Șoșoacă o face praf pe Birchall: „Astfel de specimene au îngropat România noastră”

Senatoarea Diana Șoșoacă a criticat-o dur pe Ana Birchall după ce aceasta a anunțat că s-a angajat la Nuclearelectrica în calitate de Reprezentant Special pentru Proiecte Strategice și Relații Internaționale.

Ana Birchall

Astfel de specimene au îngropat România noastră, dar cred că știți, căci ați trăit și voi aici în ultimii 32 de ani…”, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook, atașând o poză cu Ana Birchall și cu anunțul acesteia referitor la angajarea la Nuclearelectrica.

Ana Birchal, fost ministru PSD al Justiției, anunțase anterior pe Facebook că s-a alăturat echipei Nuclearelectrica în calitate de Reprezentant Special pentru Proiecte Strategice și Relații Internaționale (Special Envoy for Strategic and International Affairs). „Astfel voi putea contribui la implementarea proiectelor pe care le-am promovat în domeniul energiei în calitate de vicepremier, în special în cadrul parteneriatului strategic nord-american”, s-a lăudat Birchall.

Ea a făcut referire la dezvoltarea Unităților 3 și 4 de la Cernavodă, precum și la implementarea reactoarelor modulare mici în România în parteneriat cu SUA.

Ce a spus Dragnea, fostul șef al lui Birchall, despre micro centralele americane

Liviu Dragnea a dezvăluit în noiembrie 2021, într-o emisiune la DCnews, că americanii fac experimente în România cu micro-centrale nucleare pe care nu le vrea nimeni în Europa de Vest și că românii riscă foarte mult acceptându-le.

El a făcut dezvăluiri șocante despre pericolele la care se expune România acceptând micro-centralele nucleare din SUA, care sunt în fază de experiment.

Ceea ce începusem noi și finalizasem de fapt, negocierile cu China pentru reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, negociere care ar fi urmat să fie semnată în 2019, ar fi făcut ca, anul ăsta nu, dar poate într-un an, doi, unul dintre cele două reactoare să fie deja gata, urmând ca și al doilea să fie gata foarte rapid, în așa fel încât peste cinci ani, când, așa cum spun austriecii și nu numai ei, ci tot felul de estimări, va apărea o criză energetică serioasă, România să aibă din punct de vedere al energiei electrice independență energetică”, a declarat Dragnea anul trecut.

Dar, povestește fostul lider PSD, după ce a plecat el, primul demers pe care l-au făcut cei care i-au luat locul la guvernare a fost să rupă orice negociere cu China, spunând că nu mai facem cu chinezii reactoarele 3 și 4, ci o să avem o altă variantă, vin americanii, însă fără să menționeze la acea vreme cu ce vor veni americanii.

Citiți și:
Istoria se repetă: Urmașii evreilor bolșevici conduc din nou România
Prof. Petrișor Peiu, despre microcentralele nucleare netestate nicăieri în lume: Din graba de a da bine „în poză”, Iohannis a mai făcut o eroare angajând România într-o aventură

 

yogaesoteric
20 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More