strâns al Fundației Gates cu industria farmaceutică, inclusiv ușa rotativă dintre personalul Fundației și companii farmaceutice precum Merck și GSK, concentrarea preponderentă a celor mai mari premii pentru sănătate (20/50 sau 40%) acordate Fundației pentru cercetare și dezvoltare de noi vaccinuri și medicamente; și pachetul de acțiuni al Fundației de 52 milioane de dolari investite în CureVac (o companie farmaceutică germană) pentru a accelera dezvoltarea vaccinurilor mRNA.

Fundația Gates și-a sporit, de asemenea, sprijinul direct pentru industria biotehnologiei, care are o relevanță considerabilă pentru industria vaccinurilor, datorită creşterii rapide a utilizării biotehnologiei în fabricarea de vaccinuri moderne. Articole recente au subliniat, în plus, că Fundația Gates plătește în mod curent firme de relații publice pentru a manipula deciziile științifice în favoarea tehnologiilor riscante de inginerie genetică pe care fundația le susține.

Ceea ce arată aceste observații este că filantropia prin vaccinuri a lui Bill Gates reprezintă într-adevăr un „miracol” ‒ dar beneficiarii miracolului sunt corporațiile și acționarii care râd tot drumul către bancă și cu siguranță nu copiii și adulții din întreaga lume care poartă greutatea vaccinurilor toxice și nesigure și se chinuie întreaga viață cu copilul care nu mai are șanse la normalitate.

Dr. Arata Kochi, fostul director OMS pentru cercetare în domeniul malariei, a ales să caracterizeze Fundația Gates drept un cartel care suprimă diversitatea opiniei științifice și „răspunde în fața nimănui altcuiva decât a ei însăși”.

Această filantropie numai filantropie nu este, când faci rău semenilor tăi și susţii elita satanică planetară – urmând agenda de depopulare prin îmbolnăvirea premeditată a copiilor – și îmbogățești companiile farmaceutice, de la care, apoi, o parte din bani îi revin lui Bill Gates în conturi.

Citiți și:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer 

yogaesoteric
7 iunie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More