Scandalul din jurul acuzării gen. Flynn, poate cel mai mare scandal din istorie! «Sunt gunoaie umane, e trădare»

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a renunţat la acuzații și la inculparea generalului Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Donald Trump. Cu această ocazie se dovedește – cel puțin pentru opinia publică – falsul campaniei împotriva lui Trump privind implicarea rusă în alegerea sa în funcţia de preşedinte. Dar nu aceasta este partea cea mai importantă.

Deep State-ul american este dat în vileag – în sensul că a reieșit cum Michael Flynn a fost supus unor presiuni de către oameni ai serviciilor americane (FBI) pentru a da un răspuns prin care să recunoască o legătură cu un ambasador rus.
În urma acestor presiuni, în decembrie 2017, generalul Flynn a pledat „vinovat” de declarații false în fața agenților FBI, ulterior dându-și demisia din aparatul președintelui.

Acțiunea FBI de compromitere a consilierului lui Trump

Acum, situația s-a răsturnat – s-au descoperit documente FBI care arată jocul murdar al serviciului american, iar generalul Flynn a revenit asupra declarației de „vinovat”, negând-o și spunând că a acceptat să pledeze „vinovat” pentru că procurorii l-au amenințat că îi vor pune sub învinuire fiul!

În acest sens, Brandon Van Grack, procurorul șef de caz în dosarul generalului, a transmis apărării o notă de mână a șefului departamentului de contrainformații al FBI, Bill Priestap, din care rezultă că scopul audierii generalului – la acea vreme consilier al președintelui Trump, era să îl determină să mintă așa cum doreau ei – pentru a fi pus sub acuzare și pentru a fi concediat.

Bill Priestap a scris nota după o întâlnire cu fostul director al FBI, James Comey, şi cu fostul director adjunct Andrew McCabe.

De menționat că această notă, datată 24 ianuarie 2017, este scrisă la trei săptămâni după ce FBI respinsese memorandumul prin care se recomanda închiderea anchetei care viza legătura lui Flynn cu Rusia.

Din datele de până acum reiese că în acțiunea FBI de compromitere a consilierului lui Trump au fost implicați directorul FBI James Comey și alte figuri din conducerea Biroului.

Ce înseamnă aceasta?
În primul rând că FBI a făcut poliție politică și a urmărit să inițieze o acțiune de compromitere la Casa Albă.
În al doilea rând, că acțiunea avea ca finalitate compromiterea președintelui Donald Trump.
În al treilea rând, poate și cel mai important – dezvăluirea acțiunilor subversive ale Deep State-ului american și a legăturilor sale cu zona Democrată. Faptul este recunoscut chiar de președintele Trump.

„[Flynn] Este nevinovat, acum pentru mine el este un și mai mare luptător! A fost urmărit de Administraţia Obama şi a fost vizat cu scopul de a fi doborât preşedintele. Sper că mulţi vor plăti din greu, pentru că sunt gunoaie umane… Asta e trădare” – a declarat Donald Trump.

De remarcat atât caracterul lui Trump, care nu s-a dezis de Flynn, dar și corectitudinea procurorului de caz și a echipei sale.

Presa „Quality”din SUA – „Sunt niște hoți, ar fi normal să fie obligați să dea Pulitzer-ul înapoi!”

În România, cazul a fost urmărit îndeaproape de jurnalista Sorina Matei, care a făcut un remarcabil serial de analize – pentru care, probabil, și-a pierdut și emisiunea de la B1TV.

„A 5-a ţintă a justiţiei fake din SUA se pare că era chiar Donald Trump ca preşedinte în exerciţiu”, a scris Sorina Matei. „De aceea în memoriul apărut în 22 mai a rămas singura ţintă clasificată şi probabil aşa va rămâne forever. Cretinii, adică Justiţia, rule of law (regula legii) Librescu, chiar voiau să dea o lovitură de stat prin procurori şi FBI. Azi s-au prăbuşit toţi.”

Apropo de „rule of law Librescu” – oare cum comentează Adrian Zuckerman (Ambasada SUA în România are sediul pe strada Liviu Librescu) ceea ce s-a petrecut, retragerea DoJ (Department of Justice), scandalul FBI, poliția politică? Sau implicarea unor mari publicații – considerate exemple de jurnalism „quality”?

Presa americană de top a participat la compromiterea generalului Flynn – cu ținta finală președintele Trump? Ba chiar s-au dat și premii. Din nou, cităm din Sorina Matei:
„Deci voi realizați că în 2018 s-a dat Premiul Pulitzer pe National Reporting pentru ambele staff-uri NY Times și WaPo (Whashington Post) pe subiectul Flynn Russia și acum s-au declasificat comunicările Pentagonului și s-a dovedit că NY Times și WaPo au scris la comandăcopy-paste de pe mailuri de la Pentagon fake-uri despre Flynn?”.

Și, da, Donald Trump a spus direct: „Acești redactori… sunt niște hoți! Ar fi normal să fie obligați să dea înapoi premiile Pulitzer”.

Sorina Matei comentează:
„Și cei de la NY Times și WaPo mai au puțin și sunt investigați. Ca și CNN”.
„Că și cu ei s-a lucrat pe fake. Eu am urmărit multe subiecte la viața mea. Dar în fața a așa ceva, la ce mizerie este în cazul ăsta, pfffff, măi, nene, Watergate sau Pentagon Papers sunt firimituri, nimicuri”, scrie jurnalista pe Facebook.

Acum însă, mai apar două probleme: una majoră – legată de China – și alta minoră, comparativ – legată de Kovesi și rețeaua Soros, via Democrații americani.

Nu e exagerat: scandalul de la Washington cutremură lumea! Inclusiv România

Pe scurt, scandalul laboratorului din Wuhan nu este întâmplător – în sensul că nu degeaba face Trump atâta circ, aparent inutil. Pentru că, dacă scandalul va prinde suficient de mulți americani, se poate trece la faza 2: finanțarea cercetărilor la Wuhan de către SUA, mai precis în perioada administrației Obama – Joe Biden. Și, de ce nu, a legăturilor dintre administrația Obama și China comunistă.

Al doilea caz, Kovesi și rețeaua Soros, tot pe scurt acum: a fost vizitată în 2011 de Robert Mueller, pe atunci șef al FBI, cel care a condus ancheta Trump – Rusia, și în 2015 de James Comey, tot șeful FBI, instalat în funcție în 2013, când și „zeița” venea la DNA.

Amândoi s-au întâlnit și cu Florian Coldea – Mueller se întâlnise încă din 2006, la București. Întâmplător sau nu, de atunci începe epoca interceptărilor masive, a dosarelor bazate pe interceptări – iar din 2009 încep celebrele „protocoale”. În 2009 la Washington se instalează democratul Obama.

Am scris despre legătura între CEDO și Soros. Influența rețelei miliardarului a fost dovedită (analiză bazată pe un Raport european și chiar pe sentința în cazul Kovesi contra România). Tot Soros este cel care îi susține pe Democrații americani, iar relația lui cu globalismul chinez este firească.

Acum, Administrația Trump are câteva cărți mari de jucat și le joacă bine, se pare. E un joc pe care dacă îl pierde, Donald Trump este terminat. Dacă îl câștigă, Deep State își va linge rănile. Ca și rețeaua mondială, cu Soros și alții.

Cazul este complicat și de o importanță formidabilă. Și da, SUA are poate cel mai mare scandal din istorie – iar Donald Trump joacă o carte care cutremură lumea. Watergate a fost un scandal intern – cel de acum pare mondial.

Citiți și:
În spatele perdelei de foc
Revolte şi război de secesiune în SUA?


yogaesoteric
12 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More