Europarlamentarul Terheș spune: Uniunea Europeană recunoaște că vaccinurile nu produc imunitate

Conducerea Uniunii Europene îi vrea pe toți cetățenii europeni vaccinați cu încă 4 doze de vaccin în 2022 şi 2023. Cinci concluzii ce rezultă de aici!
Ursula von de Leyen a susținut pe data de 8 mai 2021 că UE – prin Comisia Europeană – a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care „s-au securizat 1,8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 și 2023”. „Am văzut prima dată informația pe Facebook, am crezut că e fake news, așa că m-am pus pe căutat, iar afirmația pusă în gura Ursulei este adevărată. O găsiți pe pagina ei de Twitter”, afirmă pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Ce susține Cristian Terheș:

UE are o populaţie de cca 450 milioane de oameni în total. Asta înseamnă că DEJA Comisia Europeană a negociat cu o firmă să producă, iar ulterior să fie injectată fiecare persoană din UE cu câte 4 doze de vaccin în 2022 şi 2023.

Dacă ei DEJA ştiu că în 2022 şi 2023 europenii vor mai avea nevoie de încă 4 doze de vaccin anti-covid, concluziile ce rezultă de aici sunt:

1. Actualul vaccin nu produce imunitate, pentru că dacă ar produce nu ar mai fi necesară vaccinarea în 2022 şi 2023. Prin urmare, afirmaţia că oamenii se „imunizează” după aceste vaccinuri este falsă.

2. Campania actuală de vaccinare, că dacă X% se vaccinează scăpăm de virus, e falsă. Ei DEJA ştiu că nici în 2022 şi 2023 nu scăpăm, de aceea au comandat dozele în avans.

3. Acele 1,8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 şi 2023 vor trebui injectate în oameni. Deja oamenii se lasă greu vaccinaţi, mulţi dintre cei care au făcut-o fiind forţaţi de situaţie să o facă. Ce măsuri abuzive vor folosi guvernanţii pe viitor să injecteze acele 1,8 miliarde doze în oameni?

4. Ursula recunoaşte că acel „certificat” de călătorie este, în fapt, unul de vaccinare. Adică scopul introducerii adeverinţei/certificatului verde este de a-i controla pe oameni dacă s-au vaccinat, nu să le „faciliteze circulaţia”.

5. Cei care au susţinut în Parlamentul European certificatul verde, inclusiv europarlamentari români, şi-au justificat acţiunea în faţa oamenilor spunând că testele vor fi gratuite. Până la urmă a reieşit că testele nu vor fi gratuite, deoarece statele se opun. Comisia Europeană s-a justificat spunând că nu poate negocia cumpărarea de teste în masă, care apoi să fie folosite gratuit de oameni, pentru că nu are cadrul legal să o facă. Deci pentru negocieri de contracte pentru cumpărarea de teste în masă Comisia Europeană nu are cadru legal, dar pentru cumpărarea de vaccinuri în masă are?

Este tot mai clar că ceea ce fac aceşti lideri iresponsabili nu are legătură cu combaterea pandemiei ci cu controlul populaţiei.

Dacă sunteţi contra acestor măsuri abuzive, cereţi-le senatorilor români să voteze contra acestui certificat şi contra oricăror condiţionări a exercitării de drepturi de primirea vaccinului. De asemenea, cereţi-le şi europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatului, atunci când proiectul va reveni pentru votul final în Parlamentul European în iunie.

Nu uitaţi: cine îşi cedează libertatea pentru un pic de securitate va ajunge să şi le piardă pe ambele!

Citiţi şi:
În 2021, semnul fiarei intră pe ultima turnantă: ANAF – bănci / recensământ / buletin biometric / vaccinare cu paşaport de imunitate
Feriți-vă de tirania vaccinurilor obligatorii

yogaesoteric
22 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More