Saltul cuantic s-a produs deja!

 

Elitele întunecate sunt foarte speriate, știau că sufletul colectiv al umanității va atinge o vibrație foarte elevată, dar nu au fost conștiente în ce măsură și nici de numărul de suflete trezite care există acum.

Ele nu se mai ascund, atacurile lor sunt directe și frontale; mai există totuși unii oameni care nu sunt capabili să vadă toate acestea, dar asta nu înseamnă că nu sunt reale.

Atacurile vor crește, ei vor încerca prin toate mijloacele ca oamenii să nu se trezească, iar ca cei treziți să nu poată comunica pentru a nu-i trezi pe alții, în timp ce sunt priviţi ca fiind nebuni sau criminali.

Însă oricât se vor zbate, contează prea puţin, saltul cuantic s-a produs deja, este de neoprit.

Umanitatea consideră deja animalele ca fiind fiinţe, asemeni lor, Mama Pământ este din nou respectată, oamenii înțeleg deja că nu există separare.

Sufletele care se întrupează în această perioadă de timp vin deja ca învățători, nu ca să experimenteze suferința, se întrupează pentru dragoste.

Fie că simțim sau nu, cu toții asistăm la o transformare totală. Tranziția poate dura o săptămână sau 300 de ani, dar este de neoprit.

Orice s-ar petrece în timpul tranziției, nu uitați că v-ați oferit să fiți aici și acum, sunteți avangarda transformării, orice s-ar petrece, orice vedeți, aveți o parte de responsabilitate.

Vi se cere un singur aspect, unul singur, să nu fiți „hrană”.

Ființa umană, printre altele, este unul dintre cele mai puternice generatoare care există în univers, suntem vortexuri de energie şi în funcție de direcţia în care te aliniezi, creezi o frecvență sau alta.

Aceste entități se hrănesc cu frecvențe nefaste, le hrănim de milenii.

Trezirea umanității a înclinat vortexul colectiv spre polul de energii benefice, de aceea ei atacă cu atâta înverșunare, sunt înfometați (nu mai au hrană fizică și energetică).

Poate că știați deja despre acestea sau poate este prima dată când acest mesaj ajunge la voi, nu contează, întrebați-vă dacă rezonează cu voi, nu credeți nimic fără să simțiți, percepeți.

Conectează-te cu sufletul tău și observă, dacă sufletul tău îți spune că acest mesaj este adevărat, nu mai pierde nicio secundă din existența ta servind ca hrană.

Elimină pasiunile joase ale vieții tale, ura, gelozia, invidia, frica, viciile, hrana care o fost obţinută prin suferința altei ființe, minciuna, ambiția, egoismul, tristețea, neîncrederea - toate acestea generează energie densă, hrană pentru entitățile întunericului.

Fiți conștienți de emoțiile voastre și dacă vă simțiți vreodată astfel, sublimaţi energia joasă imediat, ascultați muzică care vă va ridica  frecvenţa de vibrație și cântați, dansați, respirați (profund, conștient), aprindeți tămâie, îmbrățișați-vă pisicile, câinele sau animalul familiar, faceți o plimbare în natură sau în parc, meditați, faceți exerciții fizice, faceți ceea ce este necesar, dar transformați imediat acea energie joasă, deoarece altfel serviți ca aliment (energetic, emoțional).

Fiți întotdeauna conștienți, este singurul aspect care vă este cerut, nu hrăniți hoardele întunecate.

Hrănește-ți sufletul cu tot ce te ajută să te înalți. Dacă te obișnuiești să trăiești în frecvența iubirii, realitatea ta îți va transforma viața fără efort, ești de neoprit, ești o ființă puternică!

Nu vă temeți, eliberați-vă conștiința de matrice, concentrați-vă atenția asupra a ceea ce doriți cu adevărat, dar mai ales, bucurați-vă, fiți fericiți, zâmbiți, cântați, dansați, iubiți.

„Sunt ușa deschisă către lumina și iubirea dumnezeiască pe care nimeni sau nimic nu o poate închide!
Sunt sănătatea perfectă în acest trup perfect, pe care Dumnezeu l-a creat pentru sufletul meu!
Sunt o sferă magică ce radiază lumină și iubire dumnezeiască în jurul meu, ca protecție invincibilă!
Simt perfecțiunea în jurul meu!”

Mesaj de la Alejandro Jodorowsky


Citiţi şi:

Despre trezirea spirituală – interviu cu Eckhart Tolle (1)

O imagine de perspectivă asupra trecutului și viitorului (I)

 

yogaesoteric
17 octombrie 2020

 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More