Scopul Planului Covid este unul singur: totalitarismul mondial

Demascarea făcută de mari savanți ai lumii și vocea străzii

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul celor care o propagă zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că sunt boicotați și blocați sistematic, ca mesajul lor să nu fie auzit. Îi găsiți însă și încă, pe internet.

Vedeți, de exemplu, Declarația de la Great Barrington ‒ semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști, sau Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

În excelentul grupaj video de mai jos, sunt reunite nume dintre cele mai mari pe plan mondial în domeniul epidemiologiei și virusologiei, savanți adevărați către care orice om inteligent al planetei își îndreaptă atenția în acest moment: inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, fostul cercetător șef al Pfizer, Michael Yeadon, sau savantul Sucharit Bhakdi. Merită să ascultăm cu multă atenție opiniile și sfaturile lor cu privire la situația fără precedent ce a fost creată în jurul covid-19!

Dr. Sucharit Bhakdi  virusolog: „Au planificat această pandemie, totul este planificat. De ce au planificat această situație? Nu știu și nici nu cred că vreau să știu.”

Michael Yeadon ‒ fost cercetător şef Pfizer: „Acest sistem este construit folosind minciuni şi este astfel modelat cu un scop. Și cred că acest scop este controlul complet totalitar. Și mai cred că scopul acestuia este depopularea lumii”.

Dr. Robert Malone medic virusolog şi imunolog, inventatorul tehnologiei ARNm: „Una dintre problemele noastre este presupunerea că acesta este un vaccin ca oricare altul de până acum. Și nu este așa.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Este cel mai vast experiment din istoria medicinei, care a fost vreodată derulat şi a fost efectuat pe oameni. Este o constatare uluitoare.”

Dr. Peter McCullough ‒ medic epidemiolog: „Toate elementele au început să se lege şi am început să avem sentimentul că se petrece ceva rău, ştiinţa merge într-o direcţie greşită, nimic din toate acestea nu era cazul să se petreacă. CDC-ul nu a explicat niciodată aceste decese care sunt atât de strâns legate de vaccinare.”

Dr. Ryan Cole ‒ medic patolog: „50% dintre lucrătorii în sănătate nu vor face cu siguranţă acest vaccin. Nu avem încredere în datele lor. Vulpea păzeşte coteţul găinilor. Companiile şi-au fabricat propriile date. Nu există grupuri independente de observatori.”

Michael Yeadon: „Este indicat să nu luaţi în considerare niciun anunţ privind ratele de infectare în comunităţile dumneavoastră, pentru că sunt falsificate.”

Însuşi inventatorul testului PCR, câştigător al premiului Nobel, Kary Mullis, a declarat că acest test nu este o metodă de diagnostic.

Kary Mullis inventatorul testului PCR: „Cu testul PCR, dacă intenţionezi, poţi găsi aproape orice în oricine.”

Dr. Dan Erickson medic ATI: „Au susţinut: «Am fost presaţi să adăugăm covid pe lista de diagnostice», în timp ce noi credem că nu are nicio legătură cu cauza reală a decesului.”

Dr. Scott Jensen medic de familie şi senator: „Ca medic, am primit un e-mail din partea Departamentului de Sănătate, în care sunt instruit cum să completez certificatele de deces.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Totul este acum la un alt nivel, de criminalitate.”

Dr. Ian Brighthope preşedintele Brighthope Health: „Sunt mulţi doctori care gândesc la fel.”

Moderatoare: „Unde sunt?”

Dr. Ian Brighthope: „Sunt prea înspăimântaţi ca să vorbească; imediat ce fac aceasta, apare o notificare şi eşti chemat în faţa consiliului medical.”

Moderatoare: „Este uimitor.”

Sonia Elijah jurnalist: „Dr.Robert Malone este un expert în vaccinare. Este inventatorul tehnologiei ARN mesager. A fost supus unor atacuri sistematice. Istoricul său a fost pur şi simplu şters din online. Aceste grupuri de verificare a informaţiilor, de exemplu Factcheck.org, sunt finanţate de o organizaţie care deţine acţiuni de peste 1,8 miliarde de dolari într-o companie de vaccinare.”

Brian Rose gazda emisiunii London Real: „În momentul în care am fost cenzurat, m-am simţit ca şi cum aş fi plecat într-o altă lume în care sunt înconjurat de oameni pentru care este normală o ciudată realitate paralelă.”

Ivory Hecker reporter denunţător: „M-au trimis acolo ca să nu vorbesc despre tratamentul anticovid din acel spital. Nu aveam voie să pun acea întrebare. Privitorii sunt înşelaţi cu o poveste fabricată cu multă atenţie.”

Prof. Dolores Cahill biolog, imunolog: „Se urmărește să se impună un scenariu care nu se bazează pe zecile de ani de studii de imunologie.”

„‒ Nu este nimeni în spital? Cum este posibil într-o pandemie?

‒ Pentru că sunt ştiri false, de aceea.”

Oamenii au folosit Facebook pentru a-şi împărtăşi poveştile şi experienţele. Un grup cu 65.000 membri  a fost şters peste noapte fără nicio motivaţie concretă.

Steve Kirsch: „Victimele acestui vaccin nu sunt lăsate să-şi relateze experienţele.”

Dr. Robert Malone: „Cenzura este în derulare de mai bine de un an. Totul este bine documentat, foarte clar.”

Victimă a vaccinării: „TikTok mi-a înlăturat toate postările pentru ca voi să nu puteţi afla povestea mea.”

Declaraţia Great Barringhton este redactată şi semnată de trei dintre cei mai mari experţi mondiali în epidemiologie, boli infecţioase şi vaccinuri, și de zeci de mii de medici din întreaga lume şi sute de mii de oameni.

Moderator: „Am ajuns în punctul în care oameni de ştiinţă asemenea dumneavoastră sunt nevoiți să se adune la întruniri secrete pentru a elabora declaraţii de dezacord.”

Moderator: „Sunteţi de aceeaşi părere?

Dr. Carolyn Bosakmedic de medicină integrativă: „Nu cred că pot răspunde la această întrebare.”

Moderator: „De ce nu puteţi?”

Dr. Carolyn Bosak: „Oricine vorbeşte împotriva acestei politici este redus la tăcere. Sunt nevoită să mă aliniez la cerinţele guvernului.”

Dr. Byram Bridle dr. imunologie virală: „Vreţi ca vocea doctorilor şi a oamenilor de ştiinţă să fie suprimată? Suntem împărţiţi în două tabere acum, suntem polarizaţi.”

Dr. Patrick Phillips medic de familie: „Se solicită investigarea şi disciplinarea oricărui doctor care prezintă oricare din aspectele funeste ale acestor intervenţii, indiferent de ce ar arăta dovezile.”

„Ruşine să vă fie!”

Moderatoare:  „Nu sunteţi primul doctor de la care am aflat că a primit vizite neobişnuite din partea unor oficiali ai statului sau a avut parte de multă opoziţie.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Este necesar să știți că numărul doctorilor şi al oamenilor de ştiinţă care spun nu tuturor (acestor politici) depăşeşte numărul celor care spun da.”

Dr. Stella Immanuel medic de familie: „Dacă acesta este muntele sau dacă acesta este dealul pe care voi fi pironită, o să mă las ţintuită, nu-mi pasă. Puteţi să mă raportaţi conducerii medicale, puteţi să mă omorâţi, puteţi să-mi faceţi orice dar nu-i voi lăsa pe americani să moară.”

Robert Kennedy Jr. avocat: „Acum 75 de ani, Hermann Goring a dat declaraţii la procesul de la Nurnberg şi a fost întrebat: «Cum i-aţi determinat pe germani să fie de acord cu toate acestea?» Şi el a răspuns: «Este foarte uşor. Tot ceea ce are nevoie guvernul pentru a-i preschimba pe oameni în sclavi este frica». Poţi face aceasta într-un regim nazist, o poţi face într-un regim socialist, o poţi face într-un regim comunist, o poţi face într-o monarhie şi într-o democraţie.”

Heiko Schoning medic: „Noi germanii ne puneam întrebarea cum s-au putut petrece toate acestea în 1930. Mulţi oameni înţeleg acum cum a fost posibil.”

Dr. Andrew Kaufmann medic biologie moleculară: „Suntem prizonierii din ce în ce mai multor mutaţii care pot fi folosite pentru manipularea noastră continuă şi interzicerea libertăţilor.”

„Am folosit aceste tactici în alte țări pentru a manipula, dezbina şi cuceri şi acum privim cum propriul nostru guvern şi armata le folosesc împotriva noastră. Oamenii din unitatea şi din serviciul nostru sunt de părere că ne îndreptăm armele în direcţia greşită. De data aceasta tirania este îndreptată împotriva noastră şi a oamenilor noştri şi nu ne putem da seama pentru că se petrece pe propriul nostru pământ pe care nu s-a mai petrecut până acum.”

„Este necesar să începem să ne uităm la noi ca la nişte ofiţeri şi să ne gândim: «Este corect ceea ce fac?» Nu e suficient doar să spui: «Urmez ordinele». Şi dacă asta te va duce la pierderea slujbei, aşa să fie. Vei fi cel puţin capabil să te uiţi în oglindă.”

„Au început să impună statul comunist prin intermediul paşaportului de vaccinare. Te rog, Australia, nu îngreuna situaţia. Imediat ce vei face asta, vor începe să construiască statul fascist.”

„În Australia, oamenilor le merge bine de prea mult timp aşa încât atunci când privesc spre state comuniste se gândesc: «La noi nu s-ar putea niciodată petrece asta».”

„Acum suntem cea mai carantinată ţară din lume.”

„- Suntem peste 50.000 oameni aici. Proteste masive: Ştiţi, media a relatat că au fost numai 3.500 de oameni.

– Ce am văzut astăzi au fost 3.500 de capete pătrate foarte egoiste.

– Presa centrală nu va fi niciodată de partea noastră pentru că este deţinută şi controlată de chiar cei împotriva cărora luptăm.

– Au identificat această categorie umană ca fiind una foarte puternică: oameni puternici, bună purtare, obiceiuri sănătoase.

– Sunteţi cei mai tari, aveţi cele mai puternice conexiuni în familie şi societate, conexiuni religioase. Sunteţi de neoprit şi ei ştiu că dacă vă urmăresc şi vă zdrobesc pe voi primii, va fi mai uşor pentru ei să ne distrugă şi pe noi.

– Ridicaţi-vă! Nu fiţi motivul pentru care generaţiile viitoare se vor uita înapoi şi vor spune: «Unde… au fost oamenii ăştia?»

– Acum este momentul. Nu va mai fi un alt timp dacă nu îi dăm jos.”

Nesupunerea civilă devine o datorie sacră atunci când statul devine nelegiuit şi corupt.” ‒ Mahatma Gandhi

Umanitate, ridică-te din genunchi. Leul nu mai doarme!

Citiți și:
Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare
Stakeholderii plandemiei (I)
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi

 

yogaesoteric
18 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More