Sesiunea 6: Prezentarea conferinţelor, seminariilor şi a autorilor

[L17] Swami Mahalayananda: Psihoterapia modernă în lumina Sinelui


         Prezentarea conferinţei: Rezultatele a mai mult de 20 de ani de experienţă în psihoterapia modernă practicată aplicând principiile tantrice şi mai ales aplicând punctul de vedere al Sinelui în locul celui al EGO-ului. 
         Despre autor: Swami Mahalayananda are o experienţă de peste 20 de ani ca psihoterapeut clinic în mai multe ţări. Practică YOGA şi este instructor de YOGA la Academia de Yoga é Tantra NATHA, Lisabona, Portugalia. 
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 6, care va începe la ora 16, la sala 1, Obor. Durata: 50 min.

[L18] Doru Bodea: Legea rezonanţei: de la probabilitatea cuantică la ordinea implicită
         Prezentarea conferinţei: Propunem o analiză din perspectivă ştiinţifică şi spirituală a procesului de omologare între nivelul specific individual şi sursa acestuia din Macrocosmos, o reală şi profundă înţelegere a Manifestării. Atitudinea (ASANA) împreună cu concentrarea mentală caracteristică generează, prin intermediul acestui proces de înţelegere, aptitudinea, adică abilitatea de a identifica şi de a alege Adevărul.
         Despre autor: Doru Bodea este doctor în fizica teoretică şi cercetător, practică YOGA  de 19 ani,  predă YOGA în Germania, în cadrul  Deutsche Akademie fur Traditionelles YOGA din Berlin.
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 6, care va începe la ora 16, la sala 1, Obor. Durata: 50 min.

[W04] Monica Dascălu, Savel Călinescu: Puterea miraculoasă a gesturilor simbolice – MUDRA-e
         Prezentarea seminarului: MUDRA-ele sunt gesturi simbolice cu o puternică încărcătură spirituală care, realizate în mod adecvat, au o gamă foarte largă de efecte benefice. În cadrul acestui seminar veţi putea învăţa să realizaţi unele MUDRA-e faimoase din tradiţia yoghină care pot fi folosite în realizarea meditaţiilor yoghine sau pentru reglarea ritmurilor energetice ale fiinţei. 
         Despre autori: Monica Dascălu este conferenţiar universitar şi doctor în microelectronică. Savel Călinescu este medic specialist de familie cu competenţă în acupunctură, sexologie, apifitoterapie şi psihologia familiei şi copilului. Ambii sunt practicanţi şi instructori de YOGA în cadrul Şcolii de YOGA MISA.
►Seminarul se va desfăşura vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 6, care va începe la ora 16, la sala 1, Obor. Durata: 50 min.

[L19] Cristian Alexandru: Trezirea Conştiinţei din perspectiva Neuroştiinţei
         Prezentarea conferinţei: Echilibrarea emisferelor cerebrale este o poartă a accesării stărilor extatice de conştiinţă şi a reprogramării totale a subconştientului. Metode de echilibrare a celor două emisfere cerebrale pentru a dobândi stări spirituale excepţionale şi de utilizare a frecvenţelor undelor cerebrale în influenţarea şi reprogramarea subconştientului. Experiment Practic: Inducţia unei stări modificate de conştiinţă, simultan prin stimulare auditivă şi vizuală a creierului.
         Despre autor: Cristian Alexandru, instructor YOGA de 18 ani,  este inginer în automatică şi calculatoare, specializat în domeniul activităţii undelor cerebrale în corelaţie cu stările extatice de conştiinţă în cadrul Perfect Mind.
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 6, care va începe la ora 16, la sala 1, Obor. Durata: 90 min.

Sesiunea 5                                                Sesiunea 7

yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More