Sexualitatea nativilor din Capricorn

Bărbatul născut în Capricorn trăieşte în concordanţă cu natura şi sexualitatea îi pătrunde toată personalitatea. În manifestările sale erotice el nu urmăreşte numai planul fizic. Atunci când face dragoste el dăruieşte totul, uitând chiar de sine. Este un excelent amant, iar jocul său erotic este caracterizat de multă ingeniozitate. O femeie care i se dăruieşte, realizează cu el profunde stări erotice, care îi crează o satisfacţie deosebită.

Femeia născută în Capricorn fiind o fire emoţională, acest lucru se va repercuta şi asupra vieţii ei sexuale. Dorinţele sexuale se manifestă în cazul acesteia de la vârste mici şi în general este depăşită de prima sa experienţă sexuală. Ea crede că a întâlnit marea iubire a vieţii, dar în timp se dovedeşte că a greşit. În general, după această primă experienţă, este posibil să încerce o nouă experienţă sexuală, dar uneori şi aceasta poate eşua. Dacă aceasta se întâmplă des, aceste etape îi devin familiare. Ca amantă are trăiri emoţionale deosebite, lucru care poate dărui iubitului ei mari satisfacţii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More