Căsătoria nativilor din Capricorn

Nu vă îndrăgostiţi decât dacă sunteţi sigur că este momentul şi omul potrivit, de aceea căsătoria va fi târzie. Va trebui să căutaţi mult deoarece sunteţi pretenţios în alegerea dumneavoastră. Căsnicia are mare importanţă în planurile dumneavoastră de viitor. Trebuie să fiţi mai puţin rezervat, deoarece aveţi nevoie de afecţiune. Un partener plin de neprevăzut, care să vă trezească mereu spontaneitatea, este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Uneori între voi există diferenţă de vârstă şi situaţie socială. Este important ca acesta să vă fie alături tot timpul, pentru că altfel deveniţi deprimat şi morocănos. Poate apare riscul să vă neglijaţi familia pentru interese exterioare. Vă place să jucaţi un rol activ şi sunteţi înclinat să credeţi că există alte lucruri mai importante decât căsătoria. Nu vă simţiţi prea bine în familie, deoarece vă place să aveţi viaţa dumneavoastră. Dacă veţi găsi pe cineva care să vă permită acest lucru, veţi fi mulţumit şi îi veţi permite acelaşi lucru. Astfel veţi fi amândoi fericiţi.

Soţul născut în Capricorn este rareori un bun partener pentru soţia sa. Nu are capacitatea şi nici nu-i place să facă ceva pentru crearea unei atmosfere vesele. Este egoist şi nu-i dă soţiei prea multă libertate în problemele legate de casă. Toate treburile casnice sunt dirijate de el şi deseori este încăpăţânat şi neînţelegător. Disciplina sa strictă poate să ducă la obişnuinţă, dar nu neapărat la o căsătorie fericită. Are o casă îmbelşugată pentru că este ambiţios şi are mereu succes în afaceri. Egoismul său este temperat de cei din jur şi nu se poate spune că este incapabil de tandreţe. Este deseori o persoană agreabilă, care se bucură de o căsnicie bună, deşi cam monotonă.

Soţia născută în Capricorn este o menajeră înnăscută şi cu mare putere de muncă. Bărbaţii preferă însă mai puţină perfecţiune şi mai multă căldură. Este o bucătăreasă excelentă şi o gospodină economă precum şi o bună gazdă. Este o femeie admirabilă deşi întrucâtva masculină în aspect şi temperament. Este femeia ideală pentru bărbatul care vrea o căsnicie ordonată, bine condusă şi care nu caută multă căldură emoţională sau înţelegere spirituală. Este capabilă, credincioasă, demnă de toată încrederea şi ordonată. Are nevoie de afecţiunea care să-i trezească loialitatea, care de acum va dura toată viaţa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More