Semnele transformării planetare și ceea ce va urma

 

Deși pentru cei mai mulți oameni pare greu de crezut, ceea ce trăim în prezent pe planeta noastră reprezintă o frământare puternică, ce va aduce mutații benefice uriașe. Este suficient să privim imaginea de ansamblu, modul în care se resetează principalele direcții și vom vedea că deja zorii noii realități au început să apară.

Expansiunea militară americană în Orientul Mijlociu a fost stopată în Siria. Chiar dacă globaliștii au încercat cu disperare în ultimii ani să provoace un război cu Iranul, planul nu le-a reușit. Au căutat să pună mâna pe Venezuela, țara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume, dar nici asta nu le-a mers. Are loc un vast proces de de-dolarizare, adică foarte multe state aleg să evite tranzacțiile în dolari și să le efectueze într-o valută reală (nu produsă virtual, cum e dolarul), pentru a ieși definitiv din capcanele instituțiilor financiare ale mafiei bancare trans-naționale.

Se formează noi alianțe economice și politice între statele ne-aliniate la comenzile iudeo-americane. China crește economic irezistibil și este aliată cu Rusia, Iran, India și alte centre de putere care refuză să mai accepte Noua Ordine Mondială visată de aşa-zişii „Iluminații” din Bilderberg și Comisia Trilaterală.

Oamenii de pe tot globul s-au săturat de crimele și haosul pe care NATO le-a executat în ultimii 30 de ani sub masca „intervențiilor umanitare” sau „luptei împotriva terorismului” în țări ca Iugoslavia, Irak, Afganistan, Libia sau Siria.

Se amplifică exponențial mișcările de protest împotriva „Elitelor” care mint, jefuiesc și extermină cu cinism milioane de oameni. Vedem astfel de proteste masive în Franța și alte țări din Europa, în Iran, Irak, Venezuela și chiar în Statele Unite.

Transformarea este în curs și ea are atât o componentă vizibilă-fizică, dar și una invizibilă, energetică, spirituală. Partea invizibilă ține de războiul ocult, de prezența și invocarea unor forțe care fie nu sunt de pe această planetă, fie se manifestă din dimensiuni paralele, non-materiale. Faptul că există un Guvern Mondial secret, condus de așa-zișii „Iluminați”, care efectuează ritualuri satanice nu mai este un secret. Aceștia invocă forțe infernale și sunt în legătură cu civilizații malefice (cum ar fi reptilienii sau micii cenușii) care s-au infiltrat de mii de ani printre oameni. Există din fericire și alianțe benefice care acționează febril și care sunt în legătură cu civilizații extraterestre binevoitoare, fără de care am fi căzut demult pradă puterilor întunericului. Și, mai presus de toate, există Dumnezeu și îngerii săi de lumină.

Însă acordarea ajutorului binefăcător depinde în mod esențial de aspirația noastră de a ne deschide către Lumină. Dacă entitățile malefice și uneltele lor acționează prin înșelăciune și forțare, Dumnezeu, îngerii și civilizațiile benefice intervin mai ales atunci când ne rugăm pentru asta, când ne folosim liberul arbitru și merităm să ieșim din starea larvară, caracterizată de indolență, pesimism și, evident, de suferință. De aceea transformarea depinde de fiecare dintre noi. În ceea ce ține de partea fizică este necesar să răspândim adevărul, dar nu doar prin vorbe, ci prin exemplul viu pe care îl dăm celor din jur. În privința părții energetice și spirituale, este necesar să ne ridicăm frecvența de vibrație și să menținem stări înalte de conștiință. Odată depășită „masa critică” a unui prag benefic, adică atunci când vor exista un anumit număr suficient de oameni care s-au trezit spiritual, abia atunci se va eleva foarte rapid întreaga rezonanță (ambianță) planetară.

Atunci când va avea loc acest salt, vor fi dezvăluite secrete teribile și vor fi definitiv desființate pârghiile Statului Globalist Subteran (Deep State). În acest moment pare șocant sau incredibil pentru mulți să afle că unii dintre cei mai cunoscuți politicieni, bancheri, formatori de opinie ori VIP-uri din lumea mondenă sau sportivă sunt de fapt clone strict controlate și programate psihic. Știința permite demult asta, iar aşa-zişii „Iluminați” au nevoie de slugi care să execute orbește orice li se comandă. Va fi de asemenea dezvăluit „fascismul” spiritual și religios, rețeaua de conducere globală a familiilor regale europene (în special din Londra și Vatican), managementul politicii americane, militarizarea industrială, asasinatele politice și multe altele. Vom afla despre bazele umane pe Lună și de pe Marte, despre sclavii care acum muncesc în coloniile spațiale. Despre proiectele negre care controlează călătoria în timp, crearea de portaluri inter-dimensionale și teleportarea. Despre replicatoarele de hrană și dispozitivele de regenerare ultra-rapidă și de prelungire extraordinară a vieții.

Se va expune frauda uriașă pe care o întreprinde sistemul financiar internațional prin banca privată Federal Reserve, IRS (Fiscul american) și banking-ul din umbră al familiilor regale europene. Vom vedea scurgeri de documente, intervenții legale și dezvăluiri interne care vor provoca revoltă publică. În întreaga lume vor fi înlăturați de la putere liderii naționali și regimurile care au legături politice, corporatiste sau instituționale cu sediile globaliste din Washington DC. În SUA partidele Democrat și Republican vor deveni nesustenabile și prin urmare o nouă Republică va fi instaurată.

Vom afla că în partea benefică o alianță asiatică numită Bătrânii a reușit să mențină controlul unei mari părți a fondurilor de prosperitate monetară numite GESARA. Aceste fonduri mai sunt numite și Conturile Colaterale (de garanție) Globale și sunt, de asemenea, monitorizate în mod secret. Informațiile despre aceste conturi monetare mondiale au fost extrem de complicat de urmărit de către facțiunile financiare americane necinstite, care reprezintă adevărații teroriștii financiari din ultimele opt decenii. Asasinarea lui John F. Kennedy și atacul de tip steag fals din 9/11 au fost planificate tocmai din cauza deraierii acestui act de regenerare economică, ce mai este cunoscut sub numele de Legea NESARA.

Bogățiile stocate de mafia financiar bancară vor fi puse în circulație spre binele populației. Acești bani vor fi de asemenea folosiți pentru a cumpăra toate companiile petroliere, cartelurile farmaceutice și băncile. Vor fi inițiate diverse proiecte umanitare. Vor fi implementate în sistemele sociale dispozitivele ce produc energie liberă (free energy), ce este cunoscută și patentată de mai mult de 100 de ani, însă tot ce a avut relevanță în acest sens a fost secretizat de „Elite”. Întreaga populație umană va beneficia enorm odată cu saltul de vibrație deoarece Pământul este o planetă foarte abundentă.

Planul NESARA vizează distribuirea resurselor planetei către toată lumea, la nivel global, în mod echitabil. De asemenea, este vorba despre punerea la punct a unor sisteme bancare benevolente pentru a realiza corectitudinea monetară la nivel mondial. Nicio ființă umană de pe Pământ nu va fi în imposibilitatea de a beneficia de această plată planetară a fondurilor monetare și nicio persoană sau corporație nu va fi capabilă să o oprească.

Rasa umană este pe pragul unei transformări complete a ambianței planetare și a modului în care ne vom trăi viețile. Va avea loc o modificare radicală a paradigmei. Haosul pe care îl vedem în prezent este produs de forțele întunecate, dar acesta nu va mai dura foarte mult. Rasa umană se trezește spiritual, iar oamenii conștientizează ceea ce sunt cu adevărat: ființe multidimensionale, creatori ai unei noi realități, care se concretizează pe zi ce trece.


Citiți și:

Roboții sintetici sunt deja activi printre noi?

Actualul sistem financiar mondial sclavagist este în pragul prăbușirii

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale

 

yogaesoteric
29 ianuarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More