Sexualitatea nativilor din Taur

Bărbatul născut în Taur nu se îndoieşte de virilitatea sa, în care are mare încredere. Fiind sensibil la frumos, are o atracţie deosebită către femeile rafinate. Prezenţa sa face pe orice femeie să se simtă mai tânără şi mai frumoasă. Numeroasele sale prietenii cu femeile nu se bazează neapărat pe relaţii sexuale. Astfel, orice legătură cu un bărbat Taur, este foarte plăcută. Prin modul său de a face dragoste, poate fi considerat un bun amant, dăruind fericire oricărei femei. Îi place să facă dragoste, dar aceasta nu reprezintă faptul cel mai important pentru el.

Femeia născută în Taur se poate bucura de deliciile amorului numai într-un singur caz – şi anume când ea este cea care alege. Atunci va revela o pasiune puternică, care îl va face pe iubitul său să cunoască adevărate stări de extaz. Dăruirea sa va fi totală, abandonându-se iubirii, iar fericirea pe care ea o cunoaşte, o ajută în înţelegerea mai profundă a fiinţei sale interioare. În cazul în care acceptă, totuşi, o relaţie sexuală cu un bărbat pe care nu îl iubeşte, poate oferi chiar imaginea unei femei frigide şi dezamăgitoare din punct de vedere sexual. Femeia din Taur doreşte să fie cucerită pas cu pas, deoarece ei nu îi place să fie sedusă sau luată prin surprindere. Dar odată cucerită, ea se va modela după iubitul ei, făcându-l pe acesta să cunoască adevăratele virtuţi ale fericirii sexuale. În acest caz, disponibilitatea erotică a femeii Taur va fi uriaşă, putând fi capabilă să facă dragoste oră de oră. Întotdeauna, însă, amantul ei va întâmpina, în perioada de început a relaţiei, un comportament ce se poate afla la toate extremele posibile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More