Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare

Într-un an, Youtube a șters 130.000 de videoclipuri care contestă „vaccinurile” împotriva covid-19! Google interzice pe platforma sa personalități cunoscute și recunoscute, dar care se abat prea mult de la discursul oficial.

Ca și cum realitatea nu ar exista, aflăm cu această ocazie, potrivit Google, că este greșit să spunem că „vaccinurile sunt periculoase și provoacă efecte nocive asupra sănătății”, că este greșit să spunem că „vaccinurile nu reduc transmiterea sau contractarea bolii” sau chiar că este greșit să spunem că „pot provoca autism, cancer sau infertilitate”.

Youtube, Google, precum și Facebook, Twitter sau Wikipedia, care cenzurează mai mult decât KGB-ul sovietic, se bazează pe știință și dețin cunoașterea. Le pot arăta asta și experților internaționali precum Luc Montagnier, câștigătorul Premiului Nobel pentru medicină, Robert Malone, pionier în tehnologia ARN mesager sau Mike Yeadon, cercetător și fost vicepreședinte al Pfizer, care sunt pe bună dreptate cenzurați, din moment ce „denunță toxicitatea și pericolul vaccinurilor împotriva covid”.

În prezent, nu mai este posibil, având în vedere realitățile care prevalează în Israel, Marea Britanie, Australia, Franța etc., să afirmăm că „vaccinurile” nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate.

Nu se mai poate spune că protejează împotriva bolilor, inclusiv a formelor severe, inclusiv a morții. Nu se mai poate spune că reduc riscul transmiterii. Faptele sunt evidente, nu le mai putem nega. Refuzul dezbaterii, cenzura, falsificările rușinoase ale mass-media dovedesc inevitabil caracterul lor.

Știm acum cu siguranță că virusul este artificial și că laboratorul Wuhan, construit de Franța, a beneficiat, la inițiativa lui Anthony Fauci (puterea americană Delfraissy 10), de finanțarea SUA destinată obținerii de „câștig de funcție” la virusuri. Amintiți-vă că scopul „câștigurilor de funcție” este de a modifica un virus pentru a-l face mai patogen și mai transmisibil la om. Vorbim despre o armă biologică aici. Și cine spune armă, spune război.

Macron ne-a spus că suntem în război: „Suntem în război”, a repetat chiar el, de șase ori într-un singur discurs. Dar care „noi”? Macron a vrut să spună că de fapt casta sa e în război cu oamenii și că virusul este o armă destinată distrugerii lor?

Mi-am interzis de mult să iau în considerare posibilitatea „depopulării” organizate.

Cu toate acestea, este necesar să ținem cont de mai mulți factori:

– Virusul este artificial
– Un virus rădăcină a fost modificat pentru a-l face mai periculos pentru oameni

În zona NATO și OECD aflată sub controlul SUA, observăm aceeași narațiune care provoacă anxietate cu privire la virus, aceleași elemente lingvistice, aceleași refuzuri de a trata preventiv boala (vitamina D, zinc etc.), aceleași interdicții pentru aceleași medicamente (Hidroxiclorochină, Ivermectină…), aceleași măsuri luate în același timp (îngrădiri, distanțare socială, mască, vaccinare, permis de sănătate…), aceeași cenzură media, aceleași promisiuni de a face viața un iad pentru nevaccinați…

În întreaga zonă controlată de SUA au fost luate măsuri care echivalează cu o demolare controlată a economiei, fără a ține seama de consecințele sociale ale acestora. În toată zona aflată sub controlul Statelor Unite s-a explicat că singura soluție este vaccinul pentru toți, cu injectare periodică de doze noi atâta timp cât virusul este acolo, adică până la sfârșitul vremurilor…

Cu toate acestea, politicienii care conduc state controlate de Imperiu nu pot ignora ceea ce știu, doar cercetând informațiile. Am citit, de exemplu, un raport din Public Health England unde se pare că între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021, cei nevaccinați au reprezentat aproximativ 43% dintre persoanele care s-au îmbolnăvit de varianta Delta, dar doar 28% dintre cei care au murit. Cu alte cuvinte, vaccinarea crește semnificativ riscul de a muri de varianta Delta!

Am citit în Jerusalem Post din 12 august 2021 că 64% dintre cazurile severe spitalizate au fost înregistrate la dublu vaccinați. Potrivit dr. Kobi Haviv de la Spitalul Herzog din Ierusalim, 95% dintre formele severe aparțin persoanelor care au fost vaccinate de două ori! În Scoția, potrivit unui raport al Public Health Scotland din iunie 2021, 87% dintre cei care au murit au fost vaccinați.

Aș putea cita alte exemple, dar acestea sunt suficiente pentru ca guvernele noastre să oprească imediat aceste injecții de produse experimentale, a căror toxicitate provoacă mii de decese. Cu toate acestea, nu numai că nu opresc injecțiile, ci le înmulțesc, chiar introducându-le și copiilor!

Ce concluzie putem trage de aici?

  • De la un guvern care interzice pacienților să caute tratament și medicilor să prescrie?
  • De la un guvern aflat în mijlocul unei pandemii care a tăiat mai mult de 5.700 de paturi de spital (mai mult decât în anii precedenți!)?
  • De la un guvern care obligă populația să fie injectată cu produse experimentale fabricate de laboratoare condamnate în mod repetat pentru comportamentul lor criminal?
  • De la un guvern care cenzurează denunțătorii?
  • De la un guvern care își falsifică propriile cifre pentru a încuraja vaccinarea?
  • De la un guvern care este pe deplin conștient de toxicitatea mortală a medicamentelor pe care le injectează, inclusiv la copii, dar nu îi pasă?
  • Pe scurt, de la un guvern care, pentru o boală care este de obicei puțin mai gravă decât o gripă, este gata să-și distrugă întreaga economie și să pună în pericol întreaga populație?

Pentru a da un răspuns, este bine de înțeles că toate acestea se petrec în contextul unei explozii globale a populației și a deficitului de energie. Rezultatul poate fi doar o penurie larg răspândită și tulburări sociale care ar putea contesta dominația oligarhiei.

Cu toate acestea, pentru a menține stabilitatea globală, ar fi necesar fie să creștem cantitatea de energie disponibilă, ceea ce nu este imposibil, fie să reducem semnificativ populația. Mi se pare, având în vedere cele de mai sus, că oligarhia a optat hotărât pentru a doua soluție.

Autor: Antonin Campana

Citiţi şi:
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)
Haz de necaz. Depopularea planetară – Dialog imaginar între Stăpânul Lumii și un supus slujbaș
Noi dovezi ale faptului că aşa-zişii «Iluminaţi» se folosesc masiv de ştiinţa biologiei şi a geneticii pentru a reduce drastic populaţia globului (IV)

 

yogaesoteric
12 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More