Semnalizarea „virtuții” vaccinului și cultul „trezirii” (woke)

Toate sistemele tiranice au nevoie de un mare contingent de majorete pentru a supraviețui și a prospera: un grup de acoliți exploatabili și devotați care vor purta torța și vor evangheliza masele cu ideologia controlului. Fără acest procent agresiv al populației, totalitarii nu pot rămâne la putere. În SUA și în majoritatea țărilor vestice, ideologii de stânga au îndeplinit acest rol. Aceștia susțin că luptă pentru drepturile celor oprimați, dar acțiunile lor vorbesc mult mai mult decât cuvintele lor.

Aceștia au susținut și au apărat cu virulență aproape fiecare măsură draconică pe care guvernele și elitele corporative le-au adoptat în ultimii ani. Au susținut cenzura în masă a conservatorilor și moderaților de către companiile Big Tech. Au susținut blocările naționale care au distrus sute de mii de întreprinderi mici și au încălcat drepturile constituționale ale milioanelor de americani. Aceștia continuă să susțină reguli neștiințifice (de exemplu, purtarea obligatorie a măștii așa-zis de protecție), care s-au dovedit că nu oferă niciun beneficiu tangibil în ceea ce privește prevenirea răspândirii virale. Tot ei susțin utilizarea „pașapoartelor de vaccinare” care ar elimina efectiv persoanele nevaccinate din economie și din societate și le-ar conduce la sărăcie. Și acum sunt peste tot pe web încercând să facă propagandă pentru vaccinarea cu de-a sila.

Cunoaștem aceste creaturi dezechilibrate cu multe nume, inclusiv războinici închipuiți pentru justiția socială, puritani, stângiști, marxiști, comuniști, globaliști, colectiviști, narcisiști etc. Fundamental sunt unele dintre cele mai rele persoane de pe planetă, și chiar dacă în general bâzâie despre „rasismul instituțional”, care nu există, sau despre o cultură a violului, care nici ea nu există, acum au găsit o nouă dragoste în „criza” covid.

Dar, înainte de a aborda cultul woke* și relația sa perversă cu stabilimentul, este necesar să ne punem o întrebare de bază.

(*Woke (/ ˈwoʊk / WOHK) este un termen care se referă la conștientizarea problemelor care privesc justiția socială și justiția rasială. Este uneori folosit în expresia în limba engleză stay woke (rămâi vigilent). Woke a reapărut în 2014, în timpul mișcării Black Lives Matter, ca etichetă pentru vigilență și activism în ceea ce privește inegalitățile rasiale și alte disparități sociale, cum ar fi discriminarea împotriva comunității LGBTQ +, a femeilor, a imigranților și a altor populații marginalizate. – Wikipedia)

Întrebarea despre „vaccin” pe care nimeni din presa centrală nu pare s-o pună: De ce ar fi nevoie să ne injectăm substanțe experimentale cu ARNm împotriva unui virus de care 99,7% dintre cei care se contaminează se vor vindeca cu ușurință? Această întrebare face să „explodeze” de obicei capetele adepților vaccinării. Majoritatea dintre ei, din anumite motive, încă mai cred că rata mortalității din cauza covidului este de „3% sau mai mult”. De ce înghit aceste baliverne? Pentru că mass-media nu discută NICIODATĂ despre rata mortalității; în schimb, îi lasă pe oameni să facă presupuneri bazate pe declarații pe care le-au auzit în trecut de la entități precum Organizația Mondială a Sănătății sau CDC.

Statistica de 3% pare să provină din predicțiile făcute de OMS în ianuarie 2020, înainte ca virusul să se fi răspândit în SUA și în majoritatea țărilor, precum și dintr-un studiu preliminar realizat de Lancet. Aceste previziuni au fost promovate de Colegiul Imperial din Londra, o instituție globalistă care a creat modelele de restricții împotriva populației pe care națiunile din întreaga lume le folosesc acum pentru a controla publicul. Modelele lor sunt atât de greșite, încât este cutremurător că au fost puse în aplicare pentru oricine este cât de cât familiarizat cu teoria statistică sau cu managementul medical.

După cum se dovedește, rata deceselor prin covid este de doar 0.26% dintre cei infectați (nu a fost niciodată 3%) și știm aceasta de ceva timp. Pacienții din casele de bătrâni cu boli preexistente reprezintă aproximativ 40% din toate decesele. Peste 80% dintre decese au fost persoane cu vârsta peste 65 de ani. Și, potrivit CDC, cel puțin 30% dintre toate spitalizările de covid din SUA s-au datorat complicațiilor asociate cu obezitatea severă.

Deci, dacă nu aveți peste 65 de ani și nu sunteți obez, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji când vedeți statisticile covid. Dacă ai peste 65 de ani și ești foarte gras, atunci ai aproximativ 0,26% risc de a muri dacă te infectezi. Dacă ai peste 65 de ani, ai multă grăsime în exces și locuiești într-un azil de bătrâni, atunci poate ar fi bine să fii îngrijorat.

Concluzia este că de fapt covidul nu este o amenințare pentru marea majoritate a persoanelor, dar există un grup mare de obsedați care par să vrea ca toți oamenii de pe pământ să tremure de frica acestui virus.

Semnalizarea „virtuții” în jurul vaccinurilor devine din ce în ce mai bizară. Există numeroase videoclipuri pe YouTube sau TikTok, articole și postări pe rețelele de comunicare virtuală ale persoanelor care își proclamă cu aer de suficiență statutul de vaccinați ca și cum tocmai ar fi fost atinși de mâna lui Dumnezeu ca fiind cei aleși. În plus, idolatrizarea fraudelor medicale și a marionetelor cum ar fi Anthony Fauci, este demnă de remarcat. Puteți vedea câteva exemple mai jos.

Se pare că autoritățile medicale încearcă din greu să normalizeze vaccinurile așa-zis anti-covid prin elaborarea unui consens. Dacă toată lumea o face, atunci s-ar putea să fiți lăsați pe dinafară și vă izolați de majoritate, iar acesta este un gând înfricoșător, nu?

Putem detecta o serioasă disperare în spatele acestei mișcări de nebunească persuasiune împotriva „anti-vacciniștilor”. Nimeni nu ascultă cultul „trezirii”, nimănui nu-i place și nimeni nu are încredere în adepții woke pentru a fi informat sau inclus în agenda lor. Cu toate acestea, ei dețin o putere considerabilă în societatea noastră, deoarece sunt susținuți de guverne și corporații. Relația lor cu stabilimentul este de simbioză.

Acest fapt nu înseamnă că niciuna dintre aceste persoane nu este conștientă de agenda pe care o promovează fanatic. Mentalitatea din spatele semnalizării „virtuții” vaccinului ar putea fi atribuită unor fragilități fundamentale de care suferă adepții politicii de stânga.

În primul rând, au obiceiul să depindă de guvern și de sistem în general pentru a-și asigura sentimentele de normalitate. Adică, adoră vaccinul covid parțial pentru că îl văd ca pe biletul lor de a potoli guvernul și de a avea acces la anumite comodități. Din păcate, nu-și dau seama că aceste comodități se pot recupera oricând doresc dacă nu ar fi atât de lași.

Sunt localități în țări cu restricții severe unde oamenii au avut curajul să ignore mandatele covid în cea mai mare parte a anului trecut. Nimeni nu poartă măștile. Nimeni nu folosește distanțarea socială. Și peste 70% din populație nu este vaccinată. Consecința? Poți număra pe degete decesele din ultimul an, dintre care majoritatea erau persoane cu boli preexistente, iar oamenii au fost liberi tot acest timp pentru că așa au ales să fie.

În al doilea rând, stângiștii argumentează întotdeauna dintr-o poziție a „majorității”, chiar și atunci când nu sunt majoritari. Covid este un instrument, ca o bară psihologică folosită pentru a stimula conformitatea, deoarece se presupune este că este o amenințare pentru toată lumea. Și, dacă toată lumea este amenințată de aceeași sperietoare de ciori, atunci toată lumea face parte din același monolit, din același colectiv. Și dacă toată lumea face parte din același colectiv, atunci toată lumea este necesar să lupte împreună împotriva sperietoarei. Dacă nu lucrați cu colectivul, înseamnă că lucrați împotriva colectivului.

Trăim într-o societate în care cei de stânga scuipă și batjocoresc cu aroganță și ne impun să facem ceea ce spun ei că este cel mai bine pentru toată lumea.

După cum a fost subliniat deja temeinic mai sus, covid nu reprezintă o amenințare pentru toată lumea. Nici măcar nu reprezintă o amenințare pentru mai mult de 0,26% dintre oameni. Nu trăim în pericolul social din propaganda lor, dar vor să ne forțeze să ne supunem regulilor lor. Nu le pasă de salvarea vieților, aceasta este doar scuza de care au nevoie pentru a exercita controlul. Controlul este ceea ce își doresc cel mai mult.

De unde știm acesta? Să ne uităm la mania care înconjoară însăși existența activiștilor anti-carantinare și a „anti-vaxxer-ilor”. Iată cât de mult vorbesc despre noi. Nu se pot opri. De ce le pasă atât de mult acestor persoane dacă ne vaccinăm sau nu? Dacă așa-zisul vaccin chiar funcționează, atunci ei sunt perfect în siguranță față de noi și pot aștepta liniștiți să murim cu toții de covid, ca să ne poată spune „te-am anunțat că asta vei păți”.

De ceea ce se tem cu adevărat este că noi avem dreptate și ei greșesc. Știința este cu siguranță de partea noastră și a fost pe toată durata pandemiei. OMS a greșit, CDC a greșit, Imperial College of London a greșit. Activiștii anti-carantinare erau mai aproape de adevăr decât toate autoritățile la un loc. S-a dovedit că măștile sunt inutile. Carantinările și restricțiile s-au dovedit a fi inutile. Previziunile privind rata mortalității s-au dovedit a fi extrem de exagerate. Și acum însăși nevoia de vaccinuri este pusă în discuție.

În ceea ce privește narațiunea recentă promovată de mass-media, putem trage câteva concluzii: pe de-o parte, lansarea vaccinului nu se desfășoară conform planului. În fiecare zi, mass-media este plină de povești despre „ezitarea în fața vaccinării” și despre ce ar fi cazul să facă guvernul în legătură cu aceasta. Acest fapt ne arată că mult prea mulți oameni refuză injecția, așa că propaganda se ridică la cote paroxistice.

Semnalizarea „virtuții” vaccinului face parte din acea campanie, sau cel puțin este încurajată de către stabiliment. Nu vrei să fii pe partea corectă a istoriei? Nu vrei să fii pe „partea căreia îi pasă de oameni”? Sau vrei să fii pe „partea egoistă”, partea care vrea s-o omoare pe bunica, partea rasistă și sexistă, neplăcută și respingătoare?

O altă concluzie pe care o putem trage din atacurile virulente și necontenite din mass-media împotriva celor care se opun narațiunii oficiale este că stabilimentul intenționează o „reeducare” a populației dacă continuăm să-l sfidăm. Am văzut sugestia „forței” abordată cu atenție în trecut, dar recent narațiunea devine din ce în ce mai agresivă. Cuvântul „forță” apare mai des. Mass-media urmărește să ne reamintească faptul că autoritățile ne-ar putea obliga să ne vaccinăm. Mesajul? Să ne vaccinăm acum, pentru a evita neplăcerile de mai târziu.

Știm cu toții că dacă s-ar aplica o astfel de obligativitate, acest fapt se va încheia în cele din urmă cu o revoluție planetară, iar elitele au nevoie de-o imensă proporție de persoane în favoarea lor pentru a subjuga în mod eficient persoanele care doresc libertatea. Nu au nici pe departe câți susținători ar vrea ei, și aceasta se vede din mesajele furibunde pe care le transmit prin mass-media.

Adepții woke văd în fiecare zi aceeași propagandă, aud mesajul tare și clar: sistemul indică faptul că vaccinurile vor fi obligatorii fie prin lege, fie prin cerință corporativă. Așadar, stângiștii se luptă să-și arate loialitatea față de zeul lor (statul) și acționează ca niște soldați de infanterie pentru a câștiga puncte de virtute suplimentare.

Există multe motive pentru a nu accepta un vaccin experimental, unele dintre ele științifice și altele bazate pe principii. Subliniem pur și simplu că mulți virusologi s-au pronunțat asupra nesiguranței acestor vaccinuri, inclusiv un fost vicepreședinte la Pfizer, dr. Michael Yeadon, care împreună cu colegii săi au ajuns la concluzia că NIMENI nu ar fi cazul să accepte vaccinurile ARNm până la efectuarea testelor suplimentare, întrucât există un pericol considerabil de efecte pe termen lung asupra sănătății, inclusiv tulburări autoimune și infertilitate.

Presiunile asupra populației pentru a accepta terapia genetică ARNm este în esență un gigant studiu experimental care folosește masele de ființe umane ca subiecți de testare involuntari. Nu avem nicio idee despre consecințele care vor fi în ultima instanță, dar în câțiva ani vom vedea rezultatele și nu va fi plăcut. Există un motiv pentru care guvernele fac să fie legal imposibil să se dea în judecată producătorii de vaccinuri pentru efectele secundare ale acestora.

Dincolo de numeroasele pericole pentru sănătate, există problema creșterii arbitrare a numărului de injecții. O singură vaccinare ar putea să nu fie o mare amenințare. Poate că este un pariu care ar putea să nu se termine extrem de grav pentru majoritatea oamenilor. Dar următorul vaccin? Dar următoarele 20 de injecții? Acum există deja o mulțime de mutații diferite ale covidului menționate de guvern și mass-media ca fiind potențial rezistente la vaccinurile actuale și mai periculoase decât prima versiune a virusului.

Fără îndoială, aceasta este o minciună, dar ne conduce la realitatea că restricțiile și obligațiile pe care vor să le impună populației au fost gândite să continue pentru totdeauna. Dacă le acceptăm acum, ele nu se vor sfârși niciodată. Doar pentru că sunteți vaccinat astăzi, nu înseamnă că veți fi liber mâine.

Și, cu fiecare vaccin nou, apare spectrul pașapoartelor de vaccinare. Și odată cu pașapoartele de vaccinare apare spectrul microgestionării guvernamentale complete a vieții oamenilor. Sigur, puteți alege să nu vă vaccinați, dar sistemul se va asigura că suferiți pentru aceasta până când nu veți putea supraviețui fără vaccin. Vaccinul este o piatră de temelie către tirania deghizată în empatie și datorie față de comunitatea ta.

Fără îndoială, cultul woke adoră acest tip de mediu. Acesta este tipul de peșteră întunecată și vâscoasă în care le place să se cuibărească. Nevoia de a-i controla pe alții este o aberație, o deficiență comună psihopaților, dar în noua lume fanaticii controlului au justificare și frâu liber. Ironia izbitoare aici este că acestor persoane le place să controleze, dar le place și să fie controlate. Ei găsesc comoditate și siguranță în lanțurile lor. Lumea este un loc înfricoșător și, pentru a fi independent, este nevoie de curaj, forță psihică și dorința de a învăța din greșeli, astfel încât să dobândim înțelepciune și experiență în acest proces.

Platitudinile și pontificarea mafiei de stânga sunt o încercare de a evita suferințele vieții reale; supunerea lor către stat, oricât de dubioasă sau rea ar fi, este o încercare a oamenilor de a se simți în siguranță față de propriile lor temeri iraționale, de slăbiciunile și insuficiențele lor. După cum a spus odată autorul Robert Anton Wilson: „Supușii se consideră întotdeauna mai degrabă virtuoși decât lași”.

Citiți și:
Ideologia woke conduce spre un sistem totalitar și formează un nou tip de gulag, spune scriitorul Rod Dreher
Dictatura covid transformă națiunile în gelatine ale istoriei
Cârdăşia covid. Lockdown-ul, vaccinarea, decise de oameni cu interese financiare

 

yogaesoteric
3 februarie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More