România este un stat cucerit de către mafia

România este în depresie civică! Și-i place teribil această situație, este chiar dependentă de ea, este o boală cu care se simte bine, a devenit chiar o a doua natură (probabil singura, de vreme ce românul nu a fost niciodată caracterizat drept un răzvrătit).

Merge și-așa; asta-i situația; ce să-i faci; Dumnezeu cu mila…!

Cine să se revolte, din moment ce toată lumea se simte bine?

România este un stat cucerit de către mafia; o mafie cu gulere soioase, găinarii care fac treaba murdară (violuri, trafic de persoane, cerșetorie, furturi, protecție etc) și o mafie cu gulerele albe (bancheri, afaceriști, politicieni, judecători, procurori, polițiști, ong-iști…), poate mai periculoasă și mai ticăloasă decât prima. Adunați, sunt mulți, mulți de tot, învârt banii cu lopata.

Adăugăm corporațiile străine, marile firme care desfac produse în România, cu mii de angajați care au familii; sunt mulți și ăștia și se simt bine. Tinerii valoroși pleacă să studieze afară și, în marea lor majoritate nu se mai întorc sau, dacă o fac, este pentru că trebuie să-și plătească așa-zisul împrumut (de cele mai multe ori soroșist) și trebuie să lupte pe frontul cuceririi României fără a se trage un glonț (nu spunea Ghandi că elita educată de colonizatori este dușmanul propriului popor?). Și sunt mulți.

Țăranii aproape că nu mai există fizic, căci din punct de vedere moral și al conservatorismului tradițiilor, au dispărut demult. Ei nu mai muncesc sau, dacă o fac, cer sume uriașe și muncesc de mântuială. În plus, mulți au copii plecați la muncă și, ca în orice structură de organizare socială (familia este una), ascultă de ce le dictează cei care aduc banii.

Așadar, totul este bine. De ce s-ar revolta? Pentru ce? Dacă vine banul, dacă se trăiește bine, e nevoie să fii nebun să arunci toate aceste relații la gunoi numai pentru că vrei să scapi România de hienele colonizatoare. Așadar?

Dragnea a spus ceva extrem de interesant: se implică dacă are cu cine și dacă are pentru ce! Păi este mai mult decât evident că nu are nici cu cine și nu are nici pentru ce! Românului îi place sub gârbaci, iar când s-a sculat câte unul încercând să-i deschidă ochii, a făcut ce a făcut și l-a omorât!

Pe de altă parte, Dragnea a avut cu cine și a avut pentru ce, dar a fost fricos, a fost laș, a jucat la două capete, sperând că se poate înțelege cu ticăloșii. Și-a pierdut libertatea proprie, a fost umilit (arestat pentru o nimica toată), iar acum i se dă drumul ca să mai fie umilit încă o dată. În plus, să nu uităm propria umilința de a conduce un partid plin de securiști pe care îi descoperi numai după ce îi ungi prim-miniștri! Nu, ăștia știu ce fac, dacă mai există vreunul care se trezește dintr-odată călare pe cal și cu sabia în mână cu gândul că Dragnea zice „după mine, flăcăi” apoi va avea splendida surpriză să aibă alături încă doi tâmpiți sau împotrivă toată haita despre care am vorbit mai sus.

Pentru România pendulul stă și nu mai este nimic de făcut, sau ar mai fi ceva: scrieți jurnale personale în care treceți nume, fapte, zile, ore, ca să se știe peste 50 de ani, cât va dura această tiranie sinistră, cine i-au votat și cine au fost scursurile care au distrus România. Scrieți și puneți-le la sertar cu indicație clară pentru nepoți să le citească după 50 de ani! Sau mai bine nu scrieți nimic și bucurați-vă de acest fabulos răgaz oferit României și românilor, vremuri în care toate merg bine, totul este luminos, banii curg, marea e mare, soarele e cald, iarna ninge, oile behăie (încă)!

Este important acest demers, credeți-mă, nu de alta, dar peste vreo 20 de ani te trezești cu copiii acestor dihănii că pretind a fi neprihăniți și curați! Și, la urma urmelor, aici în România suntem la pușcărie, ori ce să facă omul dacă doar dreptul acesta îl mai are, scrie, devine scriitor și, cine știe, poate că Dumnezeu ne mai micșorează pedeapsa (tirania este pedeapsa binemeritată de către un popor prost) și, ca pe Dragnea, ne scoate la lumină înainte să dăm colțul, să ne bucurăm și noi de adevărul (încă nedovedit) că orice faptă are și răsplată.

Depresia civică, spre deosebire de cea psihică, nu are leac; cel puțin în ceea ce-i privește pe mândrii urmași ai pelasgilor! Cum e posibil să aplaude niște troglodiți care au inventat cel mai penibil proverb („capul plecat sabia nu-l taie”) minunea de operă a lui Densușianu? Da, Dacia a fost, dar doar preistorică. Ce avem acum este doar stirpea nenorocitului care l-a trădat pe Decebal și apoi s-a puit cu toate matroanele romane, idioate, grase și urâte!

Autor: Mihai Mălaimare

Citiți și:
15 motive pentru care România este într-un mare, mare, impas
Clanul unor guvernanţi interlopi
România – o ţară ajunsă la disperare, cu un guvern fantomă şi un popor debusolat, atacat din toate părţile

 

yogaesoteric
18 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More