Românii nu au voie să-și conducă țara! În ultimii 200 de ani, liderii români patrioți au fost asasinați

 

Martirii români ai României

Olteanul Tudor Vladimirescu, conducător al pandurilor și mare patriot român, conducător al revoluției din anul 1821, devine domnul Țării Românești în același an și este ucis mișelește de trădătorii greci din mișcarea revoluționară antiotomană „Eteria” în 28 mai 1821.

Mareșalul Ion Antonescu, șeful armatei și conducătorul de facto al Românei în al Doilea Război Mondial, s-a aliat cu Adolf Hitler în baza promisiunilor acestuia că teritoriile românești pierdute în 1940 ca urmare a Dictatului de la Viena și Pactului Ribbentrop-Molotov – deci tot din cauza nemților și a aceluiași Hitler! – vor fi retrocedate României sub presiunile Germaniei. A fost arestat din ordinul regelui Mihai în 23 august 1944 și predat comuniștilor, ulterior ajungând în detenție aproape doi an în URSS.

Prin minciuna criminală pe care a spus-o regele Mihai la radio, în „Proclamația către țară” din 23 august 1944, când a afirmat în mod mincinos că s-a încheiat un armistițiu cu URSS și restul aliaților, deși acesta urma să fie semnat mai târziu, abia în 12 septembrie 1944, armata română a fost dezarmată și oferită pe tavă armatei inamice sovietice! Citez din „Proclamația către țară”, discurs rostit de regele Mihai în 23 august la postul național de radio: „România a acceptat armistiţiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Din acest moment încetează lupta şi orice act de ostilitate împotriva armatei sovietice, precum şi starea de război cu Marea Britanie şi Statele Unite”. Din cauza acestei declarații mincinoase, aproximativ 170.000 de militari români au fost dezarmați și lipsiţi, prin ordin regal, de dreptul de a se apăra, fiind luaţi prizonieri de către sovietici, iar mai mult de jumătate dintre ei au murit prin lagărele din Siberia!!!

Mareșalul Ion Antonescu a fost condamnat la moarte la 17 mai 1946 de un așa-zis „Tribunal al Poporului” și a fost executat prin împușcare la Jilava în 1 iunie 1946.

Liderul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej a început destalinizarea României și eliminarea evreilor khazari din funcțiile de conducere și decizie, ceea ce i-a adus și moartea subită din anul 1965, în cadrul ultimei vizite la Varșovia când a fost iradiat.

Președintele Nicolae Ceaușescu a condus România în perioada 1965-1989 și a fost ucis în evenimentele din decembrie 1989 ca urmare a unei condamnări la moarte după mascarada unui proces stalinist, fiind executat împreună cu soția sa la zidul unei cazărmi din Târgoviște, în sfânta zi de Crăciun, 25 decembrie 1989, zi aleasă simbolic de khazarii anticreștini și antiromâni care au condus din interior pseudo-revoluția din decembrie 1989. Aceşti khazari s-au și instalat imediat la conducerea României – din primul guvern condus de evreul khazar Petre Roman (Neuländer) au făcut parte doar un român și un țigan, restul fiind evrei khazari! De atunci și până acum, khazarii conduc de 30 de ani România, exact ca în anii ’40, când bolşevicii evrei/khazari sosiseră călare pe tancurile sovietice și au preluat forțat conducerea României. Acum copiii și nepoții acelor invadatori alogeni conduc din nou destinele țării!

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România, fiind executat demonstrativ în public fiindcă a sfidat evreimea mondială prin achitarea în totalitate a datoriilor în luna mai a anului 1989 către cămătarii sioniști de la FMI și Banca Mondială – prin sacrificiul întregului popor român! –, România fiind singura țară din lume care a avut curajul să forțeze evadarea din dependența financiară cu implicații politice față de globaliștii sioniști (evrei khazari în totalitate, evreii sefarzi fiind ținuți la distanță).

Cei care i-au urmat lui Ceaușescu la conducerea României au fost toți alogeni, chiar dacă unii purtau nume românești de împrumut! Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace, românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996, președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 30 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii khazari Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar ong-urile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun proștii grămadă! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Tot așa, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omiterea faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți să emigrați toți, oricum țara nu vă mai aparține! Șefii opoziției, așa-zisa „dreapta”, în fond progresiști neomarxiști și neoliberali: Iohannis, Orban, Barna, Cioloș, Tomac și Ponta sunt toți de altă etnie decât cea română.

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul Timpul – 22 martie 1881)

Mă întreb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

România este condusă de alogeni începând cu anul 1990. Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Toată mass-media românească, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie!

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele făţiş, prin mult trâmbiţata migraţie a refugiaţilor, altele subtil şi mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puţini ani românii vor deveni străini în ţara lor!

Autor: Marius Albin Marinescu


Citiţi şi:

Cum se distruge un popor. Text din anii ’30

Îngrozitor și șocant: Jefuirea actuală a poporului român în cifre!

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2020

 
 

1 Comentariu
  1. romanca spune

    trist tare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More