S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid-19, sunt 22 iar «decesul» este pe listă

Un document FDA (Food and Drug Administration), adică Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite, admite că vaccinul anti covid-19 poate avea 22 de efecte secundare, inclusiv moartea.

Toate medicamentele au efecte secundare, inclusiv banala aspirină, dar ideea este dacă beneficiile întrec posibilele efecte secundare. Virusul SARS-CoV-2 are o mortalitate undeva în jurul a 1% , dar în realitate mortalitatea este mult mai mică dacă ţinem cont că multe persoane au căpătat imunitate fără să aibă niciun simptom (fără să fie luate în evidenţă). În aceste condiţii, cele 22 de efecte secundare par a întrece cu mult toate beneficiile potenţiale ale vaccinului.

Mai multe dintre aceste efecte duc la apariţia unor afecţiuni care vor îngreuna sistemul sanitar şi aşa dat peste cap de covid-19, printre acestea găsim: sindromul Guillain Barre, boli autoimune sau infecţii miocardice.

Date din studiul FDA despre vaccinul anti covid-19

O reuniune a comitetului consultativ al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (U.S. Food & Drug Administration advisory committee) intitulată „Vaccinuri și produse biologice conexe” (Vaccines and Related Biological Products), postată online pe 22 octombrie 2020, a prezentat date despre vaccinul anti covid-19.

Printre altele, în cadrul reuniunii a fost făcută publică o prezentare în PowerPoint cu 27 de diapozitive alcătuită de către doctorul Steve Anderson, director MPP, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Diapozitivul 16 al prezentării sale a inclus o „Listă de lucru” a „posibilelor efecte adverse” asociată cu lansarea vaccinurilor anti covid-19 supuse supravegherii de siguranța a FDA.

A se vedea: Prezentarea FDA

Lista include decesul, precum și alte 21 de afecțiuni (dintre care majoritatea sunt probabile a afecta pacientul pe viață), toate sunt asociate vaccinurilor anti covid-19.

Răsturnare de situație – nu mai vorbim de conspirații

Implicațiile acestei prezentări sunt colosale şi extrem de îngrijorătoare. Personalul FDA, un organism prestigios creat în 1906, este conștient de posibilele efecte secundare chiar letale ale vaccinurilor anti covid-19. Mai mult, aceştia se pregătesc în avans pentru a fi atenţi şi a monitoriza astfel de rezultate adverse prin „supravegherea post-comercializare”. Această abordare încalcă principiul precauției, care impune ca o intervenție medicală să fie dovedită sigură înainte de a fi lansată pe piață. Sub nicio formă legislaţia statelor occidentale nu permite efectuarea de teste în masă pe populaţie.

Dacă se știe în prealabil că produsul poate provoca efecte adverse, în special moartea, și este eliberat în continuare fără ca publicul să fie pe deplin informat cu privire la riscurile asociate, aceasta constituie o încălcare flagrantă a principiilor etice medicale stabilite prin codul de la Nürnberg. Se încalcă cele mai elementare drepturi ale omului, începând cu dreptul la viaţă şi încheind cu interdicţia aplicării de tratamente inumane.

Efectele secundare posibile ale vaccinului anti covid-19:
– Sindromul Guillain-Barré,
– Encefalomielita diseminată acută,
– Mielită transversă,
– Encefalită / mielita simpla / encefalomielita / meningoencefalita / meningită / encefalopatie,
– Convulsii / crize,
– Accident vascular cerebral,
– Narcolepsie și cataplexie,
– Anafilaxie,
– Infarct miocardic acut,
– Miocardită / pericardită,
– Boli autoimune,
– Decese,
– Rezultatele nedorite în evoluția sarcinii la femeile însărcinate,
– Alte boli demielinizante acute;
– Reacții alergice non-anafilactice;
– Trombocitopenie;
– Coagulare intravasculară diseminată;
– Tromboembolism venos;
– Artrită și artralgie / dureri articulare;
– Boala Kawasaki;
– Sindromul inflamator multisistem la copii;
– Facilitarea infecţiei de către anticorpi (ADE)

Sursă:
# FDA, Site-ul oficial. Studii
Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee
October 22, 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More