Sexualitatea nativilor din Peşti

Bărbatul născut în Peşte este un poet, un artist. Este irezistibil şi viaţa sa sexuală este bogată, oferind experienţe de neuitat, comparabile cu un poem. Poate avea legături spectaculoase. Femeile îl iubesc pentru că reuşeşte să construiască o ambianţă intimă deosebită care creează excitări fără precedent. În dragoste are metrese şi totuşi cunoaşte marea singurătate. El acordă o mare importanţă activităţii sexuale, dar nu va reuşi aproape niciodată să creeze o legătură durabilă cu partenera sa care îl caută pentru o relaţie superficială.

Despre femeia născută în Peşte se poate spune că nu are o viaţă sexuală în adevăratul sens al cuvântului. Este o romantică şi preferă imaginaţia.

Unele dintre aceste femei puţin înclinate către sex caută un bărbat fără pretenţii sexuale şi, în acest caz, totul merge ca-n vise. Altele, se visează în ipostaza unei metrese căutate, a unui spirit rătăcitor. Ele pot constitui însă o experienţă pozitivă pentru partener. La nici o femeie a zodiacului, diferenţa dintre plăcerea primită şi cea dată nu este atât de mare. Ele încearcă să fie voluptoase dar de cele mai multe ori rămân nesatisfăcute. Le place să aibă raporturi cu bărbaţi pe care să-i domine şi dovedesc pentru ei o afecţiune profundă. Bărbaţii puternici, care i-ar putea satisface dorinţele sexuale, o înspăimântă pentru că ea nu poate să renunţe la dorinţa de a-şi proteja şi manifesta dominator forţa feminină. De aceea ea va rămâne mereu lângă bărbaţi slabi şi se va consola imaginându-se inaccesibilă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More