Senatorul Sorin Lavric, despre ipocrizia Comisiei Europene: Dacă libera circulație nu depinde de adeverința de vaccinare, atunci pentru ce Dumnezeu o introducem?

Măsurile aberante ce au fost adoptate în numele combaterii pandemiei covid, și care calcă în picioare drepturile fundamentale ale cetățenilor, sunt frumos ambalate, pentru a le da o aparență legitimă. Dincolo de fațadă: contradicții flagrante, ipocrizie, dictatură.

Pașaportul de vaccinare îndeasă cămila prin urechile acului. Senatorul Sorin Lavric a atras atenția că adeverința de vaccinare introduce o discriminare între cetățeni, pentru că altfel nu ar avea rost.

„Aceste două COM-uri [Comunicarea Comisiei Europene], deși sunt însuflețite de cele mai bune intenții filantropice, introduc o discriminare.

Când vorbim de adeverință de vaccinare, indiferent că-i spunem legitimație, adeverință, pașaport, «ausweis», ea introduce o condiționare.

Probabil că formația mea filozofică mă face să simt când un partid întreg se contrazice. Atunci când spuneți că adeverința de vaccinare nu este o discriminare, dar în același timp recunoașteți că este un tratament diferențiat, vă contraziceți.

Și colegii de la PSD și cei de la putere. Contradicția asta am auzit-o și la domnul președinte Iohannis și la domnul doctor Arafat. Nu poți să spui că adeverința de vaccinare fiind un tratament diferențiat, nu este o discriminare. Pentru că, etimologic, discriminare înseamnă diferențiere. Etimologic, asta înseamnă: o distincție teoretică.

Dvs spuneți: Da, este o distincție teoretică între cei vaccinați și cei nevaccinați, numai că adeverința aceasta nu are consecințe privind libera circulație.

Ba da! Dacă libera circulație nu depinde de această adeverință, atunci pentru ce Dumnezeu o introducem?

Grupul senatorial este împotriva acestor două COM-uri, ambele prin această adeverință de vaccinare introduc o discriminare în privința unei reziliențe dintr-un stat în altul al unui cetățean. Nu puteți să spuneți că luptați împotriva discriminării, așa cum spuneți dvs. cei de la putere și apoi să introduceți subtil o discriminare sub numele de adeverință de vaccinare”, a explicat Sorin Lavric.

Citiți și:
Fostul politician american Ron Paul, în aprilie 2020 – Ce urmează în Tirania coronavirusului: Vaccinările forțate și „certificatele digitale”
Minciuna universală

 

yogaesoteric
5 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More