Sfârşitul jocului 2 (IV)

 

Citiți a treia parte a articolului 


Secţiunea a II-a: Ruinele Pre-Adamice

În această secţiune a acestei fascinante actualizări de informaţie vom intra încă în şi mai multe detalii despre ruinele Pre-Adamice care au fost descoperite în Antarctica. După cum se pare, aceşti „îngeri căzuţi”, supravieţuitorii unui război epic din afara planetei, au aterizat în mod intenţionat în ceea ce acum este Antarctica pentru a beneficia de ruinele înalt tehnologizate care erau mult, mult mai vechi. Ideea tuturor acestor informaţii care sunt dezvăluite acum este extrem de entuziasmantă. Cabala deja oferă tururi propriilor lor oameni, la ruine, iar pentru ei este ca şi cum ar merge la un Disneyland cosmic pentru adulţi.

SECŢIUNEA FINALĂ (Introducere de David Wilcock)

Corey a pus cap la cap tot ceea ce aţi auzit în prima secţiune, înainte de ultima noastră înregistrare Gaia. De fapt, scrierea acestor aspecte a fost un element esenţial de organizare a gândurilor lui pentru interviurile noastre. Nu la mult timp după ce ne-am întors de la înregistrare, experienţe surprinzătoare suplimentare ni s-au petrecut atât lui Corey cât şi mie. Am sfârşit ziua cu o pană de curent planificată care se presupunea că va dura doar câteva ore, dar care s-a întins cu mult peste ora la care trebuia să mă culc. Fără electricitate, casa a devenit rece şi întunecată şi a trebuit să mă bazez pe proviziile mele pentru a trăi confortabil.

O pană de curent destul de prelungită ar putea să apară

Eu am interpretat că asta ar putea fi o avertizare sincronistică a unei pene de curent în masă care ar apărea pe măsură ce ne îndreptăm către faza finală a doborârii Cabalei. Au existat zvonuri de mult timp despre o pană de curent de două săptămâni, poate un pic mai lungă, pe măsură ce Alianţa se îndreaptă către etapele finale ale arestării agenţilor cheie ai Cabalei. Acest lucru este intenţionat în primul rând pentru a împiedica zborul acestora şi pentru a minimiza panica şi victimele civile în timpul procesului de arestare. La scurt timp după pana mea de curent, Corey şi cu mine am început să vorbim prin mesaje pe Skype, iar rezultatul au fost suficient de bun că vom închide articolul cu însemnări despre conversaţia noastră. Până în acest moment, Corey a avut noi experienţe care au adăugat chiar şi mai multe poveştii noastre, dar nu a avut timp să le scrie, încă. Am modificat puţin şi am îmbunătăţit conversaţia noastră pentru a o face mai citibilă (şi ascultabilă) şi să adăugăm un context mai larg în anumite zone.

Conversaţia dintre Corey şi David

3.12.2016 ‒ ora 2.14 am, David: Tocmai am avut o pană de curent lungă de o zi. Totul a fost în beznă şi nu au repornit curentul până după miezul nopţii, cu mult după ce toată lumea a trebuit să se culce într-un frig groaznic. Care sunt gândurile tale legate de scenariul penei de curent de două săptămâni pentru arestările în masă? Asta pare a fi o avertizare a unei alarme de foc de nivelul 5 care-mi spune să fiu pregătit pentru una ce va fi mult mai lungă de o noapte.

Corey: De aceea am trimis mesajul, pentru a avea un minim de rezerve pentru 2 săptămâni. Eu sunt cu siguranţă pregătit.

Destrămare foarte rapidă

David: Se pare de asemenea că se va crea de către Cabală un colaps financiar pentru a se încerca şi pe mai departe să-l ruineze pe Trump, dacă nimic altceva nu va funcţiona. Pizzagate a fost povestea numărul 1 pe internet ieri, după cum s-a văzut, fiind în topul Digg, care este un program de colectare de conţinut, şi am fotografiat asta. Întreaga chestiune se dezvăluie foarte rapid. Cu cât continuă mass-media să spună că „până una alta, nu există nicio dovadă şi nicio victimă”, cu atât mai mult se trezesc copiii care fac asta şi se luptă chiar şi mai puternic. Este foarte interesant. Deci mă întreb la modul serios, dacă acest subiect se va răspândi înainte de inaugurare. S-ar putea ca ei să nu fie capabili să o menţină atât de mult, iar Cabala ar putea forţa lucrurile să ajungă la un final mai devreme de asta.

Majoritatea înţelegerilor au fost făcute

Corey: Lucrurile se mişcă de fapt în pas de melc în fundal, chiar acum. Asupra aspectelor despre care am vorbit că se negociază între Alianţă şi Cabală s-a picat de acord acum… în marea lor majoritate. Între timp, aşteaptă-te ca o grămadă de oameni conectaţi cu elita să renunţe la jobul lor. Ei nu vor zbura din ţară, bineînţeles, dar vor „imigra” într-o zonă sigură din cauza protestelor împotriva faptului că Trump este preşedinte şi asta le-a ruinat toată munca lor grea etc.David
: Wow. Cât de curând după alegeri au ajuns la o înţelegere completă?

Corey: Majoritatea acestor înţelegeri erau finalizate chiar înainte de alegeri, imediat ce rezultatul posibil a devenit evident, dar multe au apărut după alegeri.

David: Ambele aceste momente informaţionale pot şi ar trebui să-şi facă loc în actualizare, aşa că sunt în curs. Voi avea grijă de asta. Fiind fără curent pentru aşa mult timp a fost ca un punct de resetare cosmică masivă pentru mine. Chiar are sens, Cabala ar face o înţelegere imediat ce ar vedea ce se petrece. Totuşi, învăţătura lor centrală este faptul că „trădarea este prima regulă a ordinului”, deci este puţin probabil că ei vor accepta vreodată vreo înţelegere şi chiar să o respecte.

Descoperirea din Antarctica

Corey: Ei bine, acum am mai bine de o duzină de confirmări că într-adevăr, o imensă descoperire a fost făcută în Antarctica. Într-adevăr există multe, multe tipuri de ruine şi artefacte presărate de-a lungul continentului, în grupuri de insule şi în instalaţii subterane de dedesubtul pământului acoperit cu gheaţă.

David
: Foarte tare.

Corey: Actualizarea va avea nevoie de o actualizare, să fie la zi. Dar pot să mă ocup eu de asta. 

David: Descoperirea din Atlantida a fost facilitată de topirea calotei glaciare care a permis accesul la noi zone, care apoi au fost completate cu săpături, sau a fost doar rezultatul excavării?

Corey: A fost şi ceva topire, dar în cea mai mare parte ani şi ani de excavare. Ei folosesc „suflante cu aburi” pentru majoritatea excavărilor artefactelor şi să creeze noi zone când au nevoie să construiască, mi s-a spus.

David: Ei trebuie să fi nimerit filonul-mamă recent, dacă le-a luat ani să ajungă acolo.

Corey: Mama-Filoanelor!

Multe mile pătrate de noi ruine

David: Suflătoarele cu aburi par logice. Vorbim aici de o zonă de mărimea Manhattan-ului cu clădiri şi artefacte tehnologice care funcţionează? Aşa de bine?

Corey: Multe mile pătrate de ruine au fost detectate şi numai un mic procentaj a fost de fapt excavat până acum.

David: Deci nu este ca și cum ruinele ar fi fost protejate de vreun fel de dom sub gheață și au rămas nedistruse. Sunt toate distruse presupun, dar există încă lucruri acolo care pot fi scoase afară? Există vreuna din clădiri într-o condiție cât de cât nedistrusă?

Corey: Ele sunt toate aplatizate, strivite sau dărâmate de evenimentul care a înghețat zona instantaneu. Sunt tone de copaci, plante și sălbăticiuni înghețate la fața locului, ca și cum ar fi fost puse pe pauză. Ei, de asemenea, au găsit multe corpuri pre-adamice. 

David: Interesant. M-am așteptat ca totul să fie complet distrus, doar dacă nu au existat niște condiții foarte unice. Vor exista o grămadă de animale gigant ‒ mastodonți, toxodonți, țestoase ș.a.m.d. Biosfera era foarte diferită atunci.

Corey: Asta este absolut adevărat. Ei deja scot afară o grămadă de animale preistorice înghețate.

Corey este folosit ca un simbol de vis

Corey: Tocmai mi-am amintit de Kaaree care mi-a spus că mulți oameni au vise cu mine învățându-i în mici clase din baze subterane și în nave spațiale. Asta se petrece deoarece câteva „grupuri” diferite se folosesc de mine ca de un avatar în contactul din vis acum și, de asemenea, oamenii mă pun în acel loc, subconștient. Astea sunt chestii ciudate și nu-mi plac. Ca și avatar poate să se folosească de mine să facă orice în majoritatea stărilor de vis.

David: Cunosc senzația. Amândoi am avut mii de oameni care ne-au scris după ce le-au apărut în vis imagini de-ale noastre. Noi trebuie să le amintim că noi nu călătorim la propriu acolo, și nici nu suntem conștienți de ceea ce ei au experimentat. Visele sunt simbolice și metaforice prin natura lor, iar bazându-ne pe lucrarea care o facem aceste simboluri reprezintă de obicei „aspectul transcendent” al oamenilor în termeni jungieni.

Corey: Există destul de multe comunicări în vis care se realizează dinspre grupurile Pământul Interior cât și dinspre extratereștri și tipurile guvernamentale sub acoperire. Oamenii categoric ar trebui să acorde atenție mare la orice își amintesc chiar acum.

Cabala are în sfârșit ceva despre care să ne simțim pozitivi

Corey: Majoritatea recentelor mele informații a fost despre tehnologii antice și ruine care cauzează o agitație majoră în comunitățile „elitei”. Este interesant că noi ne-am reîntors la pre-istoria noastră în timpul acestor vremuri ale vremurilor, pe măsură ce noi ca grup vom decide cum vom termina.

David: Poate că este drăguț că elita are ceva cu privire la care în sfârșit, să se simtă pozitivă. I-ar putea face să se simtă mai bine în legătură cu semnarea unei înțelegeri cu Alianța și chiar să nu mintă, pentru prima dată.

Descoperirile au captat atenția tuturor

Corey: Aceste grupuri se află într-o perioadă de acalmie între lupte chiar acum, și toate sunt cumva concentrate pe câteva din recentele descoperiri.

David: Ele deja au acces la lucruri foarte șmechere, dar poate că asta este ceva de care mai multe dintre grupurile pământene ajung să se bucure. Aceste grupuri nu au prea fost capabile să vadă artefacte din afara planetei. Așa că are sens că acolo va exista entuziasm deși au existat deja o grămadă de alte lucruri interesante de văzut.

Corey:
Acestea sunt chestii de care știau sau auziseră în mituri că există sub gheață și în interiorul altor ruine din jurul globului. Aceasta este pentru prima dată când cineva a avut vreodată acces la așa ceva în aproximativ 10.000-80.000 de ani, deci da, ei sunt entuziasmați.

David: Buzz pare să fi fost să le vadă și el, doar că a avut ceva probleme cu inima.

Corey: Inima lui bătrână probabil că a bătut așa puternic că era să iasă din tricoul lui cu misiunea pe Marte.

Ce vom găsi?

David: Există vreuna dintre clădiri intactă și suficient de verticală să se poată merge de colo colo în interiorul lor? Este funcțional vreun sistem energetic?

Corey: Suna ca și cum există câteva care nu sunt complet aplatizate la sol. Majoritatea ruinelor sunt sub nivelul solului, în caverne. Există chiar și mai multe situri antice de la acești pre-adamici, care sunt sub pământ; și noi am găsi un sit dacă am face o „săpătură”. Ei au făcut excavări la suprafață, săpând sub suprafață atât în orașe cavernă cât și în complexurile militare care au aparținut acestui grup antic.

Ei vor să facă public asta

Corey:
Străvechii Extratereștri (serialul TV) vor înnebuni pe chestia asta.

David: „Vor” ca și cum ar intenționa să facă asta ca fiind parte din dezvăluirea parțială…

Corey: Presupun că da, deoarece ei nu țin un capac foarte etanș peste aceste descoperiri și este în perioada unei agende convenite pentru dezvăluire parțială. David: Wow… Asta va fi foarte entuziasmant. Ei probabil ar prefera să pornească cu ceva nou și de pe Pământ înainte de a deschide subiectul despre orice din afara planetei. Asta are foarte mult sens. Ei scot afară toate „lucrurile bune” și le curăță.

David: Probabil că ei se agită să înlăture toate „lucrurile bune” înainte să permită accesul public. În felul acesta, ei ne vor permite să „descoperim” doar lucrurile care ei vor să fie descoperite. Așa că cea mai bună tehnologie probabil că nu va fi acolo.

Corey: Da, de fapt ei ar fi mutat deja artefactele majore în subteranele electro-magnetice gigantice de sub sistemul de fisuri, pe care l-am menționat.

David: Vezi, eu pur și simplu știu prea multe despre modul cum funcționează aceste grupuri. Cinic, după ani de studiu, cred.

Corey: Yup! Tacticile lor nu s-au schimbat de multe sute de ani. Este greu să fii optimist știind toate lucrurile care se petrec în fundal, dar fac tot ce pot.

Când au început toate astea? Și ce au găsit?

David: O majoritate a oamenilor de top din Cabală fac tururi acolo din când în când? Și când a fost de fapt excavată descoperirea, cu un grad de aproximație?

Corey: Primele descoperiri au apărut cu ceva vreme în urmă, nu știu sigur. Ei aveau o idee despre ceea ce era sub gheață după ce au realizat niște scanări de înaltă tehnologie, din spațiu. Ei au excavat într-un loc și au descoperit multe, multe altele împrăștiate de-a lungul a ceea ce era odată pământ uscat. Asta s-a petrecut în timp. Au studiat ceea ce găseau și au mutat o parte din acestea înainte să aducă diverși șefi de la diversele societăți secrete. Apoi ei fac tururi cum ar fi cele de la „Disneyland-ul” cabalei pe care-l au în camere de stază în Ohio. Ei continuă să excaveze, dar știu ce pot găsi în jurul zonelor unde au îndepărtat gheața. Sunt îngrijorați că excavările cu aburi ar putea face ca suprafața de gheață să se prăbușească peste locurile pe care ei le-au descoperit. Cred că ei ar trebui să iasă în public cumva, pentru a mări aceste excavații și pentru a le lărgi.De ce nu ai putut să vorbești despre asta înainte?

David: Foarte interesant. De ce a existat o senzație că nu ai fost lăsat să vorbești despre asta înainte de momentul prezent? Ai avut aproape 3 luni în care ai făcut aluzii la asta, dar nu ai putut intra în detalii. Nu înțeleg care a fost factorul sensibil din chestia asta.

Corey: Păstrarea percepției publice.

David: Nu înțeleg. Ei nu au vrut ca tu să fii primul care aduce vestea? Au vrut să mențină narațiunea și s-o facă în propriul lor mod în loc s-o lase să transpire?

Corey: SSP-ul a avut agenți plasați printre noi. Ei au ținut informația să nu iasă mai devreme. Elita vrea să mențină narațiunea.

Personalul Alianței ar fi fost compromis

David: Deci tipii din Alianța SSP sunt motivul pentru care această descoperire iese la iveală mai devreme, cum este acum, prin „transpirările” tale?

Corey: Da și toate bunurile SSP și ale Alianței au fost îndepărtate din teatrul de operațiuni.

David: Corect… Ei au trebuit să facă curățenie mai întâi.

Corey: Da, ei au avut bunuri la fața locului în laboratoare cheie și instalații etc. Toate acestea sunt adunate chiar acum. Există o grămadă de laboratoare ciudate acolo jos, studiind tot felul de chestii.

David: Sunt sigur că fac asta… sau cel puțin, făceau.

Corey: Carcase de animale preistorice sunt împachetate și sunt trimise în aceste subterane, de asemenea.

David: Asta are sens.

Menținând securitatea pentru Alianță

David: Există vreun motiv pentru care ți s-a ordonat să nu dezvălui aceste informații mai devreme, ținând cont că tipii aceștia sunt din Alianță? Nu sunt sigur că înțeleg structura sincronizării.

Corey: Structura era că noi nu puteam vorbi despre asta fără a lăsa Cabala să știe cine oferea informațiile. Apoi ei ar fi aflat că existau informatori, identificau cine erau aceștia și i-ar fi ucis. Deci după ce ei au fost înlăturați, informația putea să iasă la iveală… în mare parte.

David: Wow… Asta are o logică perfectă.

De ce ai fi tu interogat legat de informații sensibile?

David: Cred că următoarea întrebare este: de ce îți spun ei orice și apoi îți cer să nu transpiri nimic, ținând cont că tu puteai fi răpit și să ți se extragă aceste informații prin mijloace electro-chimice? Eu tot nu înțeleg de ce ți se spun informații pe care nu le poți împărtăși.

Corey: Se pare că ei doreau ca toate astea să ajungă la acel tip din Forțele Aeriene care m-a interogat, pentru un anume motiv, în timpul extragerii surselor.

David: WOW. Foarte interesant aspect legat de „Sigmund”. Acum totul chiar are sens.Noi nu vrem să ruinăm aceste dezvăluiri

David: Cred că singurul aspect care mă preocupă este că dacă vom „transpira” aceste informații, nu ar putea ca elita să se întoarcă și să schimbe planurile și să se asigure că nimeni nu va vedea aceste descoperiri vreodată? Sau ei sunt așa de aproape de înfrângere că ele vor vedea lumina zilei oricum?

Corey: Ei ar putea încerca să acopere tot din nou, dar lucrurile sunt așa de avansate în ceea ce-i privește că nici nu mai contează prea mult.

Sigmund a înțeles într-un final

Corey: Sigmund le făcea o grămadă de probleme celor din Alianța SSP. El îi cam vâna ca și trădători, destul de mult. Imediat ce a obținut aceste recente informații de la mine, el s-a sucit atunci și a pus o mulțime de întrebări furioase superiorilor lui. Deci acea misiune pare să fi fost atinsă, pentru moment.

David: Incredibil.

Corey: Aceste misiuni de obicei nu sunt clare pentru mine, pe măsură ce trec prin ele. Este un mod greu de a lucra, asta e sigur.

De ce nu ar fi putut el obține informația prin alte mijloace?

David: Nu știu de ce nu ar fi putut să scoată doar nişte înregistrări telefonice cu mine și „Jacob” și Henry Deacon și să le compare cu ceea ce tu spui. Există mult mult prea multe detalii să fie false.

Corey: El crede că ei toți sunt plini de ele și se joacă și cu tine de asemenea.

David: Nu este posibil să descarci telepatic așa de multe detalii unul de la altul la acel nivel de complexitate. Ar fi mult mai ușor pentru ei să spună adevărul decât ca asta să fie vreo vastă înșelătorie coordonată. Eu pur și simplu nu aș crede-o niciodată și de aceea eu te-am susținut mereu 100%.

Corey: Da, ei încercau să-și dea seama dacă eu eram doar vreun fel de clarvăzător care scoate ideile astea din eter.

Aceasta a fost o schimbare majoră înspre pozitiv

Corey: Oricare ar fi fost adevărul, bătrânul Sigmund ar fi mers până la capătul poveștii și ar fi găsit toate scurgerile de securitate, cu siguranță. El nu se prostea.

David: Sunt foarte bucuros să aud că el nu mai distruge Alianța SSP.

Corey: Asta îi determina pe membrii Alianței SSP care sunt parte din aceste programe din armată să fie așa de timizi, că ei nu ieșeau de sub acoperire să raporteze și să facă muncă de comandă și control. Deci, da, acesta este mare lucru.

David: Și acesta era tipul din centrul întregii probleme. Asta este foarte interesant. Este chiar o ușurare că lucrurile s-au schimbat. Tu ai fost folosit, categoric, dar tu ai salvat poate întreaga scenă a Dezvăluirii Complete în proces. Atitudinea SSP către noi s-a îmbunătățit vreun pic din zilele Wrangler? Mi-aș imagina că acesta a fost un câștig major.

Corey: Nu cred că au avut prea mult timp să ne vorbească de rău de ceva vreme. Ei sunt foarte fericiți că Sigmund i-a lăsat acum în pace.

Mai multă informație după ce prima parte a fost publicată

Nota lui David: Aici am lăsat noi discuția și eram gata de plecare. Imediat după ce prima parte a fost încărcată pe site, MIC SSP părea foarte fericit. Am primit apoi următoarele informații.

7.12.2016, 9:28 am, Corey: Wow de… WOW! Am primit o bucată faină de informație despre ruinele pre-adamice și alte lucruri descoperite în Antarctica în timpul „Informării Fără Întrebări” din această dimineață. A fost de la personalul MIC SSP, trimisă de Sigmund.

Pre-adamicii au mers în Antarctica pentru a re-locui ruinele rasei de constructori antici

Se pare că exista deja ceva gheață în Antarctica când au venit pre-adamicii. Era, bineînțeles, într-o poziție diferită decât este astăzi ‒ mult mai aproape de Ecuator. Ei au mers către această regiune semi-tropicală deși nu era așa de ospitalieră ca alte locuri de pe planetă pentru un anume motiv. Au venit aici cu puțină tehnologie datorită unei situații groaznice și au vrut să profite de ruinele rasei de constructori antici și tehnologia din Antarctica. Există cel puțin un complex de ruine al rasei de constructori antici acolo care are peste 1,8 miliarde de ani vechime.Rămășițe tehnologice uimitoare

Cercetătorii au găsit niște rămășițe tehnologice antice destul de uimitoare. Una dintre descoperiri a fost un complex de încăperi cu un aliaj mixt de aur și cupru, care era în plăci, acoperind tavanele, pereții și podelele acestui complex.Imaginea de la Templul Botataung din Yangon, Burma, poate fi folosită pentru o imagine generală, nu exactă, a acestor încăperi aurite. Erau niște spirale ciudate și șanțuri pe plăci. Ele erau evident destinate pentru canalizarea unor mari cantități de electricitate. Au existat alte încăperi care aveau o atmosferă diferită decât cea pe care o respirăm noi, în care gravitația are doar la 36% din valoarea accelerației gravitaționale actuale a Pământului.

Și-au demontat propria lor navă

Se pare că pre-adamicii au destructurat ruinele și aparatele tehnologice ale rasei de constructori antici împreună cu aparatele tehnologice pe care le-au adus cu ei din lumea lor originală. A fost evident că ei au demontat de asemenea nava în care au venit pentru a construi cele mai vechi părți ale orașului principal pre-adamic. Sunt așa de multe lucruri pe care le-au găsit și le găsesc. Ei au excavat un pic din ce au detectat. Sper să aud mai multe curând. Mi s-a spus să țin asta secret până ce va veni mai multă informație. Totuși împărtășesc asta cu tine.

Nota lui David: Două zile mai târziu am fost autorizați să includem acest material.

Citiţi şi:

Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump

Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!

O misterioasă poartă a timpului a fost descoperită în Antarctica

 

yogaesoteric
25 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More