Șapte sfaturi simple care te vor apropia de misiunea vieții tale

Aspiri ca visele tale și menirea pe care o ai în această viață să se transforme în realitate? Aceste sfaturi simple, pe care probabil le cunoști deja, îți vor fi de ajutor, dacă ți le amintești și ții cont de ele:

1. Ascultă-ţi inima – inima ta cunoaşte întotdeauna calea.

2. Fii sincer cu tine însuţi. Ce te aduce mai aproape de menirea vieţii tale şi ce crezi că te îndepărtează?

3. Înconjoară-te de oamenii care te iubesc, de cei care îţi apreciază individualitatea şi de cei care îţi încurajează libertatea personală.

4. Întoarce-ţi atenția spre interior şi observă – ce te împiedică să faci ce îţi doreşti cu adevărat?

5. Aminteşte-ţi că tu eşti persoana care ştie întotdeauna ce este cel mai bine pentru tine, chiar dacă cei din jurul tău nu sunt de acord. Până la urmă, nimeni nu te cunoaşte mai bine decât te cunoşti tu însuţi. Chiar dacă poate să ţi se pară dificil uneori, răspunsul se află întotdeauna în interiorul tău.

6. Transformă orice îndoială şi tendință nefastă prezentă în interiorul tău şi ai încredere că Universul se asigură tot timpul că te afli pe drumul cel bun pentru tine.

7. Trăieşte-ţi viaţa în prezent şi deschide-ţi inima – locul înţelepciunii tale interioare. Totul se află aici, în acest moment. Răspunsul există deja în prezent.


Citiți și:

Menirile spirituale ale celor 12 semne zodiacale 
Sfaturi pline de înţelepciune pentru voi 

 

yogaesoteric
5 decembrie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More