Ruleta rusească. Scrisoare deschisă tuturor vecinilor mei vaccinați

Dragul meu vecin,

Aflu cu îngrijorare unele grozave constatări științifice și nu pot să nu ți le comunic, fiindcă fără să prinzi de veste ai căzut între tâlhari. Ești aproapele meu, cum ne învață Biblia și de aceea nu pot fi indiferent la necazul tău. Poate știai ori poate nu (informațiile în temă abundă), comerțul cu seruri experimentale la care s-au pretat guvernanții nu s-a făcut spre binele tău; mai precis, ceea ce au invocat negustorii – evitarea infectării ori o formă mai ușoară de îmbolnăvire, siguranța ta și a celor dragi ție, probarea simțului civic, în speță a responsabilității – nu sunt adevărate.

Te așteaptă zile, săptămâni, luni, poate ani de viață cu o sabie precum a lui Damocles deasupra creștetului. Poate că nu știi suficientă mitologie pentru a înțelege afirmația mea; de aceea folosesc o metaforă modernă: cheagurile sanguine pe care le-a produs și continuă să le producă organismul tău ca reacție la serurile experimentale pe care le-ai acceptat convins ori constrâns sunt un fel de bombă cu ceas.

Lăsând limbajul metaforic la o parte, vreau să-ți scriu că structura cauciucoasă, indestructibilă, în continuă creștere a acestor formațiuni ce se plimbă prin arterele și venele tale ți le pot oricând astupa, mai ales dacă este vorba despre capilare.

Tâlharii între care ai căzut știu aceasta și au inventat o nouă boală misterioasă: moartea subită, fără cauze și fără leac. Seamănă cu ruleta rusească – dacă știi expresia în cazul că ai văzut filme de acțiune cu acest gen de pshihopați.

Creștinește, mă rog pentru tine; dar te sfătuiesc să mergi la duhovnicul tău sau, dacă nu-l ai, la preotul din cea mai apropiată biserică să te spovedești și, după ce te-ai împăcat cu toți – rude, prieteni, cunoscuți – roagă-i să te însoțească în rugăciuni. De capeți dezlegare să te împărtășești, nu ezita: cel mai bun medicament din lume este Sfânta Euharistie. Doar Trupul și Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos mai pot veni de hac morții planificate de tâlhari – unelte ale potrivnicului.

Mă rog lui Dumnezeu să mă ierte pentru îndrăzneala de a-ți fi trimis aceste rânduri, iar pentru tine, drag vecin, oricum te vei numi, mă rog să-ți trimită grabnic Înger călăuzitor și Sfânt protector.

Prof. Mihai Floarea

Citiți și:
Un medic din Armata SUA dezvăluie: „Medicilor li s-a spus să NU raporteze reacțiile adverse ale serurilor experimentale anti-covid”
Efectele psihologice ale celor injectați cu seruri experimentale Pfizer & AstraZeneca constatate de cercetători britanici

 

yogaesoteric
19 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More