Se profețește o alianță incendiară la nivel mondial

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu susține că la nivel mondial se pregătește o coaliție de impact. China, Iran și Rusia ar urma să bată palma și să constituie o coaliție care cu greu va mai putea fi învinsă de NATO sau SUA.

„Alianța celor trei? Nu este editorial! Sunt aspecte pe care le văd, le simt şi le intuiesc pe baza unor informaţii la care am acces în virtutea meseriei. Vrem nu vrem, credem nu credem, lumea de azi evoluează către blocuri politico-militare adverse. Tindem să vedem doar tensiunile de la graniţa ruso-ucraineană şi să le «analizăm» mai mult prin prisma a ceea ce ne-am dori şi nu pe baza a ceea ce reprezintă acestea de fapt. Şi reprezintă doar vârful unui aisberg! Când astfel de fapte se văd deja public, să fiţi convinşi că acestea sunt rezultatul unor evoluţii îndelungate şi al unor jocuri de culise profunde. Perturbaţi fiind de mai multe crize suprapuse – pandemia, criza economică, facturile uriaşe la energie dar şi criza mediului (cu nuanţe propagandistice uneori deșănțate!) nu vedem ceea ce se stabileşte chiar acum sub nasul nostru! Iran, China şi Rusia par a merge în direcţia unei alianţe cu o evidentă componentă economică ce nu exclude o viitoare componentă militară.

Președintele Iranului a vizitat recent Moscova. China, Iran şi Rusia au organizat exerciţii militare comune, iar Iran a mai făcut un pas interesant: a aderat la Organizaţia pentru Cooperare de la Shanghai, condusă de Rusia şi China.

Ce ar putea însemna însă o alianţă politico-economico-militară a celor trei state? Ar angrena o populaţie de aproape 2 miliarde de oameni şi o forţă armată considerabilă. Spre asta evoluează situația iar un asemenea bloc ar putea zgudui din temelii politica adversarilor lor bazată se pare pe principiul «să ne ocupăm pe rând de zonele ostile nouă până le rezolvăm!» Cu un asemenea bloc în curs de realizare este mult mai greu să-ţi scoţi din joc rând pe rând inamicii! Voi reveni cu amănunte!”, a scris Răzvan Dumitrescu pe Facebook.

Citiți și:
Slăbiciunea și senilitatea lui Biden sunt o ațâțare irezistibilă pentru Xi. O ocazie unică și de nerefuzat. Pornește China războiul?
Apocalipsa este cu siguranță aproape. Sunt de acord cu Henry Kissinger – Despre războiul rece cu China
Un raport CIA din 1948 avertizează: Nu încercaţi să separaţi Ucraina de Rusia!

 

yogaesoteric
20 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More