Seceta din California este o conspiraţie guvernamentală?

 

O mişcare civilă în continuă creştere consideră că seceta din California din ultimii patru ani face parte dintr-o conspiraţie a guvernului și nu este un fenomen natural. Liderul grupării, Dane Wigington afirmă că îşi pune viaţa în pericol pentru a face cunoscut un adevăr care va zdruncina societatea până în miezul ei.

Cele câteva mii de simpatizanți ai mișcării susțin opinii cu totul diferite de cele vehiculate în mod obișnuit în presă. Idei revoluţionare cum ar fi războiul climateric şi ingineria vremii – cu alte cuvinte, controlul climei – sunt acceptate ca fapte incontestabile, la ordinea zilei.

„Nu există nicio urmă de îndoială că ingineria climaterică este de departe cel mai mare asalt al omenirii asupra mediului înconjurător care a fost făcut vreodată” afirmă liderul mișcării.

Dane Wigington, şef al echipei de cercetători ai GeoEngineering Watch, sună alarma: a face cunoscut adevărul despre manipularea vremii „este o responsabilitate, nu o opinie. Este o obligaţie”, a mai spus el.

Printre multiplele dovezi care arată că forţele guvernamentale din umbră folosesc avioane pentru a împrăştia pe ascuns în atmosferă particule fine de metale grele, cum ar fi aluminiul, se numără și unele imagini filmate. Scopul ar fi acela de a bloca parțial razele de soare care ating pământul, într-o încercare disperată de a opri încălzirea globală.

„Lista de materiale și informații coroborate pe care o deţinem şi care confirmă acestea este imensă, incluzând teste de laborator care arată aceleaşi elemente găsite şi în patentele de geoinginerie – aluminiu, bariu şi alte metale grele cad ca o ploaie asupra noastră în cantităţi masive.”

Wigington susține că răspândirea chemtrails-urilor care are loc pe coasta Californiei aduce cu sine un efect secundar serios. Particulele de metale grele opresc ploaia direcţionând-o în mod eficient în altă parte. Cu alte cuvinte, ingineria climaterică este responsabilă pentru cea mai dură secetă înregistrată vreodată în istoria Californiei.

„Nimeni nu are dreptul să facă asta. Nimeni nu ar trebui să se joace de-a Dumnezeu cu vremea”, afirmă el.

Un reporter CBC prezent la una dintre întâlnirile mișcării i-a adresat câteva întrebări:
Reporter: Vorbiţi despre controlul vremii.


Dane Wigington
: Da.

R.: Ştiţi că sună nebuneşte. Pentru cineva din afară chiar sună imposibil, ca şi când ar fi ceva ştiinţifico-fantastic.

D. W.: Nu se poate să interferăm cu sistemul climateric, să punem aerosoli şi particule fine în atmosferă fără să afectăm ploaia. Pur şi simplu nu se poate.

R.: Ceea ce spuneţi este că această secetă ar fi cauzată intenţionat?

D. W.: Nu există îndoială în privinţa asta. Legătura dintre cele două este evidentă.

Kyaw Tha Paw U este profesor de ştiinţă atmosferică şi biometereologie la Universitatea Davis din California, cu diplome obţinute în cadrul Universităţilor MIT şi Yale. Opiniile exprimate de Wigington i se par fateziste: „Aş crede mai degrabă că – nu spun că asta chiar se petrece – există o probabilitate mai mare a unor vizite extraterestre pe Pământ decât genul acesta de lucruri”, afirmă el.

„Nu cunosc  pe nimeni în domeniul meu care să creadă în bioingineria climaterică.” Ideea că s-ar putea face există de mult, dar e cu totul altceva să fie pusă în practică. Avioanele civile şi cele mai multe aparate militare de zbor nu pot zbura suficient de sus pentru a face acest lucru realizabil. El afirmă că dârele albe care apar pe cer în urma avioanelor sunt de fapt nori de gheaţă care se formează atunci, fenomen ce este perfect natural.

„Este doar o combustie firească, apa fiind unul dintre subprodusele combustiei” a continuat să explice scepticul profesor. Filmările ce par să arate prezența unor pulverizatoare între liniile de vapori lăsate de avione sunt, în opinia lui, cazuri rare implicând variaţiile de presiune care conduc la un proces de formare a dârelor în spatele aripii şi nu doar în dreptul eșapamentului motoarelor.

Dar Wigington este obişnuit cu scepticii. Mai demult a fost şi el unul dintre ei.

„Este uşor pentru cei care nu depun efortul să investigheze să își dea cu părerea. Nici eu nu am vrut să cred la început” a spus Wigington.

Pregătirea sa este în domeniul energiei solare, dar a început să cerceteze pe cont propriu despre manipularea vremii în urmă cu zece ani, după ce a început să suspecteze că ceva bloca parţial energia Soarelui. Mai apoi s-a decis să facă totul public. „Nu pot să nu fac aceasta deşi este ultimul lucru pe care am vrut să îl fac vreodată. Nu sunt o persoană politică, nu sunt un activist, sunt doar un tată care doreşte ca fiii săi să aibă un viitor.”

Grupul său câştigă din ce în ce mai multă atenţie. La întâlnirea care a avut loc în Redding în luna septembrie au participat peste 1000 de persoane venite din toată America. Comisia de anchetă cuprinde un fost biologist din cadrul California Fish and Game, un fost biologist aparţinând U.S. Forest Service şi un veteran al Marinei SUA.

„Am vorbit cu oameni de ştiinţă ai NOAA (Administraţia oceanică şi atmosferică naţională) care mi-au dezvăluit «off the record» faptul că ei sunt la curent cu ce se petrece dar că le este frică să vorbească deoarece nu beneficiază de protecţia primului amendament din Constituţie. Acelaşi lucru l-am auzit de la cercetători ai solului din cadrul Departamentului de agricultură al SUA şi de la reprezentanţi din Congres.”

Cum era de așteptat, mişcarea are parte şi de numeroase critici, unii oameni de ştiinţă, printe care se numără și Kyaw Tha Paw U, negând afirmațiile cu privire la controlul climei, numindu-le teorii ale conspiraţiei şi pseudo ştiinţă, în ciuda tuturor dovezilor care au ieșit la iveală.

Wigington este ferm convins că ingineria climatică este responsabilă de seceta din California. El afirmă că acest adevăr va determina o undă de şoc la nivel global.

„Informaţiile pe care le-am adunat susţin ceea ce afirmăm. Deja mi-am pus viaţa în joc, iar cei care se îndoiesc, care neagă protejându-şi salariile şi pensiile nu vor mai reuşi aceasta pentru mult timp. Răul făcut este cataclismic. Această chestiune nu va mai rămâne ascunsă pentru mult timp.”


Citiţi şi:

Arma supremă de distrugere în masă: controlul vremii

În Ecuador, Natura are drepturi constituţionale

 

yogaesoteric
22 decembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More