Românii refuză valorile globaliste – Peste 65% dintre români ar vota un partid naţionalist, care promovează valorile religioase şi susţine familia tradiţională

Dintre aceştia, doar 40% ar susţine o eventuală ieşire a României din UE. Apropierea de Rusia nu este văzută drept o opţiune

Două treimi dintre români ar vota un partid naţionalist, susţinător al valorilor religioase şi al familiei tradiţionale, valori care intră în totală contradicţie cu cele promovate de Bruxelles şi de marile puteri globaliste. Asta relevă un sondaj recent.

Ne referim la sondajul intitulat „Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naţionalist în era dezinformării şi fenomenului ştirilor false”, realizat de realizat de INSCOP Research în parteneriat cu Verifield, la comanda think-tank-ului Strategic Thinking Group, publicat marţi, 2 februarie 2022, de digi24.ro.

Astfel, 65,7% dintre români ar vota un partid naţionalist, care promovează valorile religioase şi susţine familia tradiţională. Este un procent care practic se menţine de un an de zile. Mai exact, în martie 2021 intenţia de vot pentru un partid naţionalist se situa la 66,4%, în iunie 2021 la 59,5%, iar în septembrie 2021 la 68,7%. De partea cealaltă, 32,8% dintre repondenți au declarat că nu ar acorda votul unei asemenea formaţiuni.

Dintre cei 65,7% care ar vota un partid naţionalist, care promovează valori religioase şi susţine familia tradiţională, doar o minoritate ar dori ieşirea României din Uniunea Europeană. Mai exact, 39,7%. Un procent în scădere faţă de septembrie 2021 (când se situa la 41,1%), dar în creştere faţă de iunie 2021 (când era de 35,3%). În schimb, 51,1% dintre cei care ar vota un partid naţionalist se opun ieşirii României din UE.

Nu în ultimul rând, dintre cei 65,7% care ar vota un partid naţionalist, 68,4% şi-ar modifica opţiunea în cazul în care această formaţiune ar propune o apropiere faţă de Rusia.

* Citiţi aici sondajul Inscop

Citiți și:
„Acest Occident a pierdut, în parte, simțul valorilor care i-au asigurat succesul, iar infuzia de energie bună, existentă încă în regiunea noastră, l-ar putea readuce pe calea magistrală a viitorului”
Istoricul Marius Oprea ne oferă o doză necesară de optimism pentru viitorul nostru: În final, tot românii înving

 

yogaesoteric
18 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More