Sacrificarea fecioarelor pentru zeii distracției

 
A viola un copil te poate băga la închisoare, însă „doar dacă” nu ai făcut câteva filme cool, caz în care pedeapsa este un premiu pentru întreaga activitate.

Faimosul actor Will Smith împreună cu fiul sau minor, Jaden

Lui Woody Allen i-a fost decernat cel mai important premiu Globul de Aur, iar la câteva secunde, „fiul” său înstrăinat, Ronan Farrow, a scris:
„Am pierdut secvența cu Woody Allen. Au pus partea în care o femeie confirmă public că a fost molestată la vârsta de șapte ani, înainte sau după Annie Hall?”.

Ronan se referea la sora sa adoptată, Dylan, care a vorbit despre violul suferit la vârsta de șapte ani de pe urma lui Allen. Totuși, judecătorul a decis că ar fi mult prea traumatizant pentru copil să intre în detalii și cazul a fost clasat. Desigur că nu mărturisirea traumatiza victima violului, cât violul în sine. Dylan susține că are atacuri de panică și coșmaruri chiar şi în prezent de fiecare dată când îi apare în minte imaginea lui Woody Allen. După ce s-a stins controversa din jurul fiicei lui Mia Farrow, Dylan, el s-a căsătorit cu cealaltă fiică adoptată, Soon-Yi.

În pofida acestui comportament înfiorător manifestat în repetate rânduri, egomaniacul care mimează modestia excesivă a primit și un Leu de Aur pentru întreaga carieră, plus alte premii importante. Aşadar, dar dacă ai violat un copil, ești pus pe lista de premii.

În închisoare, pedofilii cel mai probabil sunt bătuți până când mor dacă nu sunt separați de ceilalți pușcăriași. Dar a te distra este foarte important pentru americani, așa că, dacă un violator de copii face un film mișcător sau scrie un cântec de succes, primește un card de eliberare. Trăim într-o cultură în care criminalii condamnați au un simț al dreptății mai echilibrat decât noi.

Un alt regizor de succes care a scăpat de o asemenea acuzație este Roman Polanski. În anul 1977 el a violat o fetiță de 14 ani, iar apoi a șters-o când evenimentele au luat o întorsătură neplăcută. Polanski a continuat să facă filme și, în urmă cu câţiva ani, în timp ce se îndrepta spre Suedia pentru a primi un premiu pentru întreaga carieră, a fost arestat pentru că a părăsit Los Angelesul în urmă cu 32 de ani. L-au lăsat să plece și și-a primit premiul.

O întrebare comună în asemenea cazuri este „unde erau părinții?”. În cazul Polanski, mama fetei și-a dat seama că se petrecea ceva ciudat, dar el era celebru, așa că și-a liniștit instinctele.

Liberace este un alt pedofil homosexual care a scăpat. În filmul HBOBehind the Candelabra l-au ales pe Matt Damon, care avea atunci vreo 40 și ceva de ani, să joace rolul iubitului său. În realitate, băiatul avea doar 16 ani când l-a întâlnit pe homosexualul flamboaiant. Liberace l-a curtat pe adolescent încă de când era mult mai tânăr, dar Liberace este un mare artist, așa că Michael Douglas apare pe prima pagină din revista New York, costumat în Liberace, iar premiile îi răsplătesc uluitoarea prestație.

Elvis Presley a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Priscilla, pe când ea avea 14 ani, dar a întâmpinat rezistență din partea părinților. Nu a ajuns să o aibă până când ea nu a împlinit 18 ani, atunci când a introdus-o în lumea drogurilor și a orgiilor. Părinții cel puțin erau nemulțumiți de ceea ce se petrece.

Când jurnaliștii englezi au descoperit că legendarul Jerry Lee Lewis se culca cu verișoara sa de 13 ani, cariera lui s-a încheiat, deși a primit un premiu pentru întreaga activitate. Pe atunci, relațiile incestuoase cu un minor nu erau la fel de cool precum sunt astăzi.

Mergând înainte 30 de ani, îl descoperim pe basistul trupei Rolling Stones Bill Wyman, considerat de revista Maxim „o legendă vie a sexului”. Wyman pretinde că s-a culcat cu mii de femei. Chiar s-a măritat cu unele dintre ele. Cea mai stranie căsătorie a fost în anul 1989, când Wyman, pe atunci în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Mandy Smith, o fată de 18 ani, cu care se întâlnea de când ea avea 13 ani. La 14 ani s-a culcat cu el. Pentru bărbații adulți este ceva ilegal, dar Stones au o listă aproape nesfârșită de hituri, deci cui îi pasă? Credem ceea ce vrem să credem, așa că dacă apar dovezi care îi incriminează pe cei vestiți, le ignorăm, chiar dacă un copil are parte de o traumă cumplită.

R. Kelly este una dintre puținele excepții în care o vedetă violează și pata rămâne. În fine, acuzațiile au fost retrase, dar cel puțin oamenii asociază numele său cu infracțiunea.

Gary Glitter a reușit și el să devină persona non grata, dar nu înainte de a fi prins cu pornografie infantilă și nu înainte de a se muta în Vietnam, unde a fost în cele din urmă arestat și acuzat că a comis acte obscene cu două fete minore, dintre care una avea 11 ani. Ian Watkins din formația Lostprophets nu a scăpat cu perversiunile sale, dar a pledat vinovat la acuzația de tentativă de viol asupra unui copil!

Multora le place cultura pop. Dar din punct de vedere legal, un film, un cântec sau un dans nu te absolvă de viol. Dacă vedetele noastre violează copii, să luăm în considerare pedeapsa cu închisoarea în ceea ce le priveşte. Sau, cel puțin, să ne abţinem să le oferim un premiu pentru întreaga activitate.

Citiți și:

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?

O legendă a Hollywoodului rupe tăcerea: «Am fost violată și abuzată sexual în copilărie și concediată pentru că nu am vrut să mă culc cu şeful meu»


Adevărul șocant, recent cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare… 

yogaesoteric

3 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More