Sexualitatea nativilor din Leu

Bărbatul născut în Leu este o personalitate sexuală puternică, o fire impetuoasă care trece uşor peste convenţii şi reguli. Sexualitatea este pentru el un mijloc de exprimare a personalităţii, putând ajunge chiar la un cult al sexului. Are un mare tonus sexual şi se va baza pe acest lucru pentru a aborda chiar mai multe legături simultan. Atitudinea faţă de femei este tributară zicalei „Lumea este a celor curajoşi”. El susţine că femeia trebuie să fie gata pentru el în fiecare clipă, ajungând chiar la o formă de gelozie generată de posibilitatea acestora de a cunoaşte o altă experienţă mai bună decât a lui. Se pregăteşte pentru orice întâlnire, văzând în ea o ocazie de a-şi dovedi încă o dată maiestria, şi în final aşteaptă din partea femeii elogii. Uneori, pentru el, actul sexual este văzut separat de sentimentul iubirii, solicitând femeii să se adapteze cerinţelor sale de supunere.

Femeia născută în Leu urmăreşte un singur scop: să fie admirată. Comportamentul ei este uneori lasciv, seducător şi afectat. Dacă pasiunea ei se trezeşte, va manifesta accente sexuale puternice, dorind să domine, preluând deseori rolul bărbatului în timpul jocului erotic. Dacă a întâlnit amantul ideal, acesta va fi tratat regeşte, copleşindu-l într-o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, iar trăirile sale erotice, generate de o mare voluptate, vor face ca iubitul să-i rămână fidel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More