Sesiunea 9: Prezentarea conferinţelor şi a autorilor[L27] Maria Golubnova, Mihai Ion: Efectul sinergic de grup în atingerea stării de conştiinţă supramentală


         Prezentarea conferinţei: De doi ani, în cadrul unui grup spiritual, participanţii studiază şi practică tehnici simple de transcendere a minţii. Sunt expuse aici etapele prin care trec fiinţele umane şi de asemenea etapele prin care trece un grup, din perspectiva atingerii şi trăirii la nivel supramental. Sunt prezentate aspecte legate de felul în care se manifestă sinergia grupului în trancenderea minţii şi atingerea nivelului supramental. 
         Despre autori: Maria Golubnova este designer de interior, practicant YOGA din 2005 şi instructor YOGA de 3 ani. Mihai Ion este doctor în fizică, practică YOGA din 1990 şi e instructor YOGA din 1997. Doresc să împărtăşească experienţa grupului spiritual de la Satya Yoga-Center, Sankt-Petersburg, Rusia.
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 9, care va începe la ora 16, la sala Pipera 2. Durata: 50 min.

[L28] Alina Berciu, Giulia D’Altri: Festivalul sănătăţii şi al disciplinelor holistice din Bologna, Italia

         Prezentarea conferinţei: Aceasta expunere va conţine ideea de la care a pornit crearea acestui festival, scopul lui şi modul în care a fost organizat. Vom face o succintă descriere a activităţilor care s-au desfăşurat pe durata întregii zile. Urmărim să împărtăşim avantajele acestui tip de activitate (pe care le-am observat şi noi pentru prima oară prin această experienţă) şi să dăm explicaţii şi detalii concrete privind realizarea lui.
         Despre autoare: Alina Berciu şi Giulia D’Altri sunt practicante YOGA şi instructoare la Şcoala de YOGA Tripura Sundari din Bologna, Italia.       
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 9, care va începe la ora 16, la sala Pipera 2. Durata: 30 min.

[L29] Eduard Selea: Psihometria. Experienţe practice realizate de catre un grup de yogini

         Prezentarea conferinţei: Fiinţa omenească prezintă o sensibilitate ce depăşeşte cu mult ceea ce de regulă ni se înfăţişează şi ceea ce ne imaginăm. Practica YOGA trezeşte şi amplifică aceste capacităţi, ceea ce este clar demonstrat în această conferinţă, prin prezentarea experienţelor paranormale psihometrice ale unui grup de yoghini din Cehia, care au fost încununate de succes. 
         Despre autor: Eduard Selea este inginer. Predă YOGA de 14 ani. În anul 2000, a înfiinţat Şcoala de YOGA din Cehia, în cadrul căreia predă cursuri de YOGA şi TANTRA.
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 9, care va începe la ora 16, la sala Pipera 2. Durata: 50 min.

[L30] Giulia D’Altri: Evoluţia spirituală a femeilor prin manifestarea armonioasă a creativităţii şi a feminităţii. Experienţa din grupurile de SHAKTI

         Prezentarea conferinţei: Specificul transformării spirituale în cazul femeilor presupune dezvoltarea creativităţii şi feminităţii, precum şi manifestarea armonioasă a acestora. În cadrul grupurilor de SHAKTI se realizează procedee speciale care ajută acestui scop. Vă prezentăm câteva aspecte din experienţa pe care am acumulat-o.
         Despre autoare: Giulia D’Altri este practicantă YOGA şi instructoare la Şcoala de YOGA Tripura Sundari din Bologna, Italia.       
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 9, care va începe la ora 16, la sala Pipera 2. Durata: 50 min.

[L31] Ion Vasile: Modalităţi simple de dinamizare a centrilor de forţă şi a structurilor subtile ale microcosmosului fiinţei umane utilizând sunetele vocalice prin operare la unison în cadrul unui grup de fiinţe umane armonioase

         Prezentarea conferinţei: Operarea prin intermediul vocalelor, la unison, în cadrul unui grup de fiinţe armonioase a evidenţiat  fenomenele de rezonanţă,  atât sonoră cât mai ales subtilă, ce apar în fiinţa participanţilor, a revelat vocalele ca instrumente foarte eficiente de  trezire şi armonizare a structurilor subtile ale fiinţei şi a facilitat conştientizarea accesului la sferele de forţă din macrocosmos cu care acestea ne pun în rezonanţă.
         Despre autor: Ion Vasile este inginer topograf, practică YOGA de 21 de ani şi predă de 18 ani. Este pasionat de fenomenele de rezonanţă în domeniul electromagnetic.
►Conferinţa va fi prezentată vineri, 15 octombrie, în cadrul sesiunii 9, care va începe la ora 16, la sala Pipera 2. Durata: 50 min.
Sesiunea 8
                                                Sesiunea 10

yogaesoteric
12 octombrie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More