38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil

Într-o scrisoare semnată de 37 dintre colegii săi republicani din cadrul Congresului, reprezentantul Texasului, dr. Ronny Jackson, avertizează că „declinul mental şi uitarea preşedintelui Biden au devenit mai evidente în ultimii doi ani” şi îl îndeamnă pe bărbatul în vârstă de 79 ani să facă un test de aptitudini cognitive (la fel cum a făcut fostul preşedinte Donald Trump), potrivit ZeroHedge.

Colegii mei şi cu mine îi cerem din nou preşedintelui Biden să fie supus imediat unui examen formal de screening cognitiv, cum ar fi Evaluarea Cognitivă de la Montreal”, a precizat dr. Ronny Jackson.

În calitate de fost medic pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite, ştiu ce este nevoie psiho-mental şi fizic pentru a îndeplini sarcinile de comandant şef şi şef de stat”, a declarat dr. Ronny Jackson, care a servit ca medic la Casa Albă pentru foştii preşedinţi George W. Bush, Barack Obama şi Donald Trump.

Joe Biden mi-a demonstrat continuu mie şi lumii că ceva nu este în regulă. Poporul american merită să aibă încredere absolută în capacitatea cognitivă a preşedintelui lui”, a adăugat acesta.

Dr. Ronny Jackson nu este singurul îngrijorat. Un sondaj recent realizat de publicaţia Politico a constatat că 48% dintre americani cred că preşedintele nu este „apt din punct de vedere cognitiv” să-şi facă treaba.

Citiți și:
Biden are șansa de a fi cel mai prost președinte ales vreodată – Povestea președintilor din ultimul secol
Slăbiciunea și senilitatea lui Biden sunt o ațâțare irezistibilă pentru Xi. O ocazie unică și de nerefuzat. Pornește China războiul?

 

yogaesoteric
18 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More