SHAMBALA – Secretele dezvăluite ale tărâmului ascuns ce există în cavitatea enigmatică din centrul Pământului

 
– Prezentare de carte realizată de Marvin Atudorei -

Cartea despre Shambala scrisă de profesor yoga Gregorian Bivolaru aduce o serie de argumente deosebit de pertinente şi atent documentate, care dezvăluie un adevăr tulburător: planeta noastră este goală pe dinăuntru, iar în acel spaţiu interior există de mii de ani o civilizaţie mult mai avansată decât civilizaţia de la suprafaţă. Chiar dacă la prima vedere acesta nu pare să fie decât subiectul unui roman de science-fiction, argumentele prezentate de autor îi vor face până şi pe cei mai sceptici să se gândească mult mai serios la această chestiune. Lucrarea prezintă atât o fundamentare teoretică deosebit de riguroasă a teoriei Pământului cavitar, cât şi numeroase descoperiri arheologice impresionante şi mărturii foarte concludente care atestă existenţa tărâmului din interiorul Pământului.

În abordarea acestei lucrări este la fel de valabil îndemnul pe care savantul William Reed îl adresa acum aproape 100 de ani auditoriului său atunci când expunea teoria Pământul cavitar: „Ceea ce cerem oricui şi în special omului de ştiinţă care nu crede în teoria noastră este să nu îşi bată joc şi să nu nege ipotezele, ci să aducă argumente care să demonstreze contrariul faptelor autentice pe care le-am expus aici”.

Cele două volume ale lucrării prezintă mai întâi, pe scurt, studiile cu privire la teoria Pământului gol efectuate de unii savanţi celebri: astronomul Edmund Halley, matematicianul Leonard Euler, fizicianul John Leslie, Marshall B. Gardner, Charles Wilkes, precum şi alţii. Este consemnată apoi o analiză detaliată a unor observaţii astronomice actuale, însoţite de fotografii deosebit de elocvente, ce pun în evidenţă faptul că practic toate planetele din sistemul nostru solar au o structură cavitară, ce prezintă două deschideri principale către spaţiul interior, situate la poli. Cu toate acestea, imensa majoritate a fotografiilor publicate de NASA omit să indice clar zonele polare ale planetelor. În cazul în care totuşi o fac, se poate sesiza la o analiză atentă că respectivele fotografii au fost trucate, uneori chiar grosolan. Această constatare, precum şi multe altele prezentate în aceste pagini, indică faptul că în realitate NASA urmăreşte să ne ascundă existenţa deschizăturilor polare planetare, mai ales pe cele ale Pământului.

Autorul arată că au fost descoperite în întreaga lume nenumărate reţele de tuneluri subterane, vechi de mii de ani, care străbat toate continentele planetei noastre, iar unele dintre ele conduc la misterioasa lume din interiorul Pământului. Aceste tuneluri, care depăşesc uneori un diametru de 20 de metri, au în mod clar o natură artificială. Multe dintre porţiunile lor sunt realizate printr-o tehnologie care nici măcar în zilele noastre nu poate fi egalată. În Rusia, de exemplu, a fost descoperit pe timpul lui Stalin un tunel artificial a cărui vechime poate fi cu greu estimată, care merge adânc în interiorul Pământului. În interiorul tunelului au fost găsite obiecte stranii, mecanisme de neînţeles, instrumente şi echipamente necunoscute. Serviciile secrete sovietice au preluat însă toate aceste artefacte valoroase, fără a mai dezvălui ulterior niciun fel de informaţii despre ele.

Cartea prezintă de asemenea mai multe dezvăluiri despre descoperirea unor adevărate baze subterane şi chiar dispozitive tehnologice foarte avansate, care provin din perioade mult anterioare civilizaţiei noastre. Chiar în România, în urmă cu câţiva ani, cercetătorii de la Pentagon au identificat în munţii Bucegi o imensă încăpere dotată cu o tehnologie uimitoare, realizată de către o civilizaţie foarte veche, despre care istoria oficială nu consemnează absolut nimic. Artefactele descoperite arată că membrii acelei civilizaţii erau mult mai înalţi decât oamenii de astăzi, având o statură de aproximativ 4-5 metri. Se spune că asupra Guvernului României s-au exercitat presiuni uriaşe pentru a nu fi dezvăluite urmele acestei civilizaţii străvechi ce a existat cândva pe teritoriul ţării noastre.

Sunt prezentate de asemenea detalii impresionante despre faptul că în toată lumea au fost descoperite scheletele unor oameni uriaşi, care cu siguranţă că au populat cândva planeta. Numărul descoperirilor de acest gen este foarte mare. Referiri concludente despre existenţa concretă a uriaşilor pe Pământ există în foarte multe tradiţii şi culturi, inclusiv în Biblie. Oseminte vechi de mii sau chiar zeci de mii de ani, ale unor fiinţe umanoide care aveau cel puţin patru metri înălţime au fost descoperite în Africa de Sud, Ecuador, munţii Caucaz, Kazahstan, Filipine, Irak, SUA, Turcia, Irlanda, Franţa, România, precum şi în multe alte ţări.

Una dintre cele mai uimitoare dezvăluiri făcută în această carte este mărturia unui fost colonel ce a lucrat în departamentele ultra-secrete ale armatei SUA, care a avut acces în bazele subterane din Zona 51. El spune de exemplu, că primele 15 niveluri subterane ale stabilimentului din Zona 51 au fost construite de oameni, însă mai în adâncime există multe alte niveluri care existau deja şi care au fost construite cu foarte mult timp în urmă de o specie de fiinţe dintr-o civilizaţie mult mai avansată decât a noastră. Această specie nu a dispărut, ci doar s-a retras în interiorul Pământului. Mărturia sa conţine detalii despre civilizaţia extrem de avansată a intra-tereştrilor, care posedă un nivel tehnologic şi spiritual ce depăşeşte cu mult aşteptările oricărui om neavizat. Chiar dacă această civilizaţie este practic complet necunoscută oamenilor de la suprafaţă, rolul ei este în realitate esenţial. Ei sunt cei care într-un mod tainic şi nebănuit ghidează şi impulsionează destinele planetare, salvând adeseori umanitatea de la suprafaţă de pericole care ar fi putut duce la cumplite catastrofe.

Cu toate că în ziua de astăzi puţini oameni mai sunt avizaţi cu privire la consemnările istorice care atestă existenţa misteriosului Tărâm al înţelepţilor (cum mai este el denumit) lucrarea profesorului Gregorian Bivolaru, sintetizează referinţe esenţiale la acesta, prezente în majoritatea ţărilor şi culturilor. Constatăm astfel că aproape toate tradiţiile străvechi ale popoarelor păstrează memoria unei civilizaţii legendare, primordiale, din care au derivat toate curentele spirituale majore. Astfel, întâlnim asemenea referinţe în tradiţia hindusă, chineză, budistă, evreiască, rusă, persană, egipteană, scandinavă, occidentală, sau în cea românească. Această civilizaţie primordială a fost consemnată sub diferite nume, unul dintre cele mai cunoscute fiind acela de „Shambala”.
 
Lucrarea consemnează şi mărturiile impresionante ale mai multor fiinţe umane pregătite care au avut un contact direct cu locuitorii Shambalei. Câţiva dintre cei pe care autorul îi menţionează sunt: Apollonius din Tyana, contele de Saint Germain, Mahatma Morya, Nicholas Flamel, Nicholas Roerich, şi, de asemenea, – mărturii mai recente – ale exploratorului Olaf Jansen, a amiralului Rychard Byrd sau a colonelului Faye Woodard. 

După cum putem constata cu toţii, aceste adevărate revelaţii de o fundamentală importanţă sunt însă menţinute cu îndârjire ascunse faţă de opinia publică de către oculta mondială, care guvernează la ora actuală umanitatea. Lecturând această carte înţelegem că în timp ce „Guvernul din umbră” urmăreşte menţinerea secretului pentru a-şi perpetua dominarea mondială, civilizaţia din interiorul Pământului nu doreşte să revină prin forţă, ci se va face din nou cunoscută atunci când umanitatea va fi pregătită, ca nivel de conştiinţă.

Prin complexitatea şi rigoarea elementelor prezentate, această nouă lucrare a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru se constituie ca o revoluţionară deschidere de perspectivă faţă de o realitate extraordinară, esenţială, care cu siguranţă, în vremurile care vor urma, va fi readusă la valoarea pe care o merită.

 

yogaesoteric
05 martie 2014

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More