Sfârşitul jocului 2 (II)

 

Citiți prima parte a articolului


PROGRAMUL SPAŢIAL SECRET – SSP (de Corey Goode și David Wilcock)

Probabil ştiţi deja despre mine, Corey Goode, că sunt veteran al unui program spaţial secret (SSP), din care am făcut parte 20 de ani, program care are o tehnologie mult superioară faţă de tot ceea ce am văzut în lumea largă.
David Wilcock adunase deja o multitudine de mărturii de la unele surse, timp de aproape 20 de ani, când eu am început să-i dezvălui tot ce ştiam, în luna octombrie 2014. El a fost capabil să-mi valideze mărturisirea deoarece auzise multe lucruri asemănătoare de la alţi informatori de nivel înalt, de la nivele Top Secrete Cosmice şi chiar de mai sus.

Cea mai mare parte a acestei mărturisiri din interior a fost complet în afara înregistrărilor publice şi nu a apărut nicăieri online şi nici în vreo pretinsă ficţiune din domeniul public. Au existat atât de multe puncte de corelare că ne-am oprit să le numărăm după ce, la un moment dat, am identificat aproximativ 60 de exemple diferite foarte specifice.

Cunoştinţele lui David despre informaţii super clasificate similare m-au convins că el era în contact cu oameni care au experimentat aceeaşi lume ca şi mine. El a obținut aceste contacte fiind un cercetător public foarte cunoscut al OZN-urilor şi al ştiinţei alternative care a demonstrat timp de mulţi ani că poate fi învestit cu încrederea confidenţialităţii.

Este greu de imaginat…

Nivelul secretului implicat este atât de mare, încât este foarte dificil pentru cei mai mulţi oameni chiar şi să înceapă să-şi imagineze lumea SSP (Programului Spaţial Secret). O experienţă în interiorul unei adevărate baze SSP de pe Pământ sau de oriunde din altă parte a sistemul nostru solar ar părea foarte asemănătoare cu o scenă din filmul „Oameni în Negru” (Men in Black) sau „Gardienii Galaxiei”. Un număr crescut de aparente filme de ficţiune, seriale de televiziune şi jocuri video aparent fictive ne pregătesc pentru o eventuală dezvăluire.

Câteva grupuri de pe Pământ au fost conştiente de faptul că noi nu suntem singuri, şi au rămas într-un contact activ cu extratereştrii, timp de mii de ani. Şi mai multe au devenit implicate atunci când Germania a dezvoltat tehnologia farfuriei zburătoare, cu ajutorul extratereştrilor, în anii 1930.

O vastă şi interconectată „civilizaţie desprinsă” s-a dezvoltat de atunci aproape complet fără să existe vreo conştientizare din partea publicului.

WILLIAM TOMPKINS validează în mod independent

William Tompkins nu avea cunoştinţă de mine sau de mărturia mea când a scris „Selectat de Extratereştri”. Mărturia noastră a fost difuzată doar pe internet, iar Tompkins este un veteran de 94 de ani care nu intră online.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, el a interogat 29 de spioni ai SUA care erau implementaţi în Programul Spaţial Secret German, la acea vreme.

Există multe puncte de corelare uimitoare între ceea ce amândoi spunem, subliniem din nou, cu mult dincolo de orice posibilitate de coincidență.

Interviurile cu Tompkins au fost efectuate pentru Gaia înainte ca el să ştie orice despre mărturia mea, dar totul se corelează foarte frumos. Există câteva episoade în care noi comparăm aceste baze de cunoştinţe, iar rezultatele sunt foarte surprinzătoare.

Contactul a fost re-trezit

Practic, eram complet „în afara circuitului” SSP de la sfârşitul anilor 1980, cu excepţia unei serii de întâlniri cu ei în anii 1990 şi începutul anilor 2000, care au fost misiuni foarte scurte. Spre marea mea surprindere am fost readus înapoi în această lume la aproximativ patru luni după ce David şi cu mine am început să comparăm notiţele.

Am fost dus la o bază de pe Lună, cu care eram deja familiar, numită Comandamentul Operaţiunilor Lunare (LOC).

Până în acel moment, David adunase toate mărturisirile mele la un loc şi a informat în mod detaliat conducerea Gaia asupra poveştii.

Am fost destul de surprins să constat că se formase o alianţă în interiorul SSP ce dorea să împartă tehnologia lor remarcabilă cu populaţia Pământului. Această alianţă a apărut parţial din facţiunea SSP în care eu am lucrat, cunoscută sub numele de Solar Warden (Gardianul Solar). Există un număr total de cinci facţiuni SSP diferite, iar Gardianul Solar este format din membri din toate cele cinci. Numele de cod „Gardianul Solar”, de asemenea, a fost descoperit de hackerul Gary McKinnon şi a fost verificat în mod independent de William Tompkins.

Ambasadorul Alianţei Fiinţelor Sferei

SSP este deja în contact cu o comunitate diversă de peste 900 de civilizaţii umanoide, cu care ei au schimburi regulate, în desfăşurare, precum şi contacte mai puţin frecvente cu multe altele.

Am devenit un canal pentru Alianţa SSP pentru a vorbi cu un grup de extratereştri pozitivi foarte puternici care rămăseseră misterioşi până atunci. Aceste fiinţe au venit în sute de sfere gigantice, staţionate în întregul nostru sistem solar. Aceste sfere se pare că ar fi venit încă de la sfârşitul anilor ’90, şi au rămas ascunse de atunci.

David era conştient de sfere încă de când ajunseseră prima dată, căci ele au fost adesea văzute de satelitul SOHO al NASA şi se referea la ele ca fiind „Crucişătoare Solare”.

Niciun alt grup de extratereştri nu a avut ceva care să se apropie măcar de această mare dimensiune, astfel încât în mod natural a constituit o mare sursă de interes.

Gonzales a fost cheia

„Omului din interior” care a ajuns să mă reintroducă în această lume i s-a dat pseudonimul Lt. Col. Gonzales, din motive de securitate. El a experimentat contacte personale cu Fiinţele Sferei în timp ce se afla în SSP cam aproape în acelaşi timp în care eu am experimentat contacte similare în timp ce trăiam aici în America. Gonzales nu a raportat aceste întâlniri superiorilor lui pentru ceva vreme. Şi nici eu nu am spus nimănui despre ceea ce am experimentat.

La sfârşitul lui Februarie 2015 Fiinţele Sferei m-au cerut pe mine, cu numele meu, prin Gonzales. El nu ştia cine sunt, iar superiorii lui au trebuit să mă caute şi să-şi dea seama. Până în clipa în care am fost cerut pe nume, Fiinţele Sferei au refuzat complet să interacţioneze cu Alianţa SSP, deşi Alianţa simţea că ei încercau să facă ceva pozitiv pentru umanitate.
Extratereştrii negativi vor căuta să contacteze cele mai bogate şi puternice elite de pe Pământ pentru a-şi promova mesajul de aservire a oamenilor, dictatorial, tiranic. Extratereştrii pozitivi caută să intre în contact cu aceia care pot ajuta la împărtăşirea mesajului lor de iubire, pace şi serviciu către alţii.

Aruncat la mijloc

Eu am fost efectiv aruncat în mijlocul unei dezbateri între Alianţa SSP şi Fiinţele Sferei. Ba mai mult, Fiinţele Sferei au dorit ca eu să-i servesc ca şi ambasador al lor, să împărtăşesc perspectiva lor nu numai cu Alianţa SSP ci şi cu publicul general de pe Pământ.

Ei sunt aici să ne ajute ghidându-ne printr-un eveniment grandios de evoluţie a umanității, pe care mulţi îl numesc „Ascensiune”. Mi s-a spus că asta va implica o masivă eliberare de energie de la Soare ce declanşează transformări la nivelul ADN-ului şi în Conştiinţă.

Noua carte a lui Wilcock, „Misterele Ascensiunii”, conține referiri către profeţii antice despre un astfel de eveniment, din multe culturi diferite.

Sferele gigant sunt o formă de tehnologie vie care este folosită pentru a uşura această tranziţie pe cât de mult posibil. Fără ajutorul sferelor, o astfel de tranziţie ar fi probabil catastrofică şi foarte imprevizibilă.

Aviarii Albaştri

Principalul grup extraterestru cu care am interacţionat au fost Aviarii Albaştri. O rasă umanoidă cu ochi mari şi pene albastre ca de pasăre pe corp. Noi am descoperit de atunci că aceasta este acelaşi grup care s-a prezentat pe sine egiptenilor prin „zei” umanoizi cu aspect aviar, cum ar fi Ra şi posibil, Thoth.

Învăţăturile lor originale benefice au fost foarte distorsionate către nefast, aşa cum a fost descris în seria „Legea lui Unu”. William Henry a descoperit reprezentări antice ale Aviarilor Albaştri în cultura egiptenilor şi a altora, după cum s-a spus în Dezvăluirea Cosmică.

Umanoizi cu cap de pasăre sunt văzuţi în inscripţiile Babiloniene şi Sud Americane, la fel ca cele din Egipt. Anumite pasaje biblice îl descriu pe Arhanghelul Gabriel ca având o aparenţă ca de pasăre. Culturile nativ americane au vorbit de asemenea contacte cu „Triburile Pasăre”, iar japonezii l-au avut pe „Tengu – omul pasăre al munţilor”.

Aviarii albaştri sunt una dintre cele cinci rase extraterestre misterioase foarte avansate care sunt asociate cu sferele gigantice.

Seria LEGEA LUI UNU

În plus, Aviarii Albaştri au confirmat acum total că ei au fost responsabili pentru crearea seriei LEGEA LUI UNU din 1981 până în 1984. Aceasta a fost o serie de 106 întrebări şi răspunsuri între un doctor fizician şi ufolog şi o inteligenţă extraterestră care comunică telepatic prin Carla Rueckert.

David a studiat asiduu materialul Legii lui Unu încă din 1996 şi deja scrisese două cărţi best seller conform New York Times, despre ştiinţa ei complexă, înainte chiar ca noi să începem să vorbim.

Acestea fiind spuse, principalul Aviar Albastru cu care eu sunt în contact, Raw-Tear-Eir, ne-a avertizat în legătură cu citarea din Legea lui Unu ca şi cum ar fi o religie. El a spus că mulţi oameni încep să citeze „capitolul şi versetul” din ea şi o folosesc ca pe un sistem de credinţă conform căruia toată informaţia nouă trebuie să se contopească cu ea sau să fie pusă la îndoială şi posibil respinsă.

Ei au spus-o foarte clar că există anumite distorsiuni în materialul Legea lui Unu care a venit de la oamenii de la L/L Research care l-au prezentat. Dacă-l transformăm într-un sistem de credinţă pietrificat, acesta poate crea o religie personală care poate fi dăunătoare pentru individ în evoluţia lui emoţională / spirituală.

În ultimă instanţă trebuie cu toţii să ne exercităm propriul nostru discernământ şi să alegem pentru noi înşine ceea ce este adevărat, fără a venera vreodată vreun document sau sursă anume.

Contacte telepatice

Este de asemenea important de ştiut că David a avut contact telepatic cu aceste fiinţe, după cum reiese din analiza viselor sale, încă din 10 noiembrie 1996. Datorită legilor cosmice ale liberului arbitru, David nu a experimentat încă tipul de contacte în persoană care acum mi se petrec mie. Lui i s-a oferit o hartă a etapelor prin care să treacă, care ar putea conduce la aceste contacte, iar scrierea noii lui cărţi Trezirea în vis pare să fie o parte cheie a acestui proces.

Din moment ce eu am făcut deja parte din SSP în anii 1980, nu mi-a fost violat liberul arbitru fiind adus înapoi în acesta mai târziu.

Această aproape obsesivă focalizare a păstrării liberului arbitru este un element precis în fiecare sesiune din seria Legea lui Unu.

Complex & Cu o multitudine de faţete

Această poveste este complexă şi cu multiple faţete, departe de orice aş putea visa vreodată sau să încerc să inventez.
De asemenea, aceasta nu a fost o mişcare profitabilă pe care să o fac eu. Aş fi avut un venit semnificativ mai mare dacă aş fi fost în stare să mă întorc în câmpul IT în loc să continui să mă lupt pentru completa dezvăluire, aşa cum fac acum. În cursul acestei munci ca ambasador am ajuns faţă în faţă cu cele mai înalte niveluri, atât cu părţile benefice cât şi cu cele malefice ale acestei bătălii.

Unele din aceste experienţe au fost profund neplăcute astfel că eu pot doar să râd când oamenii spun că ar dori să fie în locul meu.

Întreaga traiectorie narativă a fost trasată în Dezvăluirea Cosmică, emisiunea noastră de la Gaia, de asemenea în aceste actualizări de pe spherebeingalliance.com şi pe site-ul lui David, divinecosmos.com.

Diversele personaje din poveste

M-am întâlnit, de asemenea, cu o alianţă de fiinţe cu aspect umanoid care trăiesc în imense caverne locuibile din interiorul Pământului. Principalul meu contact de acolo este o preoteasă numită Kaaree.

După cum am dezvăluit în actualizările anterioare, am fost prezentat recent unui ambasador de pe o planetă dintr-un sistem stelar din apropiere, care cu puțin timp în urmă au răsturnat propria lor tiranie condusă de extratereştrii malefici. Numele lui este Ambasadorul Micca. Ei lucrează acum, predominant, prin contacte în vis, să ne ajute să învățăm cum să obţinem eliberarea noastră de aceste fiinţe răuvoitoare.

Căpitanul Gonzales a fost contactul meu original cu Alianţa SSP, iar el continuă să ofere informaţii şi acum, după cum se va vedea mai departe. El s-a prezentat iniţial ca un locotenent colonel din Forţele Aeriene. Aceasta a fost identitatea lui de acoperire, iar recent am aflat că el a fost de fapt un căpitan în Marină.

În ultima vreme, am interacţionat mai mult cu SSP-uri mai pământene care sunt conduse de complexul militar-industrial (MIC). MIC SPP nu este conştientă de programul spaţial mai mare din care am făcut parte, după cum vom discuta.

Aşa că acum, fără alte adăugiri, vom pleca de unde am rămas în actualizarea anterioară de pe spherebeingalliance.com şi în episoade anterioare ale Dezvăluirii Cosmice.

Tehnologie avansată în ruine antice

Gonzales a trecut la alt subiect. El a afirmat că împuterniciţi ai Cabalei au descoperit părţi de tehnologii antice ascunse în capsule temporale în multe dintre ruinele antice sumeriene. Aceşti agenţi împuterniciţi au ras complet până la sol aceste ruine antice în căutarea acestor capsule temporale. Aceste grupuri nu numai că au găsit câteva piese tehnologice în interiorul zidurilor acestor ruine, ei au localizat, de asemenea, noi situri îngropate sub acestea care erau mult mai vechi.

El a afirmat că aceste artefacte sunt depozitate în Mosul, Iraq, în acest moment. El a afirmat, de asemenea, că unul dintre motivele pentru care are loc o bătălie atât de intensă în Mosul în acest moment, este acela că diversele grupuri se luptă să recupereze aceste artefacte.

După ce aceste situri istorice au fost distruse, Alianţa a trimis agenţi operativi la alte locuri similare de-a lungul planetei pentru a face scanări cu sonare pentru a se încerca localizarea mai multor astfel de capsule temporale. El a afirmat că făceau aceasta în toiul nopţii şi foloseau tehnologii foarte avansate încercând să detecteze alte anomalii în jurul acestor situri antice.

Pre-adamicii vor control

Conform lui Gonzales, tehnologiile antice care au fost descoperite în Iraq au aparţinut acestui grup de pre-adamici. Acest grup vrea returnarea acestor artefacte imediat, considerându-le a fi proprietatea lor privată şi personală. Totuşi, anumite facţiuni care sunt acum în posesia lor nu le vor returna. Acestea sunt grupuri de pământeni interpuşi pe care Cabala i-a trimis în numele pre-adamicilor supravieţuitori. Ei s-au molipsit cu echivalentul cosmic al „poftei de aur” când au văzut comoara.

Ceea ce complică treburile mai departe este faptul că există două linii de sânge regal diferite printre aceşti pre-adamici. Aceste două grupuri sunt într-un fel de competiţie în ceea ce priveşte controlul sistemelor financiare şi politice a diverse ţări.

După cum am spus înainte, oamenii pe care noi îi numim pre-adamici au cu toţii caracteristici psihopate conform definiţiei noastre normale a termenului. Mitra alungită pe care toată lumea o poartă în Vatican este una din căile prin care au fost capabili să se ascundă în timp ce acţionau printre noi. Pre-adamicii supravieţuitori se pare că au ochii albaştri.

O Slăbire a Coaliţiei Cabalei

Gonzales a afirmat că argumentul său legat de ruinele pre-adamicilor însemna că exista o evidentă slăbire a „coaliţiei” Cabalei.

Această împărţire din rândurile acestor sindicate globale a fost exploatată de către Alianţă.

Se pare că multe dintre aceste grupuri ale Cabalei văd acum că organizaţia lor este pe cale de a fi complet demascată şi adusă în faţa justiţiei.

Dezvăluirile pe care David le-a menţionat în partea I nu s-au produs la întâmplare. Ele sunt rezultatul direct al unei munci grele a Alianţei prin debuşee gen Wikileaks.

Se pare că mulţi dintre aceşti oameni se poziţionează pentru a coopera cu Alianţa în timpul fazei de persecuţie. Asta este, bineînţeles, un lucru de mare ajutor.

David şi cu mine am subliniat în mod repetat faptul că informatorii ar trebui văzuţi ca eroi. Este foarte important ca noi să nu involuăm la o mentalitate de vânători de vrăjitoare.


Citiţi partea a treia a articolului


Citiți și:

Dezvăluiri uimitoare referitoare la trei rase extraterestre cu care omenirea este în contact

Documente WikiLeaks: Extratereștrii există și ar fi de acord să ne ajute să evoluăm tehnologic

Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre

 

yogaesoteric
4 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More