Rusia vorbeşte despre convergenţa de evenimente din luna septembrie – mass-media americană tace

 

De ce mass-media rusă pare a fi mai tot timpul cu mult mai alertă decât principalele canale de ştiri americane? E oare posibil ca reporterii ruşi să aibă mai multă libertate de a vorbi despre problemele importante decât reporterii care lucrează pentru majoritatea conglomeratelor corporatiste din S.U.A.?

Bineînţeles, mass-media rusă este departe de a fi perfectă. Face propagandă pro-rusă, exact aşa cum mass-media americană face propagandă pro-americană. Totuși, de multe ori putem observa că informaţiile din ştirile ruseşti ating probleme controversate pe care canalele de ştiri americane nu le-ar atinge nici de la zece metri. Cum ar fi evenimentele critice din septembrie 2015.

Chiar şi după tot ce a fost spus şi scris în mass-media alternativă despre ce s-a petrecut atunci, majoritatea americanilor încă sunt complet neștiutori în ceea ce priveşte evenimentele din septembrie care ar putea schimba istoria.

În primul rând, cel mai important cadru pentru guvernarea globalistă, la care ONU a visat dintotdeauna, a fost lansat la conferinţa Naţiunilor Unite din 25-27 septembrie, la New York. Lansarea acestei „noi agende universale” este un eveniment atât de important încât însuşi Papa a venit la New York pe 25 septembrie pentru a impulsiona lucrările conferinţei. Noul plan al ONU a fost intitulat Agenda 2030 şi este numită de unii „Agenda 21 pe steroizi”. Este unul dintre cei mai semnificativi pași din istoria omenirii înspre guvernarea globalistă, şi totuşi principalele canale de informare în masă din S.U.A. nu au zis nimic despre aceasta.

În al doilea rând, cunoaştem că un pas important pentru stabilirea unui stat palestinian a avut loc în luna septembrie. S-a raportat pe larg în mass-media internaţională că Franţa planifica să supună Consiliului de Securitate ONU o rezoluţie prin care s-ar fi recunoscut în mod formal statul palestinian pentru prima dată în istorie. Dar ulterior Franţa s-a răzgândit. Totuşi, la 14 septembrie 2015, în cadrul ONU s-a stabilit recunoaşterea statului palestinian, cu 70,5% voturi în favoarea acestui fapt.

Este unul dintre cele mai critice momente din istoria modernă a Orientului Mijlociu, şi totuşi principalele canale de ştiri din S.U.A. nu au spus nimic despre aceasta.

În septembrie a fost, de asemenea, sfârşitul anului Shemitah și totodată a patra lună însângerată din calendarul evreiesc. Această perioadă a coincis cu sfârşitul exerciţiilor americane militare Jade Helm, care au avut loc timp de două luni, în mai multe state din S.U.A. simultan, și despre care s-a spus că ar fi fost o pregătire pentru o eventuală impunere a legii marțiale. Pe internet au existat din abundenţă speculaţii despre o prăbușire majoră a bursei de valori, despre dezastre naturale devastatoare şi despre „coincidenţe” ciudate care indicau data de 23 septembrie.

Şi chiar dacă articolele şi emisiunile video care abordau aceste subiecte au devenit virale pe internet, principalele canale mass-media din S.U.A. au păstrat o tăcere stranie.

Din fericire, există surse internaţionale de ştiri care doresc să ridice astfel de probleme, iar unele dintre ele sunt tocmai din Rusia.

Scriitorul și jurnalistul independent Michael Snyder, din Statele Unite ale Americii, afirmă: „Când am descoperit agenția rusă de informații Sputnik News, nu am știut ce să cred. La început m-am gândit că ar fi putut să fie un blogger oarecare, care și-a lansat un site de ştiri şi care şi-a ales un nume foarte puțin inspirat.
Dar am descoperit apoi că de fapt acest site este deţinut şi operat de guvernul Rusiei. Următoarele afirmații provin de pe Wikipedia: «Sputnik este un serviciu de ştiri multimedia internaţional lansat pe 10 noiembrie 2014 de Rossiya Segodnya, o agenţie deţinută şi instrumentată de guvernul rus, care a fost creată printr-un decret al preşedintelui Rusiei pe 9 decembrie 2013. Sputnik înlocuieşte pe scena internaţională agenţia de ştiri RIA Novosti (care rămâne activă în Rusia) şi Vocea Rusiei»”.

Sputnik News urmărește să pună în lumină multe lucruri pe care mass-media americană, controlată de corporaţii, nu dorește să le atingă nici măcar în treacăt. De exemplu, următoarele informații despre colapsul financiar care urmează să se producă sunt dintr-un articol al Sputnik:

„Fondatorul Institutului Trends Research, Gerald Celente, care a prezis «panica din 2008», crede că în curând vom fi martorii unei prăbușiri a bursei globale de valori şi prezice un cutremur economic ce va avea reverberaţii în întreaga lume”.

„«Va fi panică pe străzi de pe Wall Street până în Shanghai, din Marea Britanie până în Brazilia», a spus Celente la King World News. «Veţi vedea bursele de valori prăbușindu-se una după alta».

Analistul Larry Edelson a făcut previziuni și mai înfricoșătoare, anunțând chiar și ziua exactă când a început catastrofa: «Începând din 7 octombrie 2015, primul superciclu economic de după 1929 va atrage o criză finanaciară globală de proporţii epice».
«Va aduce Europa, Japonia şi Statele Unite ale Americii în genunchi, aruncând aproape un miliard de oameni într-o cursă montagne russe prin iad pentru următorii cinci ani. Nicio altă generaţie nu s-a mai confruntat până acum cu o astfel de cursă».”

Russia Today (RT) este o altă sursă rusă de ştiri pe care mulți o consideră superioară corporațiilor media americane. Într-un articol recent, RT a discutat chiar și despre sfârşitul anului biblic Shemitah din luna septembrie:

„Într-adevăr, isteria referitoare la evenimentele lunii septembrie a atins asemenea cote, încât chiar şi experţii financiari își deschid Bibliile prăfuite pentru a găsi indicii.

Al şaptelea an al ciclului agricol biblic – aşa cum este stabilit în Tora – s-a împlinit la 15 septembrie 2015. Acesta este un eveniment milenar, cu o aşa-zisă tetradă de luni însângerate (patru eclipse lunare consecutive), toate petrecându-se în zile religioase iudaice. Cei care urmăresc asemenea conjuncturi astrologice știu că astfel de evenimente se petrec la sfârşitul «ciclului de afaceri de 7 ani».

În 2008, de exemplu, lumea a suferit cea mai cumplită criză financiară din ultimele decenii. În septembrie 2001 America a experimentat cel mai groaznic atac de pe teritoriul său, precum și vânzări masive ale activelor pe Wall Street, atunci când s-a redeschis bursa, pe 17 septembrie.

Americanii, din ce în ce mai îngrijorați pentru economia lor, au așteptat cu teamă luna septembrie 2015. Chiar și dacă nu s-ar fi petrecut nimic, toate pregătirile pentru a înfrunta un dezastru ar putea face ca performanţele economice să sară peste standardele obişnuite.”

Şi agenția de știri Pravda a vorbit despre evenimentele din septembrie. „Când eram mic, Pravda era privită ca fiind vocea oficială a imperiului malefic”, povestește Michael Snyder. „Orice spunea Pravda în vremea aceea era privit ca fiind propagandă pro-sovietică. Și acesta era adevărul în acele timpuri. Dar astăzi Pravda are mult mai multă libertate de a discuta probleme care ne preocupă cu adevărat, decât multe canale de ştiri americane.”

Încă din luna martie, Pravda a prezentat posibilitatea declanșării unei apocalipse financiare în septembrie 2015.

„2001 a adus conflicte sociale, calamități financiare şi a fost punctul de cotitură de la care a pornit o cascadă de evenimente negative care s-au perpetuat de-a lungul anilor, incluzând războaiele din Irak şi Afganistan.
 
După încheierea unei alte perioade de 7 ani s-a ajuns în ziua de 29 septembrie 2008. Atunci bursa de la New York a căzut, indexul prăbușindu-se cu 777 de puncte, cea mai gravă pierdere de puncte a indexului bursei din istorie care s-a produs într-o singură zi. Aproximativ 1,2 trilioane de dolari în valori de piaţă au dispărut într-o clipită.

Aparent nimeni nu a sesizat acest ciclu de șapte ani. Organizaţiile financiare corupte nu l-au menționat niciodată.”

Oare de ce nu dorește mass-media americană să vorbească despre aceste lucruri? Sunt oare jurnaliștii americani mult prea ocupați discutând despre evenimente mai importante?


Citiţi şi:

Avertisment din America: Sistemul financiar a intrat în faza terminală

Bursa globală de valori se apropie de o mare şi inevitabilă criză

Un magnat al petrolului, mason și membru al grupului Bilderberg, face dezvăluiri șocante. Iată ce ne așteaptă… în curând

 

yogaesoteric
27 noiembrie 2015

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More