Se joacă ultima carte?

 

La sfârșitul lunii octombrie 2015, într-un articol intitulat Obama poate şi trebuie să fie dat afară săptămâna aceasta, site-ul LaRouchePAC titra: „Situaţia este dintr-o dată foarte adecvată pentru înlocuirea preşedintelui Obama din funcţie. În acelaşi context, având în vedere audierea lui Hillary Clinton, programată pentru 22 octombrie, în faţa Comitetului Ales în Camera Reprezentanţilor pentru investigarea atacului terorist care a avut loc în Benghazi (Libia), se aşteaptă, de asemenea, îndepărtarea ei din scena politică.”

În weekendul 16-18 octombrie, preşedintele Obama a fost asaltat de patru interpelări devastatoare referitoare la crimele pe care le-a săvârșit în timpul mandatului. În mod dramatic, noi detalii continuă să apară în Dosarul Dronelor – documente care arată că, încă de la primele zile în funcţie, preşedintele Obama a condus, din camera de Operaţiuni a Casei Albe, un program global de asasinare în masă prin care mii de oameni erau vizaţi să fie uciși cu ajutorul dronelor în Afganistan, Pakistan, Yemen şi Somalia. Aproximativ 90% din victimele acestui program de ucidere în masă nu erau nici măcar pe listele cu «ținte», semnate personal de Obama. Cu toate acestea, victimele au fost imediat clasificate ca terorişti şi combatanţi inamici, pentru a se acoperi magnitudinea crimelor lui Obama.

Dosarul Dronelor a fost făcut public pe 15 octombrie 2015, și imediat organizația Amnesty International a solicitat o anchetă amănunţită din partea Congresului american. Mai vehement, Lyndon LaRouche, lider marcant al opoziției, a cerut ca Obama să fie imediat eliberat din funcţie, fie prin punerea lui sub acuzare, fie prin invocarea amendamentului 25 din Constituţia SUA (care stabileşte modalităţile de eliberare din funcţie şi de înlocuire a preşedintelui) – şi apoi supus unui proces pentru ucidere în masă în faţa unei Curţi Penale.

Înalt respectata organizaţie internaţională Medici Fără Frontiere (MSF) şi-a intensificat campania împotriva lui Obama prin aducerea de noi acuze şi noi dovezi referitoare la faptul că SUA a bombardat în mod voit spitalul acestei organizaţii în Kunduz, Afganistan, şi apoi a trimis vehicule grele pentru a ascunde dovezile, arând şi nivelând pământul. O sursă anonimă de la Pentagon a confirmat că MSF „a făcut tot ce trebuia” în ceea ce priveşte raportarea locaţiei spitalului, astfel că acesta era pe o listă cu spitale, şcoli şi moschee care nu trebuiau atacate niciodată, chiar dacă se dovedea că în imediata lor vecinătate s-ar fi aflat luptători Al Qaeda sau talibani. Aceasta a fost o altă operaţiune de ucidere în masă a lui Obama, şi este relevant faptul că bombardamentul în Kunduz a apărut în momentul în care MSF au decis să lupte împotriva Parteneriatului Trans-Pacific semnat de Obama, deoarece acesta împiedica distribuirea de medicamente de uz general, salvatoare de vieţi, pentru jumătate de miliard de oameni săraci din întreaga lume.

Înainte de audierea lui Hillary Clinton, ABC News a difuzat în dimineaţa zilei de 18 octombrie un documentar cu dezvăluiri despre Obama, Clinton, Victoria Nuland şi Ben Rhodes, care au minţit poporul american şi au acoperit atacul Al Qaeda asupra ambasadei americane din Benghazi, Libia, din 11 septembrie 2012, când ambasadorul SUA Christopher Stevens şi alţi trei oficiali americani au fost ucişi. Canalul de ştiri ABC a prezentat conferința de la Clubul Național de Presă (National Press Club) realizată de Lyndon LaRouche şi Jefferey Steinberg în decembrie 2012, arătând că Obama şi Clinton ştiau, în timp ce atacurile erau în desfășurare, că era vorba despre un atac premeditat de Al Qaeda, condus de gruparea teroristă Ansar al-Sharia afiliată AQIM (Al Qaeda in the Islamic Maghreb) și că teroriștii erau puternic înarmați. Nuland, Obama, Clinton şi Rhodes, împreună cu Susan Rice, erau demascați în documentarul de la ABC ca fiind implicați în diversiunea mediatică creată în jurul atacului din Benghazi, ei ştiind foarte bine că atacul nu a avut nimic de-a face cu ceea ce numeau «demonstraţii spontane» împotriva defăimării profetului Mahomed…

În plus, dezvăluirile legate de posibilitatea ca rachete americane Stinger să fie folosite în Siria împotriva forţelor aeriene ruse subliniează poziţia de perdant a administraţiei SUA pe scena internaţională, ca și în cazul posibilelor acuzaţii pe plan intern care au fost prezentate mai sus.

În prezent, în Siria există rachete americane TOW şi rachete Stinger achiziţionate de la alte popoare. Dar dacă McCain şi maşina sa de război controlată de sectorul privat decide să furnizeze mai multe rachete Stinger pentru a fi folosite împotriva aviaţiei ruse, aceasta ar putea schimba totul pe scena internaţională.

Iată ce i-ar putea aștepta în continuare pe liderii americani criminali care au fost învinși

Dacă se va putea confirma că Statele Unite Socialiste ale Americii (denumire dată SUA de criticii actualului regim politic) le furnizează rachete Stinger mercenarilor lor, pentru ca aceștia să le folosească direct împotriva forțelor aeriene ruse, și dacă rușii nu vor reuși să îi împiedice să își atingă țintele, atunci omenirea va avea dovada că America trădează de fapt tot ceea ce susține în mod mincinos din 2001 încoace.

Dacă rușii opresc rachetele Stinger, pe care McCain și trădătorii lui vor încerca fără niciun dubiu să le furnizeze, atunci îi așteaptă un proces penal pe criminalii scăpați de sub control și pe rezidentul Biroului Oval care a demonstrat cu prisosință disprețul Americii față de legile internaționale ale războiului, pe care Forțele Aeriene Ruse încă le mai respectă.

Având în vedere tot ceea ce se petrece pe scena internațională în acest moment, se pare că există deja temeiul pentru aducerea imediată în fața justiției a celor vinovați. Însă nu e mai puțin adevărat că judecarea administrației americane ar fi trebuit să fie începută în urmă cu 14 ani, pe 10 septembrie 2001, dar până acum nimeni nu a fost arestat sau trimis la închisoare. Cât despre cei care sunt în spatele tuturor crimelor, cei pentru ale căror acțiuni plătim noi… ei au fost intangibili până acum.


Citiți și:

Efectele dezastruoase la nivel global ale deciziilor politice impuse de clica criminală de la vârful francmasoneriei devin tot mai vizibile (I)

Ce le place cel mai mult la Siria lui Rothschild, Murdoch, Cheney şi Statului Israel?

 

 

yogaesoteric
7 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More