Scandalos: Târg de bebeluşi pentru homosexuali la Bruxelles

Un târg de copii a avut loc în noiembrie 2020 la Bruxelles. Pentru câteva zeci de mii de euro, cumpărătorii, de obicei homosexuali bogați, pot alege pe catalog rasa, sexul, culoarea părului sau ochii „mărfurilor”.

Și aceasta nu este o metaforă, deoarece vânzătorii oferă cumpărătorilor homosexuali bogați surogatul (GPA – gestaţia pentru altul) şi achiziționarea de copii personalizaţi. Toate acestea se petrec în inima Uniunii Europene, sub nasul autorităților belgiene, a căror legislație interzice surogatul comercial.

Acesta nu este singurul eveniment de acest fel din lume, căci este un salon în turneu: a avut deja loc la Paris și Taipei, capitala Taiwanului şi în decembrie la Tel Aviv.

Ediția de la Bruxelles s-a adresat în special cetățenilor francezi, olandezi și germani, dar și „viitorilor părinți din restul Europei: Belgia, Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Elveția”, cărora organizatorii le propun un surogat specific.

Costul unui astfel de „serviciu” variază între 90.000 și 150.000 $, funcție de prețurile din catalog. Pachetul GPA la cheie include „uterul de închiriere” timp de 9 luni, asistență juridică, furnizarea de material genetic masculin (material seminal) și alte costuri, cum ar fi bilete de avion, hoteluri etc.

Pandemia de coronavirus a împiedicat doar parțial planurile traficanților de copii. Unele dintre prezentările târgului „Copilaşi pentru bărbaţi” sunt fixe, dar altele au fost înlocuite cu servicii interactive pe Internet.

De asemenea, este important de remarcat faptul că nu există nicio opoziție din partea activiștilor pentru „drepturile femeilor”, iar mamele surogat decid cel mai adesea asupra unui astfel de rol din motive financiare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More