Șantaj sau Trădare? Deputații AUR au votat în favoarea legii care prevede pedeapsa cu închisoarea pentru discriminarea anumitor categorii

O nouă lege liberticidă

În data de 30.06.2021, Camera Deputaților a votat legea 134/2021. Această lege prevede pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani pentru „incitarea publicului la violență, ură sau discriminare”.

Textul legii spune:
Incitarea publicului, cu orice mijloace, la violență, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o categorie de persoane definită prin criterii de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală opinie ori apartenență politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecție HIV/SIDA ori pentru alte criterii de același fel, considerate de făptuitor drept cauze ale inferiorității unei persoane în raport cu celelalte se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

Care sunt criteriile pe baza cărora se judecă dacă a apărut emoția urii sau dacă este doar o nemulțumire? Dacă se nimerește să consideri o anumită categorie socială, de exemplu politicienii, ca fiind oameni cu sufletul vândut, de calitate morală joasă, de caracter murdar, paraziți profitori care fac politică pentru a se îmbogăți, dar spui toate acestea cu calm, fără înverșunare, cu luciditate, furnizând argumente raționale, se consideră că instigi la ură? Dacă folosești un studiu științific de biologie să demonstrezi că femeile diferă de bărbați, că în unele aspecte sunt mai puțin competente, se consideră ură și discriminare?

Prin incitarea publicului, despre ce este vorba? Dacă scriu pe stâlp un text considerat ca fiind discriminator, evident fără să știu câți citesc acel text, voi fi tras la răspundere. Dacă înregistrez o melodie care are „versuri discriminatorii”, pot fi tras la răspundere, așa cum a fost artistul austriac Mr. Bond, ale cărui piese au fost ascultate de Brenton Tarrant în timp ce mitralia un centru de recrutare pentru teroriști localizat în moscheea din Christchurch.

Libertatea de exprimare s-a redus pe nesimțite

Acest proiect de lege completează cadrul legislativ antiromânesc pregătit cu OUG 31/2001 (pedepsirea revizionismului istoric era o „urgență” atunci, de care ar fi fost condiționată intrarea noastră în NATO), 217/2015 (Legea Antilegionară), 157/2018 („Legea Vexler” împotriva antisemitismului) și Legea 2/2021 (Legea combaterii antițigănismului, luată cu copy-paste după legea Vexler, dar în loc de evrei scrie țigani). Anul 2021 a început cu această lege 2/2021 împotriva „antițigănismului”, care reduce simțitor libertatea de exprimare, iar acum legea 134/2021 o îngroapă de tot, fiind atât de interpretabilă încât, dacă ar fi aplicată, n-ai mai avea voie să zici nimic rău despre nimeni.

Răsfoind documentele disponibile pe site-ul Camerei Deputaților, aflăm că legea a primit un aviz favorabil de la Consiliul Legislativ, care, încă de pe prima pagină, vorbește despre punctul de vedere al dreptului Uniunii Europene și a Politicii europene.

O comisie legislativă care se presupune că este românească invocă Uniunea Europeană când avizează favorabil o lege care încalcă dreptul românilor la liberă exprimare.

Cu mâhnire și mânie constatăm că Românii nu mai au Parlament, ci o bandă de oportuniști nevertebrați, servili Înaltei Porți de la Bruxelles, nu mai au Guvern, ci o bandă de tâlhari jefuitori, demagogi în costume, nu mai au nici Curte Constituțională, nici Justiție, ci o prostituată care nu se mai satură.

Nevoia ieșirii României din această uniune neobolșevică satanică, precum și nevoia de a reforma sistemul judiciar, crește pe zi ce trece.

Legea a fost votată în unanimitate, inclusiv de către AUR. Din 293 de deputați prezenți la vot, 293 au votat DA, inclusiv cei 29 de deputați de la AUR. Este curios că în Senat, reprezentații AUR împreună cu Diana Șoșoacă au votat împotriva acestei legi.

Ecoul unui slogan din stradă răsună în amintire: „Toate partidele, aceeași mizerie“.

Ca pe vremea tovarășului secretar general al Partidului Comunist Român, tovarășii parlamentari s-au conformat directivelor UERSS și au votat în unanimitate.

În expunerea de motive aflăm că apariția legilor împotriva discriminării în România s-a făcut la comanda Comisiei Europene. Consultând forma adoptată de Senat, suntem întâmpinați de decizia 913/2008 a Consiliului European privind combaterea rasismului și a xenofobiei.

Evidența ne obligă să constatăm că românii nu-și mai scriu singuri legile, ci primesc foaia de parcurs din Occident și se conformează, ca într-o colonie. Desigur, expresii precum antisemitism, xenofobie, rasism, discriminare sunt parole, semnificația lor diferă în funcție de țară; în Olanda ele s-ar traduce în „antiolandism” în România reprezintă „antiromânism” și așa mai departe, sunt etichete care reflectă războiul ce se poartă împotriva rasei albe și a creștinismului.

Un articol de lege din decizia luată de comisarii europeni se referă la începerea cercetării sau urmăririi penale. În documentul deciziei se precizează că urmărirea penală nu depinde de plângerea victimei. Tocmai asta ne arată că legea nu e favorabilă ajutorării presupuselor victime ale așa-ziselor infracțiuni de ură, ci legea este favorabilă profitorilor care primesc bani de la buget pentru activitatea ONG-urilor care cică se ocupă de „combaterea discriminării”. Această lege urmează exemplul legii împotriva antisemitismului, din care nu câștigă victimele, ci profitorii din spatele gheșefturilor holocaustice.

Cum a putut AUR să voteze asa ceva?

Aveau opțiuni să mimeze opoziția, puteau să se abțină și să spună „există deja Constituția României în care este menționată discriminarea.”

Puteau să voteze din start împotrivă, propagând forță și principialitate, denunțând legea ca fiind neobolșevică, întrucât încalcă libertatea cuvântului sub pretextul discriminării. Puteau rămâne drepți și verticali apărând interesele românilor care urmează să facă închisoare pentru că zic „ăla negru” unui negru.

Întrebarea firească pe care ne-o punem este dacă au fost șantajați sau au trădat?

Indiferent dacă au trădat intenționat sau au fost șantajați, prin această decizie s-au compromis. Este această revelație un șoc? Nu credem că este un șoc, întrucât niciun politician de la AUR nu a scos un cuvințel despre cazul colonelului Vasile Zărnescu, condamnat la închisoare cu amânare pentru publicarea unor studii despre holocaust.

Știți ce ar putea spune dacă vor fi nevoiți să dea explicații? „Am votat-o pentru ca românii sau creștinii să fie protejați în caz că sunt discriminați.” Deja progresiștii sunt pe poziții să cânte în struna acestei explicații prin vocea lui Andrei Caramitru, care crede că această lege îi va proteja pe cei de la PSD atunci când #rezist le spune „ciuma roșie”.

Pentru toată lumea este evident că astfel de legi impuse de UE vor fi îndreptate împotriva populațiilor băștinașe, care „discriminează” imigranții-invadatori și care resping doctrina infectă căreia UE îi spune „LGBT”.

Faptul că AUR a votat în unanimitate o astfel de lege este necesar să ne determine să acționăm urgent, atât cât poate fiecare dintre noi.

Citiți și:
Discriminarea pozitivă s-a instalat deja – discriminarea majorității de către minorități – o ideologie bizară marxistă!
Model de acțiuni juridice pentru combaterea discriminării pe baza vaccinării

yogaesoteric
26 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More