Scandal mondial cu testele PCR – „Să fie judecați pentru crime împotriva umanității”

Europarlamentarul Cristian Terheș: „Toți politicienii și medicii care au aprobat și susținut această atrocitate este necesar să fie anchetați și judecați pentru crime împotriva umanității”.

Pe plan mondial se anunță un scandal monstru după ce Food and Drug Administration (FDA) din SUA va revoca, din data de 31 decembrie 2021, autorizația de urgență emisă pentru „Novel Coronavirus Real-Time PCR test”, care a fost introdus în februarie 2020.

Anunțul a fost făcut de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) din SUA, într-un comunicat emis pe data de 21 iulie 2021, arată europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Și atenție la o altă precizare din același comunicat: „CDC oferă această notificare în avans pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp adecvat să selecteze și să implementeze una dintre multele alternative (de depistare a covid-19) autorizate de FDA”.

Deci, dacă americanii de la CDC și FDA, reperele mondiale în domeniu, au ajuns la asemenea concluzii, cu ce avem de-a face acum?

Chris Terheș traduce mai pe limba poporului: „Cu alte cuvinte, deja aceste teste PCR s-a constatat că sunt inexacte, însă mai sunt ținute pe piață până în 31 decembrie 2021 pentru a fi suficient timp sa fie înlocuite”.

Înlocuite… cum și cu ce? Atenție la următoarea propunere a americanilor, din același comunicat: „CDC încurajează laboratoarele să considere adoptarea unei metode multiplexe care SĂ POATĂ FACILITA DETECTAREA ȘI DIFERENȚIEREA dintre SARS-Cov-2 și virusurile gripale”.

Tare… sau ce?… Să reținem în context și că în Europa se fac acum reconsiderări ale cifrelor anunțate inițial pentru covid-19 și reevaluarea celor ale gripelor „comune”.

Chris Terheș atrage atenția că, de peste un an, „cercetători pragmatici, inclusiv inventatorul testelor PCR, au atras atenția că aceste teste PCR nu sunt eficiente pentru identificarea corectă a infecției cu coronavirus, marja de eroare a testelor fiind prea mare”.

Din acest motiv, persoane care erau cu adevărat infectate cu coronavirus a reieșit la aceste teste că ar fi sănătoase, iar persoane care nu erau infectate, a reieșit că sunt infectate cu coronavirus”, arată europarlamentarul.

Și un aspect pe care îl cunoaștem bine din România: „cei care au atras atenția cu privire la aceste erori au fost catalogați de politicienii vânduți și presa coruptă ca fiind conspiraționiști și că «se opun științei»”.

Dar, iată, acum chiar CDC recunoaște asta și FDA anunța că „retrage autorizația pentru aceste teste PCR, deoarece, printre altele, nu fac diferența între coronavirus și virusurile gripale obișnuite”.

Concluzia, întărită și de experiența din România, este că pe baza acestor teste PCR „ce dădeau mari erori” s-au produs chestiuni grave: „oameni sănătoși au fost greșit diagnosticați ca având coronavirus, băgați cu forța în spitale, supuși unor tratamente experimentale și omorâți cu zile”, acuză Terheș.

Toți politicienii și medicii care au aprobat și susținut această atrocitate este necesar să fie anchetați și judecați pentru crime împotriva umanității”, este concluzia dură a lui Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD.

Citiți și:
Europarlamentarul Terheș spune: Uniunea Europeană recunoaște că vaccinurile nu produc imunitate
Evidența că măștile nu funcționează eliminată de pe internet?
Expert american: Măștile sunt folosite ca să inducă frica, să cultive supunerea și să ne răpească umanitatea dumnezeiască

yogaesoteric
27 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More