Şcoala de YOGA MISA a protestat împotriva abuzurilor judecătorului Matei Dorel George

Şcoala de YOGA MISA a realizat, vineri 19 decembrie, un miting în faţa Tribunalului Bucureşti. Yoghinii MISA au protestat împotriva abuzurilor judecătorului MATEI DOREL GEORGE.

Abuzurile realizate de judecătorul MATEI DOREL GEORGE continuă tratamentul abuziv de care practicanţii YOGA MISA au avut parte până acum. Amintim doar câteva dintre exemplele cutremurătoare:

  •    rechizitoriul a fost făcut public pe internet şi a apărut în presă înainte chiar de începerea procesului;
  •    judecătorul a fost numit şi nu ales prin procedura legală de alegere aleatorie;
  •    judecătorul a fost apoi schimbat şi a fost numit un nou judecător tot fără a se respecta procedura legală. Acest nou judecător este MATEI DOREL GEORGE.

Împotriva Judecătorului MATEI DOREL GEORGE s-a făcut plângere pentru următoarele fapte:

  •   Judecătorul MATEI DOREL GEORGE ia de unul singur unele decizii între termenele procesului. Aceste decizii ar trebui luate, conform legii, numai în timpul şedinţelor de judecată şi numai cu acordul şi înştiinţarea tuturor părţilor implicate (de exemplu, citarea Asociaţiei MISA în calitate de parte responsabilă civilmente). Aceasta reprezintă o antepronunţare în cauză şi o încălcare flagrantă a principiului contradictorialităţii şi a dispoziţiilor legale privind desfăşurarea procesului penal.
  •    Judecătorul MATEI DOREL GEORGE a încălcat dreptul la apărare, prin respingerea cererii de a-şi angaja apărător ales, formulată de o parte care este prima dată citată legal.
  •    Când a fost recuzat, Judecătorul MATEI DOREL GEORGE, în loc să trimită dosarul în mod legal la alt judecător neutru, a decis chiar el să respingă această cerere.
  •    Judecătorul MATEI DOREL GEORGE ţipă în instanţă la avocaţi, îi amendează nejustificat cu sume foarte mari (3000 – 5000 RON).
  •    Judecătorul MATEI DOREL GEORGE îl citează pe Profesorul de Yoga Gregorian Bivolaru, care a primit azil politic în Suedia (instanţa cunoscând foarte bine faptul că el nu se află în ţară) la fosta adresă din România şi la uşa instanţei. Prin aceasta se încalcă în mod flagrant dreptul Profesorului de Yoga Gregorian Bivolaru la un proces echitabil.
  •    Judecătorul MATEI DOREL GEORGE se comportă agresiv verbal, nedemn, şicanatoriu, şi discriminator, se adresează dispreţuitor, e insolent. Se poartă de parcă acest proces ar fi fost judecat deja şi toţi inculpaţii ar fi fost găsiţi vinovaţi. El nu aplică prezumţia de nevinovăţie.

La plângerea împotriva judecătorului MATEI DOREL GEORGE nu s-a primit până în prezent niciun răspuns.

Ca şi cu alte ocazii, mitingul de protest al yoghinilor nu a fost şi nu va fi relatat în mass-media, lucru care spune multe despre „obiectivitatea” presei. Este semnificativ faptul că ziarul masonic Gardianul a publicat cu o zi înainte un articol calomnios despre şcoala de YOGA MISA, neîntâmplător exact înainte de înfăţişarea la tribunal în procesul intentat yoghinilor.  

Citiţi şi:
Grave abuzuri în serviciu realizate de procurorul Marian Delcea
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George

yogaesoteric
decembrie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More