„România nu va mai fi populată de români” – Dr. Geanina Hagimă despre morțile subite, dictatura biometrică și ce e de făcut

Dragi români!

Am fost mințiți în toată această perioadă. Nimeni nu răspunde pentru consecințele dezastruoase ale măsurilor luate. Dacă nu avem și nu luăm atitudine vom fi exterminați. Am văzut cum în România, în ultimii doi ani, a fost un exces de mortalitate. Sporul natural al populației a fost unul negativ, mult mai mare decât în anii precedenți. În 2020 a fost un spor negativ de cca minus 90.000 de persoane și în 2021 de minus 155.000 de persoane. Dacă continuăm în acest ritm, în mai puțin de 100 de ani, România nu va mai fi populată de români.

Dr. Geanina Hagimă

Din această toamnă se vor relua minciunile. Minciuna măștii și a testării a continuat în această perioadă în spitale. Ce fac părinții care spun că și iubesc copiii? Vor pune din nou cârpele pe fețele lor? Îi vor cipa așa cum recomandă Forumul Economic Mondial? Le vor da să mănânce gândaci? Îi vor înțepa cu serurile experimentale, care numai vaccinuri nu pot fi numite?

Știm că în spatele acestei plandemii se află alte intenții ale psihopaților care conduc lumea. Klaus Schwab vorbea încă din 2015 despre a patra revoluție industrială, care înseamnă nanotehnologie, cercetarea creierului, comunicarea biologicului cu tehnologia, transumanismul. Concomitent vin tot felul de crize: crize climatice, crize alimentare, crize financiare. Psihopații vorbesc de lucruri avantajoase care ni se vor petrece, cum ar fi augmentarea omului. Ei consideră că se află deasupra lui Dumnezeu, că pot crea un om mai performant. În același timp, îl auzim pe Yuval Harari, mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, care afirmă că inteligența artificială va prelua multe din sarcinile oamenilor și că mulți oameni vor deveni inutili. Se pune problema ce soluții există pentru acești oameni inutili. Vedem cum există multe informații și multe persoane care afirmă că populația globului este prea numeroasă iar resursele planetei sunt limitate. Este evident că se dorește, se caută soluții pentru reducerea populației planetei. Informațiile acestea sunt ușor de găsit și ușor de documentat.

Numai cine nu vrea să vadă, nu vede!

Toate acestea sunt prezise de mult timp. Biserica ar fi fost necesar să informeze mai mult românii. Au fost oameni și mai sunt încă oameni în biserică care au avut grijă totuși să informeze. Spre exemplu, vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu a realizat o informare încă din 2009, în care a urmărit să atragă atenția asupra actelor electronice care sunt premergătoare cipării și acest act a fost semnat de circa un milion de români, după cum se arată și în lucrarea Dictatura Biometrică (PDF). Aceste semnături au fost depuse în Parlamentul României, au fost depuse către președintele României și, din păcate, nu s-a ținut cont de ele. Guvernanții noștri nu au ținut cu românii. De aceea am ajuns unde am ajuns. În continuare vedem că se petrece la fel, ba chiar mai mai rău decât înainte.

Ce soluții avem? Să găsim cauza răului. Părintele Justin Pârvu identifică una dintre sursele răului. Spune în cartea lui Din învățăturile și minunile Părintelui Iustin Pârvu, publicată în 2013, că „stăpânii lumii, masoneria se vor împiedica de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețe și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor.

Cipul nu este altceva decât lucrarea masoneriei și cel mai eficient mijloc de a subjuga biserica și ființa umană, de a o îndepărta ușor, ușor, pe nesimțite, de Creatorul său. Dacă noi ne facem că nu există acest rău luciferic, masoneria, înseamnă că nu avem răspuns la niciuna dintre problemele și necazurile oamenilor de astăzi, înseamnă că ne facem că nu vedem nimic rău. Cipul este propaganda masoneriei și acceptându-l, dăm curs și putere acestei organizații dubioase care vrea să îl instaleze pe antihrist ca lider mondial. Dacă oamenii nu conștientizează că sunt societăți secrete, care conduc din umbră, nu vor înțelege nimic. Răul și fărădelegea nu se mai lucrează la lumină, se lucrează în ascuns. Nu mai sunt închisori și prigoană ca pe vremea comunismului. Au altă metodă, de a ne obișnui și de de a îndrăgi tehnica și cipul, care deocamdată par folositoare, ca ei să ne subjuge și să ne controleze permanent ca într-o închisoare invizibilă, dar cu mult mai puternică.

Aceste adevăruri au fost spuse și erau cunoscute, sunt afirmate și în Biblie. Iar preoții ar fi necesar să mărturisească mai mult, să informeze mai mult credincioșii. De asemenea, medicii ar fi necesar să iasă în față. Deja au trecut doi ani. Numai cine nu a vrut să afle adevărul, nu l-a aflat. Sunt atâtea dovezi că aceste seruri experimentale fac foarte mult rău, sunt cauza a numeroase decese. Vedem cum încep să moară tinerii. A crescut numărul accidentelor vasculare cerebrale, al bolilor cardiovasculare și nu numai.

Ce soluții avem? Să mărturisim, să afirmăm adevărul, adevărul întreg, să fim uniți, să ne întoarcem la credință, să ieșim din lenea, nepăsarea, superficialitatea cu care am fost obișnuiți în ultimii ani. Să ne întoarcem la valorile noastre. Să reînvățăm să facem agricultură, să ne cunoaștem istoria, să refuzăm așa-zisele tehnologii binefăcătoare, care ne îndepărtează de noțiunea de om și de Dumnezeu. Deci acestea ar fi armele noastre.

Acum este momentul să spunem NU, un NU hotărât. Este momentul să fim uniți. Se lucrează foarte mult la dezbinare! Este adevărat, oamenii nu mai au încredere, nu mai știu în cine să aibă încredere, căci așteptările lor au fost de multe ori înșelate! Asta am simțit de multe ori și eu. Însă ce avem de ales? Să stăm să privim cum ne afundăm noi și copiii noștri în această moarte a conștiinței și rațiunii, sau să acționăm, să protestăm masiv pașnic, să urmărim să găsim soluții alături de oamenii care au mărturisit și au acționat în această perioadă? Sunt convinsă că cei care au alte intenții decât cele de a contribui la ieșirea din această mlaștină, se vor deconspira și se vor autoexclude din această luptă. […]

Este necesar să găsim soluții! Este urgent necesar să ieșim din această mizerie în care ne afundăm și din care nu vom mai putea ieși dacă nu luăm o atitudine foarte fermă.

Dr. Geanina Hagimă

Citiți și:
Dr. Geanina Hagimă: Consecințele dezastruoase ale măsurilor luate în ultimii doi ani. România în pericol de a fi depopulată în ritm accelerat
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
17 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More